HPL platen antraciet op maat

HPL platen antraciet op maat
€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo

Weerbestendige en krasbestendige HPL-platen voor binnen en buitengebruik met dubbelzijdig oppervlaktedecor in antraciet in een dikte van 6mm of 8mm op maat verkrijgbaar.


Opmerking: Grotere formaten op aanvraag leverbaar door hogere verzendkosten


LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

* Verplichte velden

€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo
min 30 mm, max 1850mm
Voer alstublieft een geldig nummer in
min 30 mm, max 1000mm
Voer alstublieft een geldig nummer in
€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo
Beschrijving

HPL-platen met dubbelzijdige decoroppervlak in antraciet op maat

Onze HPL-platen in antraciet zin verkrijgbaar in dikten van 6mm en 8mm. De decoratieve platen hebben aan beiden kanten een krasbestendig, niet poreus oppervlak in antraciet, zodat onze panelen ook ideaal zijn als balkonschermen of scheidingswanden en voldoen aan de norm EN439. Onze HPL-platen die wij u millimeternauwkeurig snijden in de gewenste groottes onder zeer hoge druk uit meerdere lagen fenolhars geïmpregneerd kraftpapier in de kern en melanine geïmpregneerd decorpapier voor de oppervlakte die tot een homogene plaat te vormen.

Het zogenaamde hogedruk Laminaat (High Pressure Laminate), die HLP-platen worden genoemd. Zijn geschikt voor permanent gebruik voor buitenshuis.

HPL-platen zijn weerbestendig en trotseren daarom alle weeromstandigheden. De platen zijn bestand tegen ongunstige omgevingsomstandigheden (zoals zure regen) en zijn bestand tegen vorst en hitte. De oppervlakken van onze HPL-platen in antraciet zijn lichtecht en uv-bestendig en daarom worden ze niet bleek zelfs niet in fel zonlicht of voor een hele tijd buitenshuis.

Onze antraciet grijze HPL-platen worden gekenmerkt door een hoge mechanische sterkte en zijn extreem robuust, stijf en schokbestendig. De oppervlakte van onze HPL-platen zijn oplosmiddelbestendig en krasbestendig en laat zich dankzij de niet poreuze oppervlakken. Om eenvoudige vervuiling te verwijderen is schoon water en een zachte poetsdoek al genoeg. Hardnekkig vuil (bijv. graffiti) laat zich in de meeste gevallen zonder enkel probleem verwijderen door middel van een organisch oplosmiddel (aceton, spiritus, benzine of isopropylalcohol).

OPMERKING: Gebruik geen schuurmiddelen, schuursponsen of poetsmiddelen om de oppervlakte te reinigen, omdat ze anders kunnen worden beschadigd.

Onze HPL-platen in donker antraciet, zoals al onze HPL-platen zijn milieuvriendelijk. De platen uit hogedruklaminaat zijn vrij van zware metalen, organische halogenen (fluoride, broom, chloor, etc.) en asbest worden ook als fysiologisch onschadelijk beschouwd.

Spaar nu tijd en geld en bestel nu uw HPL-platen in antraciet in de door u gewenste maat.

Het snijden van HPL-platen vereist niet alleen tijd, maar ook speciale zaagbladen uit hardmetaal of een diamant gelaagde zaagblad. Met onze snijconfigurator bieden wij u de mogelijkheid aan om uw antraciet HPL-plaat direct in de juiste grote te bestellen. Daardoor spaart u tijd, omdat wij ervoor zorgen dat u naar een van onze paneelzagen met CNC-besturing snijdt, naar de millimeter gelijk volgens uw specificaties. HPL gesneden platen zijn ook duidelijk goedkoper in vergelijking met hele platen.

Heeft u HPL-bladen in antraciet nodig in formaten die groter zijn dan de snijconfigurator toestaat? Op aanvraag is het voor ons mogelijk om gesneden platen te leveren tot maximumformaat van 4200mm x 1860mm. Stuur ons gewoon een e-mail met uw verzoek, met vermelding van de hoeveelheid per levering en de afmeting die u nodig hebt voor lengte en breedte in millimeters. We hebben ook informatie nodig of u uw HPL-platen in 6mm of 8mm wilt hebben. We zullen zo spoedig als mogelijk uw verzoek in behandeling nemen en u per e-mail een op maat gemaakte kosteneffectief aanbod sturen incl. verzendkosten.

toepassingsvoorbeelden voor HPL-platen in antraciet

  • Grote gevelpanelen in donker antraciet worden vaak gerealiseerd met HPL-platen
  • Onze HPL-platen in antraciet zijn zeer geschikt voor ondoorzichtige scheidingsschotten dankzij het decoratieve oppervlak aan beide zijden
  • Balkon verkleding van HPL-platen in antraciet is optisch aantrekkelijk, onderhoudsvriendelijk en absoluut weerbestendig
  • Voor de constructie van speeltoestellen zijn onze slagvaste, stijve HPL-platen uitstekend geschikt
  • En nog veel meer

Verwerking van HPL-platen in antraciet

Onze dubbelzijdige antracietgrijze HPL-platen kunnen zonder enkel probleem gezaagd of gefreesd worden. Er moet echter worden opgemerkt dat hogedruklaminaat vergelijkbaar is met hardhout, daarom moet het op dezelfde manier worden behandeld als hardhout. Dit betekent onder andere dat een zaagblad van hardmetaal of een diamanten zaagblad moeten worden gebruikt om HPL-platen te snijden.

Ook voor het boren van het gat moet men een hardmetalen boor nemen of een HSS-boor. De HPL-platen moeten op een vlak oppervlak liggen om oneven heden te voorkomen wanneer de boor de HPL-plaat uitkomt.

Hoewel het beschilderen niet nodig is vanwege het zeer weerbestendige oppervlak van onze HPL-platen is het beschilderen wel heel goed mogelijk. Er zijn echter bepaalde zaken waar u rekening mee moet houden bij het schilderen, zoals oppervlaktebehandeling en het gebruik van speciale primers en verven.

OPMERKING: Onze HPL-platen worden zonder beschermfolie geleverd. Let u op bij het bewerken of verwerken alstublieft op dat de platen niet over elkaar of over een rand te trekken om krassen op de oppervlakken te vermeiden.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer40036C
GewichtN/B
Sterkte6mm - 8mm
Standaardlengte2100
Standaardbreedte1620
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
KunststofHochdruck-Laminat
MateriaalHPL
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurGrijs
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL7043
KleurnaamAntraciet
Beoordelen

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten