3/8" Inbussleutel (lang, metrisch)

De zeskant dopsleutels van chroom vanadium staal in lange uitvoering, hebben een 3/8" aandrijving en kunnen worden gebruikt met een standaard ratel om zeskantbouten en -moeren los en vast te draaien.

✓ Chroom-vanadium-staal
✓ 65 mm lange versie
✓ 3/8" Vierkante aandrijving
✓ Voor ratels
✓ werkplaats kwaliteit
✓ 25 jaar garantie

De 3/8" doppen met een lengte van 65 mm zijn online verkrijgbaar in verschillende sleutelmaten van 8 mm tot 21 mm.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Basisprijs 0,00 € / stuk
0,00 € / stuk
0,0000 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Stekkerdoos met Binnenzeskant - lange versie

3/8" aandrijving ✓ chroom vanadium staal ✓ 25 jaar garantie ✓

De Högert inbussleutels van gesmeed chroom-vanadium-staal in lange uitvoering zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wij bieden de professionele doppen met een standaard 3/8" aandrijfvierkant in metrische breedte over vlakten van 8 mm tot 21 mm. De doppen zijn compatibel met alle ratels en momentsleutels met een 3/8" dopsleutel en kunnen ook worden gemonteerd op 1/2" of 1/4" ratels met geschikte doppenadapters. Met een totale lengte van 65 mm is het gereedschap perfect voor het los- en vastdraaien van dopmoeren of moeren op draadstangen en boutankers.

Professionele dopsleutels in werkplaatskwaliteit met 25 jaar garantie tegen discountprijzen

In plaats van een complete doppenset, zijn in de zeldzame gevallen alle maten regelmatig nodig, maar slechts één of twee maten in een lange uitvoering. Waarom dan een acht-, tien- of veertien delige set kopen. Daarom verkopen we de hoogwaardige zeskantdoppen per stuk tegen onklopbare prijzen.

Eigenschappen van onze lange zeskant doppen

Doppen zijn handig gereedschap in elke werkplaats of garage en worden gebruikt om schroeven en moeren los of vast te draaien. Er zijn verschillende soorten doppen, die zich voornamelijk onderscheiden door het type, de aandrijving en de lengte. Onze doppen zijn zeskantige doppen die worden gebruikt om te werken met metrische zeskantige schroeven en moeren. Door het verlengde ontwerp kunnen ze ook gebruikt worden met dopmoeren. In de meeste gevallen is de inwendige lengte van doppen met een normale lengte niet voldoende om ze los of vast te draaien. De maat van de doppen wordt aangegeven met de breedte over de platte kanten in millimeters en verwijst naar de maatspecificatie van een steeksleutel of moersleutel met open bek in dezelfde maat.

De vierkante aandrijving, die typisch is voor doppen, heeft een 3/8" fitting (komt overeen met ongeveer 10 mm) en kan zonder extra adapter worden gebruikt met elke standaard 3/8" ratel of momentsleutel van de juiste maat. De kogelvanggroef houdt de dopsleutel veilig en absoluut betrouwbaar op de vierkante bout van de ratel. Voor ratels met de kleinere 1/4" aandrijfvierkant en voor de grotere 1/2" aandrijfvierkant zijn er bijpassende doppenadapters tot 3/8", die tussen de ratel en de dopsleutel worden geschoven. Voor moeilijk bereikbare plaatsen wordt vaak een verlengstang of cardankoppeling gebruikt. Deze wordt ook tussen de ratel en de benodigde inbus gestoken. Of een doppenadapter voor of achter het verlengstuk wordt gebruikt, hangt af van het feit of het verlengstuk dezelfde aandrijfmaat heeft als de dopsleutel of de ratel.

De drop-forged doppen zijn professioneel gereedschap voor de kwaliteitsbewuste gebruiker in hobby, ambacht en industrie. De hoogwaardige legering van chroom en vanadium waarvan de doppen zijn gemaakt, geeft het gereedschap een hoge mate van hardheid en weerstand tegen vervorming. Door hun robuuste constructie en de hoge kwaliteit van het chroom vanadium staal (CrV) bieden de doppen een uitstekende grip en maken ze eenvoudig en efficiënt werken mogelijk. De nauwkeurige afwerking zorgt ervoor dat ze lang meegaan en een enorme slijtvastheid hebben, zelfs bij moeilijk schroefwerk en hoge aanhaalmomenten en regelmatig gebruik. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen waar absolute betrouwbaarheid en een hoge belastbaarheid essentieel zijn. Met een fabrieksgarantie van 25 jaar is een navenant lange levensduur van de moffen gegarandeerd.

Technische gegevens van de 3/8" inbussleutel

 • Kleur: Chroom, mat
 • Materiaal: Chroom-Vanadium-Staal (CrV50BV30)
 • Totale lengte: 65mm
 • Buitendiameter: Varieert
 • Aandrijving: Vierkant stopcontact
 • Grootte Aandrijving: 3/8"
 • Profiel type: Zeshoekig, metrisch
 • Breedte over flat: Varieert
 • Profiel diepte: Varieert
 • Standaard: DIN 3124
 • Garantie: 25 jaar
Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerHG-NUT-SW00-3-8
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
MateriaalChroom-Vanadium-Staal (CrV50BV30)
Bit maatNee
Opname Schacht⅜ Inch aandrijving (9,52mm)
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.