Decor platen DecoVitas© met hoogglans

Decor platen in hoogglans DecoVitas©

Ons huismerk DecoVitas© biedt moderne en aansprekende decorplaten met een hoogglanzende pianolak optiek. DecoVitas© platen zijn ongevoelig voor krassen en makkelijk schoon te maken. Dankzij de zelfklevende ruglaag (niet op DecoVitas© Snow-White 3 mm) eenvoudig en snel zelf aan te brengen. Op de hoogglanzende oppervlakte zit een beschermfolie.

Uw voordelen van onze DecoVitas© decorplaten:

  1. krasbestendige oppervlakken met een hoogglanzend pianolak-effect, zonder weekmakers
  2. eenvoudig en snel zelf aan te brengen dankzij de zelfklevende rugzijde (bij platen met een dikte van 1,0mm of 1,2 mm)
  3. gemakkelijk online te configureren en op de millimeter nauwkeurig gezaagd bij u geleverd

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Hoogwaardige en veelzijdige DecoVitas© decorplaten - exclusief van S-POLYTEC

DecoVitas© decorplaten zetten een nieuwe trend in exclusieve materialen met een hoogwaardige optiek. De moderne intensieve kleuren, die vanwege de hoge kwaliteit van dit materiaal ook na jaren nog net zo intensief stralen, en de pianolak hoogglans zullen uw hart veroveren. De krasgevoeligheid is zeer gering, zodat de platen zeer lang hun briljante glans verspreiden.

Wat zijn DecoVitas© decorplaten?

DecoVitas© decorplaten zijn meerlagige kunststof platen die exclusief door S-POLYTEC ontwikkeld zijn voor de toepassing als hoogglanzende oppervlaktebekleding. Als basis dient een zeer slagvast materiaal dat ook in de automobielindustrie wordt toegepast. De corona behandelde ruglaag zorgt voor de best mogelijke hechting bij het lijmen van de platen. Zelfs normaal dubbelzijdig tape kan nauwelijks nog verwijderd worden. Het unieke karakter van de DecoVitas© decorplaten wordt bepaald door de extreme glans in combinatie met de hoge krasvastheid, vergelijkbaar met die van autolak. De platen zijn voorzien van een beschermfolie, die ook bescherming tegen UV-stralen en weersinvloeden biedt. Als de beschermfolie na het aanbrengen van de platen verwijderd wordt, zult u met zekerheid ook laaiend enthousiast zijn over schitterende hoogglans en intensiteit van de kleuren!

DecoVitas© decorplaten bezitten een extreem hoogglanzende oppervlakte en zijn aan de glanzende zijde UV- en weerbestendig. Zodoende kunnen deze high-tech kunststof platen zowel binnen als buiten ingezet worden. Vergeling zal hierbij niet optreden. DecoVitas© decorplaten bevatten geen PVC of gevaarlijke of gezondheidsbedreigende stoffen of gassen. Bovendien zijn ze zeer krasbestendig en makkelijk te reinigen. Deze decoratieve platen kunnen bijvoorbeeld ook in vochtige ruimtes zoals badkamers, over de tegels heen gekleefd worden. Montage is eenvoudig en kan door vrijwel iedereen zelf gedaan worden. Gewoon de platen op maat gezaagd of gefreesd bestellen en aanbrengen - klaar!

S-Polytec levert DecoVitas© decorplaten met een sterk hechtende zefklevende ruglaag, in de dikte 1 mm en in de volgende kleuren:

  • Snow-White (helder wit, vergelijkbaar met RAL 9016)
  • Black (diep zwart, vergelijkbaar met RAL 9005)
  • Cosmosblack (zwart met een metallic effect)
  • Silver (zilver metallic)
  • Easy-Brown (donker bruin, vergelijkbaar met RAL 8019)
  • Red-Love (diep rood, vergelijkbaar met RAL 3003)
  • Orange (donker oranje, vergelijkbaar met RAL 2009)

Daarnaast leveren we DecoVitas© in Snow-White in de dikte 3 mm, maar dan als standaard materiaal zonder zelfklevende ruglaag. Deze platen kunnen bijvoorbeeld met Parabond 600 op een ondergrond gelijmd worden. De zelfklevende platen hebben een standaard formaat van 2440x1220 mm en het 3 mm dikke witte materiaal heeft een standaard formaat van 2600x1220 mm. Uiteraard kunnen we deze platen voor u op maat snijden, of eventueel in een bepaalde vorm frezen.

Geef uw huis glans met DecoVitas© decorplaten. Eenvoudige montage, ook voor de doe-het-zelver!

Voor het milieu zijn de DecoVitas© decorplaten geen belasting; ze bevatten geen gevaarlijke of gezondheidsbedreigende stoffen of gassen. Reststukken kunnen eenvoudig met het huishoudelijk afval verwijderd worden, samen met andere kunststof verpakkingen zoals yoghurtbekers en dergelijke.

Toepassingen van DecoVitas© decorplaten

DecoVitas© decorplaten zijn speciaal ontwikkeld voor de bekleding van wanden, meubels, vitrines en presentatie displays. Deze belastbare en bedrukbare platen kunnen ook voor reclame- of communicatietoepassingen, zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook als bekledingsmateriaal voor bij u thuis, bijvoorbeeld in de badkamer, bieden DecoVitas© decorplaten een mooie, functionele en makkelijk verwerkbare oplossing. Voegen kunt u dichten met Parasilico siliconen, bij S-Polytec verkrijgbaar in verschillende kleuren. En als de tegels in de keuken u niet meer aanstaan, kunt u deze vervangen door, of overkleven met DecoVitas© decorplaten. Alleen achter de kookplaat of oven is dit materiaal niet geschikt, vanwege de warmteontwikkeling van de apparatuur. Hier kunnen bijvoorbeeld alu sandwich panelen ingezet worden. In de onderstaande video worden een aantal voorbeelden van de toepassing van DecoVitas© decorplaten getoond.

DecoVitas© decorplaten kunnen worden gezaagd, gefreesd, geboord, gesneden, bedrukt, beplakt en gelijmd. Voor het onderling verlijmen van dit materiaal heeft S-Polytec de kunststoflijm Ruderer L530 in het assortiment. Om de platen op een ondergrond te kleven kan bijvoorbeeld Parabond 600 genomen worden; deze montagelijm is leverbaar in verschillende kleuren die passen bij de kleuren van de DecoVitas© decorplaten.

Vervorming door warmte is met DecoVitas© decorplaten goed mogelijk; het materiaal is goed te thermovormen of buigen (wel vooraf de beschermfolie verwijderen).

Voor vragen over onze unieke DecoVitas© decorplaten kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Materiaalmonster sturen we u graag kostenloos toe, zodat u zich eerst zelf een beeld kan vormen van de hoogglanzende kwaliteit van dit prachtige materiaal. Ook een vrijblijvende offerte, voor zowel gezaagde als gefreesde platen, regelen we graag en vlot voor u. In onze onlineshop kunt u eenvoudig 24/7 platen zelf bestellen. Ook vindt u hier desgewenst een technisch datablad dat u kunt downloaden.