Polycarbonaatplaten online op maat kopen

Polycarbonaatplaten

Polycarbonaatplaten (PC) bieden een hoge slagvastheid en een goede stijfheid, en zijn UV- en weersbestendig. Onze polycarbonaatplaten zijn geen meerwandige kanaalplaten, maar massieve gladde platen met beschermfolie aan beide zijden.

Uw voordelen van onze polycarbonaatplaten:

  1. polycarbonaatplaten kunnen langdurig temperaturen tot +120°C weerstaan, kortstondig zelfs tot +150°C
  2. polycarbonaatplaten hebben goede electrisch isolerende eigenschappen en zijn zeer slagvast
  3. onze massieve polycarbonaatplaten zijn UV- en weersbestendig en daardoor uitstekend voor buitentoepassingen geschikt

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Wetenswaardigheden over polycarbonaat platen

Geëxtrudeerde massieve polycarbonaat (PC) platen (ook bekend onder de handelsnamen Makrolon en Lexan) zijn overwegend transparante kunststof platen die hittebestendig zijn tot 120 °C. Polycarbonaat platen beschikken over een zeer hoge slagsterkte en stijfheid, en zijn daardoor bijzonder geschikt als onbreekbaar glas in bijvoorbeeld machines en installaties, als lichtdoorlatende dakbedekking. PC platen gelden als vervanger van onbreekbaar glas. De platen die in onze onlineshop worden aangeboden zijn voorzien van UV-bescherming aan beide zijden en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Polycarbonaat platen frezen

Als u een kunststof delen in een andere vorm dan rechthoekig nodig heeft, kunnen we de PC platen ook voor u frezen in vrijwel elke gewenste vorm. Aangezien we veel materiaal in verschillende diktes en formaten op voorraad hebben, kunnen we meestal snel uw wensen omzetten op onze CNC-gestuurde freesmachines, zodat u niet lang op uw freesdelen hoeft te wachten. We frezen zowel enkele stuks als complete series in grotere aantallen.

Vanzelfsprekend kunt u een vrijblijvende offerte voor uw freesdelen ontvangen. Stuur ons eenvoudig de benodigde informatie per e-mail, compleet met een maatschets of constructiebestand indien voorhanden, en u ontvangt een faire aanbieding voor kwalitatief hoogwaardig freeswerk, inclusief verzendkosten. Bij bestelling van freesdelen hebben we tekeningen nodig in een van de volgende bestandstypes: DXF, DWG, STEP of IGES.

Leveringsprogramma van S-Polytec

Wij kunnen niet alleen helder transparante polycarbonaat platen leveren, maar op aanvraag ook satijn, frosted en gekleurde materialen.