Alu sandwich panelen rood 3mm

Alu sandwich panelen rood 3mm
€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo

Alu composietplaten in rood (vergelijkbaar met RAL3020, verkeersrood) in 3mm dikte op maat met eenzijdig mat, eenzijdig glanzend rood oppervalk gemakkelijk in de gewenste maat bij de vakhandelaar kopen. De roden alu composietplaten zijn UV-stabiel. Weerbestendig en dubbelzijdig voorzien van een beschermende folie.

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

min 30 mm, max 2000mm
Voer alstublieft een geldig nummer in
min 30 mm, max 1000mm
Voer alstublieft een geldig nummer in
€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo
OF
Beschrijving

Rode alu composietplaten in de door u gewenste grootte

Onze alucomposietplaten vergelijkbaar met RAL3020 (verkeersrood) en zijn in een dikte van 3mm verkrijgbaar. De composietplaten, waarvan de zwarte kern is gemaakt van polyethyleen, en de tweezijdige ongeveer 0,3mm dikke deklagen uit aluminium met rood geglazuurd op een plaat zijn onafscheidelijk verbonden door middel van de sandwichmethode, hebben een hoge stabiliteit, buig- en breeksterkte. De kern van zwart PE is alleen zichtbaar bij frees- en snijranden.

Onze rode alu composietplaten zijn aan beide zijden voorzien van een beschermende folie, om het hoogwaardig, rode oppervlak van krassen te beschermen, die mogelijk tijdens het verwerken van de platen kunnen ontstaan. De beschermende folies kunnen gemakkelijk worden verwijderd na voltooiing van de verwerking of voor het lijmen. De platen hebben een laag gewicht in vergelijking met platen van massief aluminium.

Onze rode alucomposietplaten zijn glanzend aan een kant en aan een kant mat. De mat rode kant heeft een glansgraad van ongeveer 30% en de glanzende rode zijde heeft een glasgraad van ongeveer 80%, dus u kunt kiezen of u de voorkeur geeft aan een mat of een glanzend oppervlak voor uw doeleinden.

OPMERKING: Het verschil van het rode oppervlak in mat of glanzend kan nauwelijks worden geïdentificeerd door de dubbelzijdige beschermende folie, dus we raden aan de folie een beetje los te maken in een hoek om ervoor te zorgen dat u het juiste oppervlak voor u gebruikt

Normen van de rode alu composietplaten

 • ISO 9001:2000 Eisen voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen
 • ISO 14000:2004 Milieubeheersystemen – eisen met richtlijnen voor gebruik
 • Productie volgens ASTM (internationale standaardisatieorganisatie)
 • Productie volgens DIN (Duits instituut voor normen)
 • REACH (EU chemicaliën verordening)
 • RoHS (Verordening betreffende het verbod op gevaarlijke stoffen in de elektrische industrie)

Zoals al onze alu composiet platen, kunnen ook de rode composietplaten via onze snijconfigurator direct op maat besteld worden.

Het snijden vindt plaats op een van onze millimeter nauwkeurige CNC-gestuurde plaatzagen, zodat u na korte tijd uw rode alu composietplaten in de door u gewenste maat krijgt. De orderverwerking kan zeer snel plaats vinden dankzij onze eigen opslag.

Voor speciale contourfrezen, bijvoorbeeld cirkelvormige uitsparingen, afgeronde hoeken of zelfs individuele vormen, hebben we een ultramoderne 3-assige CNC-freesmachine waarmee we de rode alu composietplaten in vrijwel elke denkbare vorm kunnen frezen.
Kom meer te weten over Onze freesservice.

Toepassingsvoorbeelden voor alu composietplaten in rood

 • Rode alu composietplaten zijn zeer geschikt voor opvallende, grootschalige gevelbekledingen
 • Verkleding van balkons en trapleuningen is een eyecatcher met rode alu composietplaten
 • Keuken achterwanden met krachtige kleuren is een trend en met onze rode alu composietplaten geen probleem
 • Rolluikkasten, vensterbanken of afdekkingen kunnen eenvoudig worden geconverteerd met composietplaten
 • Voeg kleuraccenten toe in helder rood door rode alu composietplaten op meubels, deuren of muren te plakken
 • en nog veel meer

Verwerking van onze alu composietplaten in rood

De verwerking van onze rode alu composietplaten is eenvoudig met standaardgereedschappen en machines uit de bouwmarkt. Dus het zagen kan met elke conventionele decoupeerzaag of cirkelzaag. Zelfs het frezen van individuele vormen en contouren is mogelijk zonder de noodzaak van een speciale 3-assige-CNC-freesmachine, zoals het wordt gebruikt in ons huis voor gefreesde onderdelen. Voor het doorboren is een normale accuboormachines en een metaalboor in de gewenste maat vereist.

Het bedrukken van de rode alu composietplaten is mogelijk, maar vanwege de dubbelzijdig rode glazuur niet echt zinvol. Voor een bedrukking op onze composietplaten raden wij onze dubbelzijdig wit geverfde alu composietplaten.

Onze rode alu composietplaten hebben weerbestendige eigenschappen, omdat aluminium niet roest en de platen UV- en weerbestendig zijn. Gebruik buitenshuis is daarom geen probleem.

Alu composietplaten laten zich met silicone of onze extra klevende lijm- en dichtmiddel Parabond 600 in zwart op bijna elke ondergrond te verlijmen.

TIP: Voor de bescherming tegen krassen voor en tijdens de verwerking, raden we aan dat u de beschermende folie van de rode oppervlakken pas verwijdert wanneer de verwerking is voltooid.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer86
Gewicht7.8000
Sterkte3
Standaardlengte3050
Standaardbreedte1500
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
KunststofAlu sandwich
MateriaalN/B
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurRood
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL3020
KleurnaamVerkeersrood
Beoordelen
Datasheet

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten