Alu sandwich panelen blauw 3mm

Alu composietplaat in blauw (vergelijkbaar met RAL5002, ultramarineblauw) in 3mm dikte op maat met aan een zijde mat en de andere zijde glanzend blauw oppervlak gemakkelijk in de gewenste maat voordelig bij de vakhandelaar kopen. De blauwe alu composietplaten zijn UV-stabiel. Weerbestendig en dubbelzijdig met beschermende folie uitgerust.

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

Prijs berekenen
3mm
Volumekortingen
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. % Btw Gewicht: 0,0000 kilo
Vraag een monster aan

Fordern Sie ein kostenloses Muster an.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

3mm
Code für Sicherheitsabfrage
Beschrijving

Alu composietplaten in krachtig blauw

Onze alu composietplaten in blauw zijn vergelijkbaar met RAL5002 (ultramarineblauw) en zijn verkrijgbaar in een dikte van 3mm. De hoogwaardige en stevige platen bestaan uit een zwarte PE-kern en tweezijdige aluminium deklagen met een dikte van ongeveer 0,3mm, die in een glazuurlaag in krachtig blauw gekleurd is. De afzonderlijke lagen zwart PE en blauw aluminium zijn door een sandwichmethode permanent en onafscheidelijk met elkaar verbonden. De zwarte PE-kern is alleen aan de snij- en freesranden te zien.

Onze blauwe alu composietplaten zijn dubbelzijdig voorzien van een beschermende folie, om de hoogwaardige, blauwe oppervlakken van krassen te beschermen, die ander tijdens de bewerking van de sandwichplaten kunnen ontstaan. De beschermende folie laat zich gemakkelijk verwijderen. Ondanks het relatief lage gewicht hebben de platen een zeer hoge breeksterkte en stabiliteit.

Met onze blauwe composietplaten heeft u keuze over of u een glimmend blauw oppervlak wilt gebruiken, of liever de matte kant, want onze sandwichplaten hebben aan de glanzende kant een glasgraad van ongeveer 80% en de matte kant heeft een glasgraad van ongeveer 80%.

OPMERKING: Het verschil van de blauwe oppervlakken in mat of glanzend is door de dubbelzijdig beschermende folie bijna niet erkenbaar. Om zeker te gaan dat u de goede kant gebruikt, verwijderd u het beste een kleine hoek van de beschermende folie.

Normen van de blauwe alu composietplaten

 • ISO 9001:2000 Eisen voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen
 • ISO 14000:2004 Milieubeheersystemen – eisen met richtlijnen voor gebruik
 • Productie volgens ASTM (internationale standaardisatieorganisatie)
 • Productie volgens DIN (Duits instituut voor normen)
 • REACH (EU chemicaliën verordening)
 • RoHS (Verordening betreffende het verbod op gevaarlijke stoffen in de elektrische industrie)

Blauwe Alu composietplaten kunnen dankzij onze snijconfigurator direct online in millimeter nauwkeurige snede besteld worden

Het snijden wordt voldaan volgens uw specificaties op een van onze CNC-bestuurde platenzagen. Dankzij een voorraad kunnen we u uw platen in gewenste grootte op korte termijn snijden en voordelig leveren.

Voor speciale contourfrezen, bijvoorbeeld cirkelvormige uitsparingen, afgeronde hoeken of zelfs individuele vormen, hebben we een ultramoderne 3-assige-CNC-Freesmachine waarmee we de blauwe alu composietplaten in vrijwel elke denkbare vorm kunnen snijden.
Kom meer te weten over onze freesservice.

Toepassingsvoorbeelden voor alu composietplaten in blauw

 • Blauwe Alu composietplaten zetten kleuraccenten in bekledingen in de gevelconstructie
 • Alu composietplaten zijn geschikt als keukenachterwand voor wie van de kleur blauw houdt
 • Upgrade uw douchewanden met rijke blauwe alu composietplaten
 • Blauwe alu composietplaten zijn geschikt als wandbekleding in woonkamers en kinderkamers
 • Voor blauwe contour gefreesde bedrijfslogo’s of huisnummers zijn deze alu composietplaten ideaal
 • en veel meer

Verwerking van onze alu composietplaten in blauw

Onze alu composietplaten in blauw, met een totale dikte van 3mm, zijn gemakkelijk te zagen, frezen, boren of slijpen zonder speciaal gereedschap of machines. Voor de verwerking van deze lichte blauw sandwichplaten zijn reeds gebruikelijke machines uit de bouwmarkt voldoende.

Bovendien kunnen alu composietplaten machinaal bewerkt worden met een frees en kunnen dus in bijna elke gewenste contour worden gefreesd. Alu composietplaten kunnen toegevoegd gedoubleerd (met een folie beplakt) of geverfd worden. Zelfs al het mogelijk is om alu composietplaten te bedrukken, zijn de blauwe alu composietplaten beperkt bruikbaar voor direct printen vanwege hun sterke kleur. We raden u aan voor het bedrukken van onze alu composietplaten van beide zijden wit geverfd.

Onze blauwe alu composietplaten zijn UV- en weerbestendig, roesten niet en kunnen vandaar ook in het buitenshuis bereik worden ingezet.

Alu composietplaten laten zich met silicone of onze extra klevende lijm- dichtmiddel Parabond 600 in zwart op bijna elke ondergrond te verlijmen.

TIP: Om ongewenste krassen op het oppervlak tijdens het bewerken te voorkomen, verwijder de beschermende folie altijd pas na het voltooien.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer84
Gewicht7.8000
Dikte3
Standaardlengte3050
Standaardbreedte1500
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
KunststofAlu sandwich
MateriaalN/B
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurBlauw
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL5002
KleurnaamUltramarijn blauw
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten