Retour instructie

Consumenten hebben de volgende herroepingsrecht

Volgens § 312g par. 1 Nr. 1 BGB (Duits burgerlijk wetboek) is het herroepingsrecht "contracten voor de levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en waarvan de vervaardiging wordt bepaald door een individuele selectie of bepaling door de consument of die duidelijk zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de consument ", uitgesloten. Dit geldt met name voor de bestellingen van kunststofplaten op maat!!!

Anders geldt:

U kunt uw contract binnen twee weken annuleren zonder schriftelijke redenen (bijv. Brief, fax, e-mail) of - indien van toepassing vóór de deadline - door de goederen te retourneren. De periode begint na ontvangst van deze instructie in tekstvorm, maar niet vóór ontvangst van de goederen bij de ontvanger (in het geval van terugkerende levering van soortgelijke goederen niet vóór de ontvangst van de eerste gedeeltelijke levering) en niet vóór de nakoming van onze informatieverplichtingen in overeenstemming met § 312c lid 2 BGB in verband met § 1 par. 1, 2 en 4 BGB-InfoV evenals onze verplichtingen volgens § 312e par. 1 zin 1 BGB in verband met § 3 BGB-InfoV. Om de annuleringsperiode te handhaven, is de tijdige verzending van de intrekking of het ding voldoende. De intrekking moet worden aangepakt:

  • S-POLYTEC GmbH
  • Im Schlop 11
  • 47559 Kranenburg Germany

  • E-Mail: info@s-polytec.de

Retour gevolgen

In het geval van een effectieve intrekking zijn de wederzijds ontvangen voordelen en eventuele voordelen (bijvoorbeeld rente) afgekocht. Als u de ontvangen prestatie niet geheel of gedeeltelijk of slechts in een slechte staat teruggeven, moet u ons een vergoeding voor de waarde betalen. Met de release van dingen is dit niet van toepassing als de verslechtering van het ding alleen op hun onderzoek - zoals het voor jou in de winkel mogelijk zou zijn geweest - aan de orde is. Overigens kunt u de verplichting om een vergoeding te betalen voor een verslechtering veroorzaakt door het beoogde gebruik van het item vermijden door het item niet als uw eigen eigendom te gebruiken en af te zien van iets dat de waarde ervan schaadt. Pakketzendingen moeten op ons risico worden geretourneerd.

Men moet de kosten van de retour dragen, als de geleverde goederen overeenkomen met de bestelde en als de prijs van het te retourneren ding een bedrag van 40 euro niet overschrijdt of als je tegen een hogere prijs van het ding op het moment van de herroeping nog steeds niet de tegenprestatie of een contract hebt overeengekomen gedeeltelijke betaling. Anders is de retourzending gratis voor u. Niet-pakjes worden bij u thuis opgehaald. Verplichtingen om betalingen te vergoeden moeten binnen 30 dagen zijn vervuld. De periode begint voor u met de verzending van uw intrekking of het ding, voor ons met het ontvangstbewijs.

Einde retourinstructie