TORX-Bit T-20 voor HPL schroeven

Standaard-schroef Bit ® T-20 voor montage van gevelplaten en balkonomheiningen met onze HPL-gevelschroeven of onze balkonschroeven met Torx-aandrijving.

✓ Robuuste staallegering
✓ Magnetische uitvoering
✓ ¼ Inch aandrijving (6,35mm)
✓ Met retentie voorziening
✓ Hoge stand tijden

De bit is voor alle gangbare bithouders met een zeskantige-opname van ¼ inch geschikt.

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

Prijs berekenen
Beste voorstellen
  • from 10 Items € 2,02/ stuk (Basisprijs € 2,02/ stuk)
  • from 50 Items € 1,43/ stuk (Basisprijs € 1,43/ stuk)
  • from 100 Items € 0,83/ stuk (Basisprijs € 0,83/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 2,38 / stuk
€ 2,38 / stuk
0,0050 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 2,38 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0050 kilo
Incl. 19% Btw
Beschrijving

TORX® voor onze HPL-schroeven

Vanaf 1 stuk ✓ Attractieve Staffelprijzen ✓ Magnetisch ✓

Onze TORX® bit in de maat T-20 is geschikt voor het vastschroeven van onze HPL-gevelschroeven of voor het bevestigen van onze balkonschroeven met dopmoeren. De standaard hexagonale bit met een gestandaardiseerde bitmaat van & frac14; Inch (omgerekend 6,35mm) past in alle in de handel verkrijgbare bithouder. Door de zeshoekige vorm kan de bit ook direct in de boorkop van een boormachine of een accuschroevendraaier worden geklemd, als er geen bithouder beschikbaar is. De totale lengte van het bit is 25mm.

Zodat het bit bij het vastschroeven niet uit de bithouder glijdt, is deze voorzien van een C-ring uitsparing. Daarnaast is het bit magnetisch, waardoor er een magnetische bithouder gebruikt kan worden, die er tevens voor zorgt dat het TORX® bit veilig wordt vastgehouden.

Bij ons kunt u uw TORX® Bits in elke hoeveelheid kopen. Van een enkel bit tot een groot pakket en profiteer van aantrekkelijke volumekortingen tot wel 50%.

    Leveringsomvang:
  • 1 x TORX® Bit maat T-20

OPMERKING: Stop met het gebruiken van een bit als het beschadigd is. Anders kunnen zowel de schroef als het bit verder beschadigd raken.

Montagemateriaal passend bij TORX-Bit T-20

De TORX-bit is ideaal voor het bevestigen van onze HPL-schroeven met TORX-aandrijving, die wij in verschillende uitvoeringen aanbieden, eventueel met een krasvaste kopcoating voor de montage van onze kunststofplaten. Het bitje in maat T-20 is ook geschikt voor het vastschroeven van onze balkonschroeven, maar voor de metrische schroeven met zelfborgende dopmoeren benodigd men ook een 8mm sleutel. Let er bij het vastschroeven van onze kop gecoate schroeven op dat u het bit recht en volledig in de meegeleverde schroefaandrijving steekt om schade aan de krasvaste coating te voorkomen.

In het geval dat de installatie zonder beperkingen moet worden uitgevoerd, zoals meestal het geval is bij HPL-platen of alu-composietplaten voor gevelbekleding, mogen de schroeven het maximale aanhaalmoment bij het aanhalen niet overschrijden. Met onze HPL-gevelschroeven mag er niet meer geschroefd worden wanneer de kop op de plaat rust, zodat de plaat bij thermische uitzetting de nodige speling heeft. Met onze balkonschroeven ligt het ideale aanhaalmoment tussen 2Nm en 4Nm.

TIP: Er zijn handige momentsleutels in kleine uitvoeringen, die meestal bedoeld zijn voor het monteren van schroeven op fietsen. Deze hebben een zeskantige bithouder en zijn uitstekend te gebruiken met balkonschroeven.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerSP-BIT-TX20
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604223571
MateriaalS2-staal
Gewicht0.0050
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product