ABS platen wit op maat

ABS platen wit op maat
€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo

ABS-platen in wit in een dikte van 1 tot en met 10mm in de snede naar gewenste grootte online bij de vak handelaar. Onze witte ABS-platen zijn aan een zijde voorzien van beschermfolie.

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

* Verplichte velden

€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo
min 30 mm, max 2000mm
Voer alstublieft een geldig nummer in
min 30 mm, max 1000mm
Voer alstublieft een geldig nummer in
€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo
Beschrijving

Hoogwaardig wit door gekleurde ABS-platen

Onze kunststof platen uit volledig door geverfd wit ABS-kunststof hebben dezelfde kleur als de oppervlakken aan de snijranden. De oppervlakten van ons witte ABS platen zijn glad en aan een zijde voorzien van een beschermfolie en zijn verkrijgbaar in een dikte van 1mm tot 10 mm.

De platen hebben een hoge slagvastheid die typisch is voor ABS en zijn daarom ideaal voor de productie van stabiele, schokbestendige vorm delen en een basis.

Om ABS platen in u gewenste maat te krijgen hoeft u alleen de dikte, de breedte en de lengte aan te geven in millimeters. Onze snijcalculator berekent vervolgens de respectieve condities afhankelijk van de sterkte, formaat en hoeveelheid. Uw gewenste formaat wordt op een moderne CNC-gestuurde paneelzaag gemaakt. De zaagtolerantie van de snede is slechts +/- 1mm.

Toepasmogelijkheden van onze ABS-platen in het wit

  • Ideaal voor het maken van gegoten onderdelen voor behuizingen van elektrische apparaten (bijv. radio’s, ventilatoren, spelconsoles, enz.)
  • Als een schok- en slagvaste beschermlaag in de werkplaats
  • Diepte tekeningen van lijstwerk als speelgoed of kantoorbenodigdheden
  • Als bescherming tegen botsingen en muurbescherming in garages en in de logistieke sector
  • En nog veel meer

Verwerking van onze ABS-platen in wit

Onze witte ABS-platen laten zich goed bewerken en kunnen zonder enkele problemen met gebruikelijke gereedschap worden bewerkt door ze bijv. te frezen, boren, of te zagen. Diepe tekening (vacuümvormen) is geen probleem met onze witte ABS-platen en is daarom bij uiterst geschikt voor de productie van hoogwaardige producten. Voor het verlijmen van de ABS-platen gebruik dan de passende lijm voor de ABS-platen in wit of transparant.

Onze ABS-platen zijn niet bestand tegen UV en worden na verloop van tijd geel in direct zonlicht. Om de slagvaste ABS-platen buiten te gebruiken kunnen ze worden geverfd, zodat de Uv-straling geen directe invloed meer heeft op het kunststoppervlak.

OPMERKING: Wij raden u aan om de enkelzijdige beschermend folie pas te verwijderen na het verwerken om ongewenste krassen op het witte, gladde oppervlak te voorkomen.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerABS weiß
GewichtN/B
Sterkte1mm - 10mm
Standaardlengte2000
Standaardbreedte1000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
KunststofAcrylnitril-Butadien-Styrol
MateriaalABS
UV-bestendigheidniet UV-bestendig
KleurWit
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9016
KleurnaamVerkeerswit
Beoordelen
Datasheet

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten