DecoVitas© plaat Snow-White in 3mm

DecoVitas© Snow-White in stralend, helder wit met 3,0mm dikte. UV- en weerbestendige decorplaten in wit met een hoogglanzend op maat gesneden oppervlak.

✓ Voor binnen en buiten
✓ UV-bestendig
✓ Weerbestendig
✓ Krasbestendig
✓ Hoogglansoppervlakte

De witte decorplaten zijn ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld in de badkamer of onder de douche.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

  • Snede
  • Vraag een monster aan
3mm

Vraag een gratis monster aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

3mm
Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

DecoVitas© Snow-White met 3mm dikte voor ongelijkmatige oppervlakken

Onze decorplaten DecoVitas© Snow-White met een dikte van 3,0mm hebben dezelfde stralende witte kleur als onze dunnere witte decorplaten met zelfklevendheid. Afgezien van de hogere dikte is het verschil echter dat voor de bevestiging van de 3mm glanzende platen een overeenkomstige montagelijm nodig is, omdat deze niet voorzien zijn van een lijmlaag. De volledig gekleurde decorplaten in wit zijn vergelijkbaar met de kleur RAL9003 en zijn voorzien van een beschermfolie op het hoogglansoppervlak om schade voor en tijdens de verwerking te voorkomen.

Was is DecoVitas©?

DecoVitas© decorplaten zijn hoogglanzende kunststofplaten met een enorm glansniveau. Het sneeuwwitte oppervlak van onze DecoVitas© Snow-White decorplaten zijn niet gevoelig voor krassen en zijn bestand tegen UV-straling en weersinvloeden, zodat de weerbestendige kunststofplaten ook buiten kunnen worden gebruikt zonder dat het glanzende witte oppervlak vergeelt of na verloop van tijd zijn glans verliest. Onze decorplaten met het hoogglansoppervlak zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en kunnen worden gereinigd met conventionele reinigingsmiddelen zoals spoelwater. Om geen afbreuk te doen aan de hoge glansgraad raden wij het gebruik van schuurmelk of sterke reinigingsmiddelen op basis van azijn af.

Bespaar tijd en geld door uw hoogglanzende decorpanelen gemakkelijk online te bestellen in de door u gewenste grootte.

Met onze op maat gemaakte configurator kunt u eenvoudig onze DecoVitas© Snow-White decorplaten bestellen in de maten die u nodig heeft. Dit bespaart u niet alleen tijd voor het snijden van uw hoogglans decorplaten, maar ook geld, omdat we de resulterende verspilling indien mogelijk gebruiken voor verdere bezuinigingen, zodat u hier niet voor hoeft te betalen. Bovendien zijn de verzendkosten lager voor kleinere plaatafmetingen in vergelijking met de verzending van standaardplaten. Het op maat zagen van uw decorplaten wordt uitgevoerd op een van onze ultramoderne platenzagen met CNC-besturing met een zeer lage zaagtolerantie van slechts +/-1mm. Dankzij een permanente voorraad witte DecoVitas© met een dikte van 3mm, worden zowel het op maat snijden volgens uw specificaties als de verzending meestal binnen 2 - 3 werkdagen uitgevoerd.

Toepassingsvoorbeelden voor DecoVitas© Snow-White

  • Onze 3mm dikke DecoVitas platen in wit zijn geschikt voor ongelijkmatige achtergronden zonder dat de ongelijkmatigheid zichtbaar wordt
  • DecoVitas Snow-White decorplaten zijn ideaal voor het bedekken van oude, onaantrekkelijke wandtegels in badkamers en toiletten
  • Met DecoVitas Snow-White kunt u tafelbladen in een handomdraai omtoveren tot krasbestendige, hoogglanzende oppervlakken
  • Glanzend witte buitengevels of wandbekleding in woon- en slaapkamers kunnen snel worden gerealiseerd met DecoVitas Snow-White
  • en nog veel meer

Verwerking van DecoVitas© Snow-White

Zoals al onze DecoVitas decorplaten kunnen ook onze platen met een dikte van 3,0mm uitstekend worden verwerkt. Zagen, frezen of op maat snijden met een CO2-laser vormt geen grote uitdaging. Zelfs uitsnijdingen en contourfrezen zijn geen probleem met onze witte hoogglansplaten. Voor het boren van gaten, kabeldoorvoeringen of stopcontacten is een eenvoudige accuboormachine met bijbehorende boren of boor bits voor het boren van gaten voldoende.

Ondanks de vrij sterke dikte van 3,0mm zijn onze DecoVitas© Snow-White decorplaten relatief licht, zodat het goed mogelijk is om ze uitgebreid te gebruiken op wanden, plafonds of buitengevels. De kunststof is bestand tegen doorbuigen, zodat deze platen slechts moeizaam rond gebogen oppervlakken of radii kunnen worden verlijmd zonder thermovormen. Voor vlakke oppervlakken, bijvoorbeeld als vervanging voor grote oppervlakken van tegelwanden, zijn deze hoogglanspanelen ideaal en kunnen ook zonder problemen direct op de tegels worden verlijmd.

In tegenstelling tot onze zelfklevende decorplaten DecoVitas© Snow-White met 1,0mm dikte, oneffenheden in onze witte hoogglansplaten met 3,0mm zijn niet zichtbaar op het hoogglansoppervlak. Voor het verlijmen van deze platen adviseren wij onze Montagelijm Parabond 600. Dankzij de enorme begin hechting zijn ook de grotere verlijmingen van onze dikke decorplaten van DecoVitas© aan muren en plafonds geen probleem.

OPMERKING: Onze DecoVitas© Snow-White decorplaten zijn voorzien van een beschermende folie op het hoogglanzende. Wij adviseren u dit pas na de bewerking te verwijderen om beschadiging van het witte oppervlak te vermijden.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer88862
Gewicht11.2700
Dikte3
Standaardlengte2600
Standaardbreedte1200
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofDecoVitas
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurWit
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9003
KleurnaamSignaalwit
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.