ABS platen wit 2x1meter

Stootvaste ABS-platen in wit (vergelijkbaar met RAL 9016, verkeerswit) in een standaardformaat van 2,0 x 1,0 meter in diktes van 1mm tot 10mm van vakhandelaar S-Polytec. De platen zijn voorzien van een enkelzijdige folie – Kwaliteit Made in Germany

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

  • Standaard platen
  • Vraag een monster aan
2000mm
1000mm

Vraag maximaal drie gratis monsters aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

ABS-platen in wit in een standaardformaat

Onze ABS platen in een standaardformaat van 2,0 x 1,0 meter in de kleur wit vergelijkbaar met de kleur RAL9016 (verkeerswit) en zijn in diktes van 1mm tot 10mm verkrijgbaar. Om ervoor te zorgen dat zowel de snijranden als de oppervlakken dezelfde witte kleur hebben, zijn de platen volledig wit van kleur. Het gladde oppervlak is eenzijdig voorzien van een beschermende folie, om beschadigingen door krassen te vermijden, die anders voor of tijdens het bewerken kunnen ontstaan.

ABS kunststof (acrylonitril-butadieen-styreen-copolymeer) heeft een relatief hoge impactweerstand. Daarom zijn onze witte standaard ABS-platen uitstekend geschikt voor stabiele ondergronden en behuizingen die bestand zijn tegen regelmatige stoten en slagen. Dank de uitstekende elektrische eigenschappen, wordt ABS-kunststof ook vaak als isolerende behuizingen voor elektrische apparaten in de amusement elektronica (bijv. Tv’s, notebooks, ontvangers, hi-fi apparatuur, etc.) ingezet.

De gebruikstemperatuur van onze ABS-platen ligt tussen -10°C en +90°C. Bij temperaturen boven de gebruikstemperatuur begint ABS te verzachten, dit zorgt ervoor dat het witte ABS al bij een lage verzachtingstemperatuur van 102°C thermisch gevormd kan worden. Om deze reden is ABS thermovormen een gebruikelijke methode bij de industriële massaproductie van gegoten kunststofonderdelen zoals behuizingen en bedieningskasten voor de elektronica-industrie of afdekkingen en verkleding in de auto-industrie.

Als alternatief voor onze witte ABS standaardplaten in een formaat van 2,0 x 1,0 meter, kunt u onze witte ABS-platen perfect op maat gesneden bestellen. Voer eenvoudig de vereiste afmetingen in millimeters in de invoervelden in en selecteer de dikte. Het snijden gebeurt met een precisie van een millimeter op een van onze computergestuurde zagen voor liggend zagen volgens uw specificaties.

Toepassingsvoorbeelden van onze witte ABS platen

  • ABS platen zijn ideaal voor het produceren van slagbestendige ondergronden en beschermranden in werkplaatsen
  • ABS platen zijn uitstekend voor behuizingen in de amusement-industrie
  • ABS platen in wit worden in de industriële productie zeer vaak doormiddel van thermovormen verwerkt
  • ABS platen in wit wordt in de industrie en magazijn als stoot- botbescherming gebruikt
  • En nog veel meer

Verwerking van onze ABS-platen in wit

Onze witte ABS-platen in een standaardformaat van 2,0 x 1,0 meter worden zelden gebruikt zonder verdere bewerking, maar kunnen machinaal bewerkt worden tot het gewenste formaat met behulp van bekende bewerkingsmethoden zoals zagen, frezen of slijpen, zonder speciaal vereiste gereedschappen of machines. Eenvoudige gereedschappen voor hout is voldoende. Dit geldt ook voor het boren van gaten of het snijden van schroefdraad in onze ABS-platen. Bovendien kan ABS gemakkelijk worden gelaserd om gladde polijstsneden te verkrijgen of om aangepaste vormen te maken. Ponsen met geschikte ponsvormen is een gangbare praktijk om kunststof onderdelen gemaakt van ABS in de gewenste vorm te brengen, maar wordt voornamelijk gebruikt in industriële productietoepassingen.

Onze ABS-platen kunnen niet langdurig voor het buitengebruik gebruikt worden, omdat ze niet UV- en weerbestendig zijn. Met een daarvoor geschikte behandeling van de oppervlakken door een UV-beschermende folie of door een verf laag met een geschikte verf voor kunststoffen, kunnen de oppervlakken worden beschermd tegen Uv-straling.

Onze witte ABS-platen laten zich uitstekend verlijmen. Hiervoor bieden wij u in onze onlinewinkel de door onze ontwikkelde koudlaslijm ABSprofi van ons eigenmerk S-Polybond, die speciaal voor het verlijmen van ABS-kunststoffen met elkaar, of vele ander kunststoffen ontworpen is. Ook het lassen met een ABS-lasdraad in wit is een verbindingsmethode die vaak wordt gebruikt voor ABS-kunststof om een langdurige en veilige verbinding te garanderen.

OPMERKING: Onze standaardplaten uit wit ABS zijn eenzijdig voorzien van een beschermende folie, om de oppervlakte van krassen te beschermen. De beschermende folie is niet voor thermovormen geschikt en moet daarom voor het thermovormen verwijderd worden.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer20010S
Standaardbreedte1000
Standaardlengte2000
DikteNee
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofAcrylnitril-Butadien-Styrol
MateriaalABS
UV-bestendigheidniet UV-bestendig
KleurWit
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcode9016
KleurnaamVerkeerswit
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.