Decorplaten DecoVitas© Snow-White zelfklevend

DecoVitas© Snow-White hoogglans wit met een dikte van 1,0mm en zelfklevende achterzijde zijn UV- en weerbestendige decorplaten in wit met een hoogglans oppervlak in snede.

✓ Voor binnen en buiten
✓ UV-bestendig
✓ Weerbestendig
✓ Krasbestendig
✓ Hoogglanzend oppervlak

De witte decorplaten zijn perfect als vervanging voor tegels op alle gladde, egale oppervlakken.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

  • Snede
  • Vraag een monster aan
1mm

Vraag een gratis monster aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

1mm
Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

DecoVitas© Snow-White – Decorplaten in sneeuwwit met pianolakglans

Onze DecoVitas© Snow-White decorplaten met een dikte van 1mm hebben een hoogglanzend, glanzend wit oppervlak vergelijkbaar met de kleurtoon RAL9016. Om het witte oppervlak met pianolakglans te beschermen tegen beschadigingen die voor en tijdens de verwerking kunnen ontstaan, is het oppervlak voorzien van een beschermfolie. Door de zelfklevende coating aan de achterzijde van het oppervlak kunt u de witte DecoVitas© decorplaten gemakkelijk aanbrengen.

Was is DecoVitas©?

Met ons eigen merk DecoVitas© kunnen zelfs grote oppervlakken zonder veel moeite worden omgevormd tot oppervlakken met een schitterende glans en een hoogwaardige uitstraling. Onze DecoVitas© Sneeuwwitje in edel wit, staan voor tijdloze elegantie en zijn voorzien van een sterk hechtende coating op de achterzijde, zodat het verlijmen van deuren en meubeloppervlakken, zelfs hele wanden, zonder grote expertise kan worden uitgevoerd.

Onze sneeuwwitte DecoVitas© decorplaten zijn UV- en weerbestendig en kunnen daarom worden blootgesteld aan direct zonlicht zonder dat het witte oppervlak na verloop van tijd geel wordt. DecoVitas© Snow-White decorplaten zijn daarom zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Voor het reinigen van het oppervlak, dat niet gevoelig is voor krassen, raden wij een normaal afwasmiddel aan (gebruik a.u.b. geen schuurmelk of sterke azijn-reinigers).

Bestel uw DecoVitas© decorplaten in Snow-White direct in de maat die u nodig heeft.

Met onze op maat gemaakte configurator kunt u de decorplaat die u nodig heeft eenvoudig online op maat bestellen. Dankzij onze moderne platenzagen en een constante voorraad witte DecoVitas© platen met een dikte van 1mm, kan het snijden op maat snel volgens uw specificaties worden uitgevoerd, zodat u al na korte tijd kunt uitkijken naar uw nieuwe hoogglansoppervlakken.

Toepassingsvoorbeelden voor DecoVitas© Snow-White

  • Hoogglanzende oppervlakken in stralend wit als alternatief voor betegelde oppervlakken in badkamers en wc
  • DecoVitas Snow-White is geschikt als hoogglanzende wandbekleding voor zowel buiten- als binnenshuis
  • DecoVitas in stralend witte pianolak glans verbetert ook oude, optisch saaie meubels en luidsprekers
  • DecoVitas Snow-White heeft een weerbestendig, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk hoogglanzend oppervlak
  • en nog veel meer

Verwerking van DecoVitas© Snow-White

De verwerking van DecoVitas© Sneeuwwitte decorplaten kan eenvoudig worden uitgevoerd door te zagen, te slijpen of te frezen. Zelfs het boren door onze decorplaten vereist geen speciale machines of gereedschappen, zodat standaard accuschroevendraaiers, decoupeerzagen of cirkelzagen uit de bouwmarkt voldoende zijn.

Het aanbrengen van de witte decorplaten is net zo eenvoudig en vereist geen experts of speciaal gereedschap, want dankzij de zelfklevende DecoVitas© Snow-White hecht op bijna alle oppervlakken. Om dit te doen, verwijdert u gewoon het zelfklevende beschermingspapier aan de achterzijde en plakt u het op het gewenste oppervlak door er licht op te drukken.

Voor een optimaal resultaat van het hoogglansoppervlak wordt aanbevolen om de DecoVitas© decorplaten op gladde, egale oppervlakken aan te brengen. Wij raden u daarom aan om voor het verlijmen van de dunne decorplaten golvende oppervlakken (bijv. tegelvoegen) glad te maken of op te vullen, zodat de oneffenheden niet overgaan op het hoogglansoppervlak. De sneeuwwitte DecoVitas© hebben een zeer geringe dikte van slechts 1,0mm en zijn daarom ook geschikt voor

OPMERKING: Onze DecoVitas© Snow-White decorplaten zijn voorzien van een beschermede folie op het hoogglanz oppervlak. Wij raden u aan deze pas na het bewerken te verwijderen om beschadiging van het witte oppervlak te voorkomen.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer8888
Gewicht2.6300
Dikte1
Standaardlengte2440
Standaardbreedte1220
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofDecoVitas
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurWit
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9016
KleurnaamVerkeerswit
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.