Kunststof platen op maat online kopen

Kunststof platen

Wij bieden een grote sortering kunststof platen, op maat gezaagd dus u betaalt alleen voor wat u bestelt en belast het milieu minder! Spaar geld en tijd en koop uw kunststof platen online bij S-Polytec!

Uw voordelen bij S-Polytec:

  1. spaar tijd door ons de platen op maat te laten zagen
  2. spaar verzendkosten met platen op maat tegenover grote standaard formaat platen
  3. staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs per m²
  4. zowel voor de industrie en zakelijke markt, als voor particulieren

Bent u op zoek naar hoogwaardige kunststof platen voor bijvoorbeeld thermovormen, modelbouw, tankbouw, displays of reclameborden? Dan kunnen wij u helpen met de levering van hoogwaardige kunststof platen van PE (polyethyleen), PP (polypropyleen of polypropeen), PS (polystyreen), ABS (Acrylonitril-Butadieen-Styreen; ook PMMA/ABS en ASA/ABS platen), PVC (Polyvinylchloride), plexiglas en polycarbonaat. Wij betrekken onze materialen van toonaangevende kunststofproducenten in Europa en kunnen u op maat gezaagde of standaard formaat platen leveren. De platen in onze onlineshop zijn normaliter steeds op voorraad zodat we snel kunnen leveren, en ook kleinere hoeveelheden geen probleem zijn.

S-POLYTEC is de aangewezen handelspartner voor levering van door en door gekleurde kunststof platen volgens het RAL kleursysteem. Platen met een oppervlakte met een fijne, middelfijne of grove nerf kunnen we deels direct uit ons magazijn leveren. Dankzij de uitstekende samenwerking met toonaangevende producenten van kunststof halffabricaten kunnen we ook kleinere hoeveelheden leveren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Onze kunststof platen voldoen, met uitzondering van de gerecyclede materialen, alle aan de voorgeschreven en actuele normen en richtlijnen, zoals REACH, RoHS of PAK. Een overzicht van het assortiment kunststof platen van S-POLYTEC vindt u onderstaand, met links naar onze onlineshop. Elke productpagina bevat een algemene materiaalbeschrijving en een opsomming van alle leverbare varianten, met de mogelijkheid om direct online te bestellen. Voor een snel overzicht welk kunststof voor uw toepassing geschikt is, kunt u de Adviestabel gebruik kunststoffen raadplegen. Met onze specifieke kennis van kunststoffen en lijm en jarenlange ervaring in de kunststofsector zijn wij graag uw competente partner. Heeft u nog een vraag, of wilt u graag een materiaalmonster ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.