Decor platen DecoVitas© met hoogglans

Ons huismerk DecoVitas© biedt moderne en aansprekende decorplaten met een hoogglanzende pianolak optiek. DecoVitas© platen zijn ongevoelig voor krassen en makkelijk schoon te maken. Dankzij de zelfklevende ruglaag (niet op DecoVitas© Snow-White 3 mm) eenvoudig en snel zelf aan te brengen. Op de hoogglanzende oppervlakte zit een beschermfolie.

Uw voordelen van onze DecoVitas© decorplaten
  1. krasbestendige oppervlakken met een hoogglanzend pianolak-effect, zonder weekmakers
  2. Eenvoudig en snel zelf aan te brengen dankzij de zelfklevende rugzijde (bij platen met een dikte van 1,0mm)
  3. Gemakkelijk online te configureren en op de millimeter nauwkeurig gezaagd bij u geleverd

De hoogwaardige en veelzijdige DecoVitas© decorplaten – alleen bij S-Polytec!

Met de hoogglans decorplaten DecoVitas© decorplaten heeft S-Polytec een nieuwe trend gezet in het bereik exclusieve oppervlakken.

DecorVitas© decorplaten bestaan door zijn hoge glansgraad, net zoals heldere en eigentijdse kleuren die op lang termijn niet zullen vervagen of vergelen. Zowel optisch als de haptiek voldoen aan de hoogste eisen. Bovendien zijn de DecoVitas © decoratieve platen zeer veelzijdig en eenvoudig te installeren, zelfs door niet-vakmensen.

Wat zijn DecoVitas© decorplaten

DecoVitas© decorplaten zijn meerlagige kunststofplaten. De drager is van ABS kunststof – een zeer slagvast en robuust materiaal dat al jaren in de auto-industrie wordt gebruikt. Op het oppervlak van onze DecoVitas © decorplaten bevindt zich een extreem hoogglanzende laag van bijzonder krasbestendig PMMA, waarvan het hoogglansniveau vergelijkbaar is met pianolak. Aan de ene kant geeft deze laag de DecoVitas © zijn prachtige hoogglans en uniekheid, aan de andere kant zijn bescherming tegen krassen (vergelijkbaar met een autolak) en biedt de hoogste UV- en weerbestendigheid, zodat de DecoVitas © decorplaten kunnen ook gemakkelijk buiten kunnen worden gebruikt. De glanzende kant van de platen wordt beschermd door een beschermende folie die zeer gemakkelijk kan worden verwijderd na het bevestigen van de platen – Wow-effect gegarandeerd!

DecoVitas © decoratieve platen zijn zelfklevende platen, met een dikte van 1,0 mm of als standaardplaat in een dikte van 3 mm, in de kleur 'Snow-White' verkrijgbaar. De onderkant van de DecoVitas© Decorplaten is corona-behandeld, wat betekent dat de best mogelijke hechting mogelijk is bij het lijmen van de platen. Zelfs de speciale, dubbelzijdige tape, die zich op de achterkant van de zelfklevende uitvoering van deze platen bevindt, kan nauwelijks van het oppervlak worden verwijderd. De niet zelfklevende platen kunnen op vrijwel elk oppervlak met een geschikte kleefstof worden aangebracht. Als geschikt montagelijm raden wij u onze lijm- en dichtingsmiddel van Parabond 600 aan, die we in verschillende kleuren aanbieden.

Toepassingsmogelijkheden met onze DecoVitas© decorplaten

Het brede scala aan toepassingen van de DecoVitas© biedt creatieve en hoogwaardige oplossingen op veel gebieden.

Deze decorplaten zijn onder andere perfect voor het bekleden of omhullen van individuele meubels, vitrines of presentatieschermen. Maar ook bijvoorbeeld voor muurbekleding in ontvangstruimten, waar een hoge mate van representativiteit vereist is. Ook in de horeca, waar visueel aantrekkelijke oppervlakken en kleuren, evenals een eenvoudige reiniging veel gevraagd zijn, zijn onze DecoVitas © decorplaten uiterst geschikt. En zelfs bij u thuis, bieden de DecoVitas © decoratieve platen een exclusieve oplossing voor het bekleden van wanden in uw keuken (alleen niet in het bereik van het fornuis) of in uw badkamer. Het krasbestendige oppervlak is gemakkelijk schoon te maken met in de handel verkrijgbare reinigingsmiddelen en dus DecoVitas © decoratieve platen bieden een goed alternatief voor tegels (of een afdekking ervan, als u ze overplakt). Als de voegen worden afgedicht met siliconen (bijvoorbeeld met onze bijpassende siliconen van Parasilico), is deze gevelbekleding waterdicht en kan deze bijvoorbeeld worden gebruikt in de doucheruimte of andere vochtige ruimtes. Sommige toepassingsvoorbeelden vindt u in een video op onze website.

Omdat de DecoVitas© decorplaten niet alleen voor het binnen-, maar ook voor het buitenbereik uiterst geschikt zijn, zijn er veel meer gebruiksmogelijkheden. De hoogglanzende zijde laat zich bedrukken, zodat deze kunststofplaten bijvoorbeeld voor reclame kan worden gebruikt.

DecoVitas© decorplaten gemakkelijk online kopen

De DecoVitas© decorplaten kunnen door ons op elke maat gesneden worden en door ons worden geleverd.

Het standaardformaat bedraagt bei de zelfklevende decorplaten 2440mm x 1120mm en bij de witte platen met 3mm dikte 2600x1200 mm. Op onze computergestuurde platenzaag kunnen wij de platen precies volgens uw specificaties zagen (tolerantie +/-1mm). Dankzij onze computergestuurde 3-assige CNC-frezen kunnen we bovendien elke vorm als contourfrezen realiseren - ongeacht of het gaat om eenvoudige cirkels, ovalen of zelfs meer gecompliceerde vormen volgens uw ontwerp (hiervoor hebben we een DXF-bestand van uw tekening nodig).

Montage van onze DecoVitas© decorplaten

De montage van de DecoVitas© hoogglanzende platen is extreem eenvoudig, mede dankzij de hechtlaag met sterke hechting. Je hebt geen vakman nodig om het te bevestigen. Het materiaal kan eenvoudig worden gesneden, gezaagd, geboord of gefreesd met het juiste gereedschap. Ook is het mogelijk het te lijmen, net zoals het bedrukken of beplakken. Voor industriële toepassingen kan dit kunststof ook worden gethermovormd of warm worden gebogen (verwijder de beschermende folie van tevoren).

Een bijkomend voordeel van de DecoVitas©is de milieuvriendelijkheid. Ze zijn PVC-vrij en bevatten geen weekmakers of andere gezondheid gevaarlijke componenten of gassen. Resten van decoratieve platen kunnen eenvoudig in een gele zak worden weggegooid.

Ons competent adviesteam vertelt u graag meer over de DecoVitas © glanzende decoratieve platen en hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden. U kunt ook op elk moment telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor materiaalpatronen. In onze online winkel kunt u, dankzij onze onlineconfigurator, onze hoogwaardige en aantrekkelijke DecoVitas© decoratieve platen gemakkelijk en comfortabel op maat bestellen. Voor de afzonderlijke artikelen vindt u een technisch informatieblad voor dit kunststof, die u kunt downloaden.

Video met toepassingsvoorbeelden van DecoVitas© op ons Youtube-kanaal