Alu sandwich panelen geel 3mm

Alu composietplaten in geel (vergelijkbaar met RAL1023, verkeersgeel) in 3mm dikte op maat met eenzijdig mat, eenzijdig glanzend geel oppervlak gemakkelijk en voordelig in de gewenste maat kopen bij de vakhandelaar. De gele alu composietplaten zijn UV-stabiel. Weerbestendig en dubbelzijdig voorzien van een beschermende folie.

LEVERTIJD: Verzendklaar in ongeveer 2 weken na ontvangst van uw order

Prijs berekenen
3mm

Volumekortingen

 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 16% btw

Basisprijs

0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 16% btw

Uw prijs

€ 0,00 Incl. % Btw Gewicht: 0,0000 kilo
Vraag een monster aan

Fordern Sie ein kostenloses Muster an.

3mm
Code für Sicherheitsabfrage
Beschrijving

Alu composietplaten in stralend geel op maat gesneden

Onze alu composietplaten in geel zijn vergelijkbaar met RAL1023 (verkeersgeel) en heeft een totale dikte van 3mm. Dankzij het sandwichproces, waardoor de alu composietplaten ook de naam sandwichplaten aan hebben te danken, in een zwarte kern uit polyethyleen dubbelzijdig met 0,3mm dikke deklaag uit aluminium, wordt met geelglazuur op beide zijden aangebracht. Dankzij de PE-kern, die alleen te zien is aan freesranden of snijranden, hebben de gele composietplaten een laag eigengewicht in vergelijking met massieve aluminium platen.

De alu composietplaten in geel beschikken over een hoge stabiliteit en zijn zowel buig als breekbestendig en kunnen dankzij de UV- en weerbestendigheid zowel in het binnen als het buitenshuis gebruikt. Een gemakkelijk verwijderbare beschermende folie, die aan beide zijden zijn aangebracht, draagt er aan toe, dat tijdens het verwerken er geen ongewenste krassen ontstaan op het stralend gele oppervlak.

Net als al onze gekleurde alu composietplaten zijn de gele composietplaten aan een kant mat en aan een kant glanzend, zodat u kunt beslissen welke kant geschikt is voor uw toepassing. In dit geval heeft de matte gele zijde een glansgraad van ongeveer 30%, terwijl het glanzende oppervlak een glansgraad heeft van ongeveer 80%.

OPMERKING:Of de respectievelijk zijde het glanzende of matte oppervlak is, is nauwelijks te herkennen door de dubbelzijdige beschermende folie. Welke kant het is, is gemakkelijk te achterhalen door een klein stukje van de beschermende folie af te pellen.

Normen van de gele alu composietplaten

 • ISO 9001:2000 Eisen voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen
 • ISO 14000:2004 Milieubeheersystemen – eisen met richtlijnen voor gebruik
 • Productie volgens ASTM (internationale standaardisatieorganisatie)
 • Productie volgens DIN (Duits instituut voor normen)
 • REACH (EU chemicaliën verordening)
 • RoHS (Verordening betreffende het verbod op gevaarlijke stoffen in de elektrische industrie)

Wij leveren u uw alu composietplaten in geel millimeter nauwkeurig volgens uw specificaties.

Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste afmetingen in te voeren in onze snijconfigurator. De rest wordt gedaan door onze gekwalificeerde medewerkers, die de gewenste afmetingen realiseren voor het snijden van uw gele composietplaten voor een liggende CNC-platenzaag, zodat we uw alu composietplaten binnen een zeer korte tijd kunnen leveren dankzij onze eigen voorraad.

Voor speciale contourfrezen, bijvoorbeeld cirkelvormige uitsparingen, afgeronde hoeken of zelfs individuele vormen, hebben we een ultramoderne 3-assige CNC-freesmachine waarmee we de gele alu composietplaten in vrijwel elke denkbare vorm kunnen frezen.
Kom meer te weten over Onze freesservice.

Toepassingsvoorbeelden voor alu composietplaten in geel

 • Alu composietplaten in stralend geel zijn geschikt voor douchewanden en keuken achterwanden.
 • Gele alu composietplaten gesneden als opvallende borden en logo’s in contourfrezen
 • Gele alu composietplaten brengen kleur in elke woonkamer als meubel, muur of deurverkleding
 • Alu composietplaten in geel zijn geschikt voor kleurrijke afdekkingen van zandbakken of speeltoestellen
 • Knal, gele gevelelementen zijn dankzij de weerbestendige alu composietplaten in het geel geen probleem
 • en nog veel meer

Verwerking van onze alu composietplaten in geel

Alu composietplaten laten zich uitstekend verwerken. Vooral als je de verwerkbaarheid vergelijkt met massieve aluminiumplaten. Onze gele composietplaten kunnen door verschillende bewerkingsmethoden worden bewerkt zoals het zagen, frezen of slijpen zonder speciale gereedschappen of machines. Ook zijn er geen speciale boren vereist voor het boren, dus een accuboormachine met een boor van metaal is voldoende.

Voor het bedrukken op alu composietplaten raden wij onze Dubbelzijdig wit geverfde alu composietplaten. Het bedrukken van de alu composietplaten in knalgeel zou inderdaad haalbaar zijn, maar de drukinkten zouden vanwege de krachtige kleur nauwelijks uitkomen, zodat een bedruking niet zou worden aanbevolen.

Alu u de gele alu composietplaten voor gebruik buitenshuis wilt gebruiken, bijvoorbeeld in de tuin, op het balkon als gevelverkleding, is dit geen probleem dankzij de weerbestendige eigenschappen, zoals roestvrij aluminium of de UV- en weerbestendigheid.

Alu composietplaten laten zich met silicone of onze extra klevende lijm- en dichtmiddel Parabond 600 in zwart op bijna elke ondergrond te verlijmen.

TIP:Laat de beschermende niet los tot alle bewerkingsstappen zijn voltooid. Om ongewenste krassen op de gele oppervlakken te voorkomen.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer87
Gewicht7.8000
Sterkte3
Standaardlengte3050
Standaardbreedte1500
LevertijdVerzendklaar in ongeveer 2 weken na ontvangst van uw order
KunststofAlu sandwich
MateriaalN/B
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurGeel
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL1023
KleurnaamVerkeersgeel
Beoordelen

Klantenreviews

Es sind noch keine Kundenmeinungen vorhanden

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten