Siliconen online kopen

Siliconen

Koop uw siliconenkit bij de vakhandel en profiteer van geselecteerde kwaliteitsproducten. Onze siliconenkit is voor professioneel gebruik en wordt toegepast in de bouw en industrie. S-Polytec biedt hoogwaardige siliconen in diverse actuele kleuren tegen betaalbare prijzen. Kies de gewenste kleur en hoeveelheid en laat uw siliconenkit makkelijk thuis bezorgen.

Uw voordelen van onze siliconenkit:

  1. al onze siliconen zijn UV- en weersbestendig en voor buitentoepassingen geschikt
  2. alle siliconenkitten in onze onlineshop worden tijdens het hele productieproces op constante kwaliteit gecontroleerd
  3. profiteer van onze voordelige staffelprijzen bij onze lijmen en kitten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende

Bij het aanbrengen van siliconen, is het van belang dat de siliconenvoeg er professioneel uitziet. Onderstaand leggen we uit, hoe u zo'n voeg goed kunt maken.

Onze siliconenkit wordt geleverd in kokers van 310 ml inhoud. Het aanbrengen van de kit geschiedt met een normaal kitpistool. Het is van belang het spuitmondstuk zodanig af te snijden, dat er een opening ontstaat die groter is dan de voegbreedte zelf. Hierdoor kan naderhand bij het gladmaken van de kitvoeg geen sop tussen de kit en de ondergrond komen, waardoor een slechte hechting zou ontstaan, die het aanzamelen van vuil en de ontwikkeling van schimmel zou kunnen bevorderen.

De siliconenvoeg direct na het aanbrengen niet met zeepwater besproeien, maar met een voegenspachtel afschrapen. Dergelijke spachtels uit kunststof zijn verkrijgbaar in elke doe-het-zelf-zaak voor onder € 10,-. Om de voeg helemaal glad te krijgen, na het afschrapen er wat zeepwater op sproeien en met een vinger, met lichte druk er overheen strijken. Door deze handeling worden eventuele oneffenheden, bijvoorbeeld bij de overgang van tegels, ook nog weggewerkt.