Gereedschappen & montagemateriaal voor onze kunststofplaten

Naar verwerking van onze kunststofplaten, bieden wij u de benodigde gereedschap en daarboven op ook de passende montagemateriaal voor de bevestiging van kunststofplaten tegen goedkope staffelprijzen.

Uw voordelen bij kunststofplaten van S-Polytec

  1. Wij bieden u hoogwaardige schroeven voor de montage van onze kunststofplaten.
  2. Wij hebben talrijke verschillende afstandhouders voor borden en acrylglasplaten.
  3. Profiteer van geselecteerde gereedschappen van professionele kwaliteit voor de hoogste eisen.

Alles voor de verwerking en montage van onze kunststofplaten

Schrauben, Kleben, Bohren - Alles aus einer Hand

Als vakhandelaar voor kunststofplaten in snede bieden wij u verschillende kunststoffen voor nog meer toepassingsmogelijkheden. Zodat u deze kunststofplatensnede ook verder kunt verwerken of benutten, willen wij u ook graag voorzien van het juiste gereedschap of het juiste montagemateriaal, zodat u alles bij een bron krijgt.

We vertrouwen uitsluitend op hoogwaardige materialen en geselecteerde fabrikanten, zodat we er zeker van kunnen zijn dat u altijd helemaal tevreden bent met de kwaliteit van ons assortiment. Van het montagemateriaal voor onze kunststofplaten tot gereedschappen voor de verdere verwerking van onze kunststoffen en lijmen, tot speciale gereedschappen voor het lassen van kunststoffen, wij hebben elk product zorgvuldig geselecteerd. Zo zijn al onze schroeven uit het standaardleveringsprogramma gemaakt van hoogwaardige RVS legeringen. Als het om gereedschappen en apparatuur gaat, zorgen we er altijd voor dat ze in professionele kwaliteit aan al uw eisen voldoen.

  • Schroefkop geverfde gevelschroeven voor houten onderconstructies van hoogwaardig RVS
  • Roestvrije balkonschroeven in veel verschillende uitvoeringen met geverfde schroefkopf
  • Afstandhouders & Klemhouder voor muurborden, afbeeldingen en prikborden van massief RVS
  • Klinknagels en klinkgereedschap voor de montage van onze aluminium composietpanelen in verschillende uitvoeringen
  • Lasapparatuur & -soldeerboutvoor het lassen van kunststoffen met onze lasdraden
  • Applicatiepistolen & accessoires voor onze siliconen, MS-polymeren en 2-componenten lijmen
  • en veel meer

OPMERKING: We werken voortdurend aan het uitbreiden van ons assortiment, wat u alles voor de verwerking en montage van kunststofgesnedenplaten benodigd.

Gevelschroeven van roestvrij staal

Voor de montage van de gevelbekledingen met onze HPL platen bieden wij hoogwaardige RVS gevelschroeven aan. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder een krasbestendige koplak tegen zeer goedkope staffelprijzen, en dat al vanaf een schroef. De geverfde schroeven zijn exact afgestemd op onze HPL platen in RAL, zodat de kleur en glans passen bij het bijbehorende gevelplaat. De weerbestendige schroeven zijn zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten en kunnen ook in vochtige ruimtes worden gebruikt.

De schroeven met een grof schroefdraad van 5,5 x 35mm zijn geschikt voor een onderconstructie van hout, maar kunnen - mits gebruik van een bijbehorende plug - ook worden gebruikt voor het direct op de muur schroeven van gevelplaten. De houtschroeven kunnen echter niet worden gebruikt voor een stalen buizenframe of een constructie van metaal. Hiervoor bieden wij in de categorie de passende schroeven met metrisch draad en zelfborgende wartelmoer in kleur of blank.

Balkenschroeven met metrisch schroefdraad

Balkonschroeven worden voornamelijk gebruikt voor de montage van balkonbekleding met HPL platen. De schroeven hebben hun gebruik enerzijds te danken aan deze toepassing en anderzijds is dit ook de reden waarom onze kopgelakte schroeven qua kleur en glansniveau precies op onze HPL plaat zijn afgestemd.

