Siliconenkit transparant

Siliconenkit transparant

€ 4,64

Inkl. 19% MwSt.

€ 4,64 / stuk

Koop professionele, neutraal vernettende siliconen Parasilico AM-85 in transparant (kleurloos) online bij de vakhandelaar S-Polytec.

  • from 10 Items € 4,40
  • from 25 Items € 4,17

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen


€ 4,64

Inkl. 19% MwSt.

€ 4,64 / stuk
OF
Beschrijving

Hoogwaardig silicoon Parasilico AM-85 in transparant (kleurloos)

De siliconendichtstof Parasilico AM-85 in transparant is een blijvend elastische kleef- en dichtingsmiddel die kan voldoen aan de hoge verwachtingen van professionele gebruikers dankzij continue kwaliteitscontrole. Parasilico AM-85 transparant is vervaardigd volgens ISO 9001 en ISO 140001 en is ontworpen voor een breed temperatuurbereik van -50°C tot +150°C.

De kleurloze professionele siliconen kunnen worden gebruikt voor het verlijmen en afdichten in binnen en buitenbereik en is vanwege de anti-schimmel eigenschappen vrij goed als een sanitaire silicoon voor het afdichten van wastafel, toilet, bad of douchebak. De dichtstof is ook bestand tegen UV-straling en weersinvloeden. Parasilico AM-85 is goed bestand tegen veroudering en chemicaliën. De neutraal verknopende siliconen in kleurloze versie met een inhoud van 310 ml, kan worden aangebracht met elk standaard siliconenpistool voor standaard patronen.

Koop uw siliconendichtstof in professionele kwaliteit gemakkelijk online rechtstreeks bij de vakhandelaar S-Polytec en profiteer van onze voordelige staffelprijzen.

Eigenschappen van silicoon Parasilico AM-85 in Transparant

  1. Parasilico AM-85 in transparant hecht gemakkelijk op glas, tegels, metaal, spiegels, keramiek en nog veel meer.
  2. Parasilico AM-85 in transparant heeft schimmel remmende eigenschappen en is daarom ideaal voor badkamer en WC
  3. Parasilico AM-85 in transparant wordt aanbevolen door professionele gebruikers uit de industrie en ambacht
  4. Parasilico AM-85 in transparante kleeft zonder primer op bijna alle materialen die worden gebruikt in de bouw en industrie
  5. Parasilico AM-85 in transparant heeft een hoge weerstand tegen veroudering, UV-straling en chemicaliën

Verwerking van silicoon Parasilico AM-85 in Transparant (kleurloos)

De verwerkingstemperatuur van Parasilico AM-85 transparant ligt tussen +5°C en +40°C. Dankzij de uitstekende viscositeit kan de professionele siliconen zeer gelijkmatig worden gebruikt met elke gebruikelijke applicatiepistool toegepast worden. Om een voldoende hechting van de siliconen te waarborgen, moeten de te lijmen of te verzegelen substraten vooraf worden gedroogd en vrij van stof en vet.

TIP: Voor het verzegelen of verlijmen van polycarbonaat (PC, Lexan®, Macrolon®) of acrylglas (PMMA, Plexiglas®), adviseren wij in plaats daarvan onze speciale kleef- en dichtstof Parasilico PL transparant die speciaal voor transparante kunststoffen zoals PC of PMMA ontworpen is.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer108
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTINN/B
Gewicht0.3600
Vulhoeveelheid in ml310
KleurKleurloos
KleurnaamTransparant
KleurnauwkeurigheidNee
RAL kleurcodeN/B
Beoordelen
Datasheet

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten