De snijservice van S-Polytec

Kunststof platen in het standaard formaat zijn zelden nodig, dus ze moeten op maat worden gesneden voor daadwerkelijk gebruik.

Dit is niet alleen tijdrovend, maar vereist ook een zekere mate van vakmanschap, evenals de nodige gereedschappen, ook al zijn de meeste gereedschappen voor houtbewerking voldoende.

Uw voordelen bij snijservice van S-Polytec

  • U spaart tijd voor het snijden van uw kunststofplaten
  • U hebt geen gereedschap nodig om uw kunststofplaten te snijden
  • Onnauwkeurigheden bij het snijden van de kunststofplaten zijn uitgesloten
  • Snede gemaakt van kunststof zijn goedkoper in vergelijking met standaardplaten
  • De verzendkosten zijn meestal lager in vergelijking met standaardplaten
  • U hoeft afval niet professioneel af te voeren
  • Onze sneden zijn te allen tijde reproduceerbaar in grootte en kwaliteit
  • en veel meer

Welk mogelijkheden biedt de snijservice?

Met onze snijservice bieden wij u de mogelijkheid, uw kunststofplaten direct in de benodigde maat te kopen.

Dit bespaart u niet alleen tijd om te snijden, maar ook geld, want op maat gemaakte kunststofplaten zijn goedkoper dan standaard kunststofplaten omdat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Bovendien hebt u geen gereedschappen of machines nodig voor het snijden van uw kunststofplaten, want zodra we de bestelling binnen krijgen snijden wij de door u bestelde platen millimeternauwkeurig.

Welke kunststofplaten kunnen toe worden gesneden?

Voor alle kunststofplaten die in onze online winkel worden aangeboden, kunnen door ons worden gesneden.

In de respectieve categorie van onze kunststofplaten zijn alle kunststofplaten die rechtstreeks in de juiste maat kunnen worden besteld, gemarkeerd met de aanduiding "op maat". Deze artikelen zijn uitgerust met een speciaal ontworpen snijconfigurator, waarin u de snede plekken eenvoudig online kunt configureren en direct kunt bestellen.

Voor alle kunststof platen die we niet direct in de snede aanbieden, is er uiteraard ook de mogelijkheid om deze op verzoek bij ons te verkrijgen.

Hoe werkt de snijconfigurator?

Met onze uitgebreide geprogrammeerde snijconfigurator kunt u gemakkelijk uw afzonderlijke individuele kunststofplaten laten snijden.

Selecteer gewoon het gewenste type en kleur van het kunststof en kies de dikte die u nodig hebt. Voer vervolgens de gewenste afmetingen voor lengte en breedte in millimeters in. Selecteer ten slotte de gewenste gesneden hoeveelheid.

Onze snijconfigurator bepaalt onmiddellijk na uw invoer uw individuele, gunstige prijs en houdt tegelijkertijd rekening met mogelijke kosten voor het afval, die niet opnieuw kunnen worden gebruikt, evenals de kosten voor het snijden (instelkosten, werktijd, enz.).

Welke toleranties gelden voor gesneden kunststofplaten?

We garanderen een nauwkeurigheid van +/- 1 mm voor gesneden kunststofplaten. Onze platenzagen werken echter ruim onder deze gegarandeerde tolerantie.

Voor kleinere tolerantiewaarden van +/- 0,2 mm is het ook mogelijk om de plaat met behulp van onze CNC-vergrendelde 3-assige freescentra toe te snijden.

Opmerking: Als u meer nauwkeurige toleranties dan +/- 1 mm nodig heeft, stuur ons dan een e-mail met specifieke informatie over tolerantie, afmetingen, dikte en type kunststof. Onze ervaren medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om aan uw behoeften te voldoen.

Tot welke grootte kunnen snedes worden gemaakt?

Onze moderne platenzagen met CNC-besturing kunnen kunststofplaten tot een maximale grootte van 4,2 x 4,2 meter zagen.

Liggende CNC-platenzagen kunnen deze gesneden kunststofplaten normaal gesproken niet realiseren met een breedte van minder dan 10 mm, omdat normale platenzagen deze breedten niet langer vasthouden en tijdens het splijten beschadigen of in het chipkanaal zuigen. Dankzij kostbare conversie en modernisering van onze platenzagen, maar ook kunststof strips met een minimale breedte van 5 mm kunnen worden geïmplementeerd.

Met behulp van onze snijconfigurator kunt u gemakkelijk uw snedes online in stappen van millimeter configureren. De respectieve minimum- en maximumformaten van ons standaard leveringsprogramma staan hieronder vermeld.

Wat al er grotere snedes benodigd worden?

Als u gesneden kunststofplaten nodig hebt in grotere formaten dan de snijconfigurator toestaat, kunt u ons een aanvraag sturen met het vereiste kunststof, de kleur en de dikte, evenals de gewenste afmetingen voor lengte en breedte in millimeters via ons contactformulier of per e-mail sturen.

Om uw verzoek te kunnen verwerken, is ook informatie nodig over de gewenste hoeveelheid per levering. Onze gekwalificeerde klantadviseurs zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw zorgen wegneemt en bieden u een op maat gemaakt aanbod inclusief verzendkosten.

Wat gebeurt met het afval?

Dankzij de complexe calculatiesoftware voor optimalisatie van snijden en doordachte medewerkers die onze CNC-platenzaag bedienen, kunnen we afval tot een minimum beperken.

Dit beschermt niet alleen het milieu, maar betekent ook een besparing van geld voor u, omdat het verzamelen van afval door ons wordt gebruikt voor verdere snedes en daarom niet aan u in rekening wordt gebracht.

Als snedes resulteren in resten die niet langer kunnen worden gebruikt, worden al onze kunststoffen door ons gesorteerd en gemalen om kunststof korrels te produceren voor de productie van regeneraten en vervolgens geëxtrudeerd tot gerecyclede k vellen.

Wat kost het toe snijden van kunststofplaten?

De kosten voor het snijden van kunststofplaten worden automatisch berekend met behulp van onze snijconfigurator, afhankelijk van de gesneden hoeveelheid. Een ingewikkelde rekenformule die speciaal voor dit doel is ontwikkeld, helpt de kosten van snijden zo laag mogelijk te houden.

In principe nemen de kosten echter af naarmate het gesneden aantal toeneemt.

Hoe lang duurt de levering?

Dankzij ons eigen magazijn en de constante voorraad van de kunststoffen die in verschillende diktes in de online winkel worden aangeboden, zijn we in staat om de gesneden kunststofplaten in zeer korte tijd te maken. In de regel worden de snede die u nodig hebt binnen 2 - 3 werkdagen verzonden.

De verzameling door onze verzendpartners vindt meestal op dezelfde dag plaats, zodat u na een korte tijd op de levering kunt rekenen.

Als u vooraf hebt gekozen voor de betaalmethode, begint de productie van de snede ten vroegste op de dag dat de betaling wordt ontvangen.

Opmerking: Op verzoek is koeriersdiensten ook mogelijk.