De term balkonschroeven kan echter een beetje misleidend zijn, omdat de schroeven op verschillende manieren kunnen worden gebruikt, zodat hun gebruik niet beperkt is tot de montage van balkonzichtbeschermingsplaten. Net als bij gevelschroeven hangt het type onderbouw af van de bruikbaarheid van de balkenschroeven. Gevelschroeven zijn zeer geschikt voor een houten constructie, maar niet voor metalen onderconstructies, daarom zijn onze balkonschroeven met metrische schroefdraad hier de betere keuze. Deze bieden we niet alleen aan in verschillende kleuren, maar ook met verschillende klembereiken, die zijn opgebouwd uit de dikte van het bekledingsplaat en de dikte van de draagconstructie.

Hoogwaardige muurhouders voor borden

Afstandhouders voor de montage van afbeeldingen, borden, informatieborden en bedrijfsborden zijn een visueel aantrekkelijk alternatief voor de montage van onze kunststof plaatvormstukken met conventionele schroeven aan de muur. In onze categorie afstandhouder & klemmen, vindt u een selectie hoogwaardige muurhoouders van roestvrij staal met een extreem fijn geborsteld oppervlak en een gefacetteerde afdekkap in verschillende uitvoeringen. Wij bieden u de massaal vervaardigde muurhouders in verschillende diameters en met verschillende muurafstanden. Daarnaast bieden we ook de meest gangbare maten aan met een plattere afdekkap en borgschroef, waardoor het stelen van de houders en borden moeilijk wordt.

Alle afstandhouders in onze onlineshop zijn uit een stuk te bestellen en dankzij uitgebreide opslag standaard op korte termijn leverbaar. Heeft u afstandhouders nodig in andere uitvoeringen, bijvoorbeeld met een grotere muurafstand, dan kunnen wij deze binnen enkele dagen bij de fabrikant opvragen. Hetzelfde geldt voor afstandhouders in gepolijste of gesatineerde uitvoering, of voor muurafstandhouders van andere materialen zoals messing of aluminium.

Andere bevestigingssystemen zoals klemhouders voor borden, touwbevestigingen voor hangende borden en wegwijzers kunnen wij op verzoek op korte termijn aan de fabrikant vragen.

Alles wat met voor het lijmen benodigd

In de categorie kleef- & dichtstoffen hebben we een heel assortiment lijmen. Van universele kunststoflijmen tot koudlaslijmen voor acrylglas, ABS of polycarbonaat, tot zeer speciale lijmen voor moeilijk te verlijmen kunststoffen zoals polyethyleen of polypropyleen. Speciaal voor onze kleefstoffen, waarin twee componenten met elkaar worden gemengd, maar ook voor onze MS-polymeren zijn applicatiepistool nodig. Ook voor onze siliconen is een patroonpers nodig, die we in veel verschillende kleuren in onze onlineshop hebben.

Zodat u aan de slag kunt met lijmen, sealen of sealen, bieden wij u geselecteerde lijmpistolen in professionele vakmanschap tegen een eerlijke prijs. Ook vindt u in de categorie applicatiepistolen & accessoires ook verbruikmateriaal, zoals lijmmengers voor onze kleefstoffen op twee componenten basis voor eenmalig gebruik.

Uitbreiding van ons assortiment

Als vakhandelaar van kunststofplaten op de millimeter gesneden vinden wij het belangrijk dat wij u alles kunnen leveren wat u nodig heeft voor de verdere verwerking van onze producten. We zijn altijd op zoek naar andere producten in de best mogelijke kwaliteit tegen goedkope prijzen. Dit betekent ook dat we ons assortiment aan gereedschappen, montagematerialen en accessoires blijven verbeteren. Mocht u iets missen waarvan u denkt dat het niet mag ontbreken in een onlineshop voor kunststofplaten, neem dan contact met ons op. We zullen altijd ons best doen om u 100% tevreden te stellen en staan altijd open voor suggesties.