Gereedschap & Gereedschapstoebehoren voor kunststofverwerking

Voor de verwerking van onze kunststofplaten, bieden wij u de nodige hulpmiddelen en bovendien ook geschikte Boren, bits en andere verbruiksartikelen tegen eerlijke prijzen.

Uw voordelen bij de aankoop van gereedschap van S-Polytec
 1. Wij bieden gereedschap en accessoires aan zonder minimum hoeveelheden - Ook voor boren en bits
 2. Profiteer van professioneel kwaliteitsgereedschap voor de hoogste eisen
 3. Professioneel accu-apparaten, batterijen en laders voor ambacht en industrie

Alles voor het boren, zagen en ontbramen van onze kunststof platen

Schroeven, lijmen, boren - gereedschappen en gereedschapsaccessoires uit één hand

Als vakhandelaar van gesneden kunststofplaten bieden wij u een grote verscheidenheid aan kunststoffen voor nog veel meer mogelijke toepassingen. Om u in staat te stellen deze kunststofplaat blanks verder te verwerken of te gebruiken, willen wij u ook voorzien van de juiste gereedschappen en de bijpassende verbruiksartikelen, zodat u alles wat u nodig heeft voor kunststofbewerking, zoals boren, zagen, bevestigen of kantbewerking, uit één hand ontvangt.

Wij vertrouwen uitsluitend op hoogwaardige materialen en geselecteerde fabrikanten die staan voor de hoogste productiekwaliteit, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat u altijd volledig tevreden bent met de keuze van ons assortiment. Beginnend met gereedschap voor de assemblage van onze kunststofplaten, via praktisch handgereedschap voor de verdere verwerking van onze kunststoffen en kleefstoffen, tot speciaal gereedschap voor het lassen van kunststoffen, hebben wij elk product zorgvuldig voor u geselecteerd. Zo zijn al onze boren uit het standaard leveringsprogramma vervaardigd uit hoogwaardige HSS-legeringen in profielgeslepen uitvoering. Wij zorgen er ook altijd voor dat het gereedschap en de uitrusting voldoen aan al uw eisen in professionele kwaliteit.

Ons gereedschap voor kunststofverwerking in een oogopslag

 • Talloze boren voor kunststof, metaal en beton, evenals bits & professionele complete sets
 • Gereedschap voor het ontbramen van snijkanten en het boren van gaten voor kunststof, hout & metaal
 • Lasapparatuur & heteluchtblazers voor het lassen van kunststoffen met onze lasdraden
 • Applicatiepistolen & accessoires voor onze siliconen, MS-polymeren en 2-componentenlijmen
 • en veel meer

OPMERKING: We zijn continu bezig met het uitbreiden van ons productassortiment, zodat u in onze online shop alles kunt vinden wat u nodig heeft om onze kunststofplaatsnedes te verwerken.

Handige hulpmiddelen voor randbewerking

Zagen, frezen of boren van kunststoffen is zeer eenvoudig uit te voeren, afhankelijk van de kunststof, maar dergelijke bewerkingstechnieken produceren meestal fijne bramen op de snijkanten. Deze kunnen echter zeer gemakkelijk worden verwijderd met eenvoudige handontbramer. In onze onlineshop bieden wij diverse ontbraamgereedschappen voor randbewerking aan, van profielschrapers met rechte bladen in verschillende maten tot ronde ontbraamgereedschappen voor het boren van gaten en kleinere uitsparingen. De bijpassende reservemessen kunnen indien nodig tegelijkertijd worden besteld.

OPMERKING: Onze ontbramers zijn niet alleen geschikt voor kunststoffen, maar kunnen ook worden gebruikt voor het optimaliseren van snijranden van hout of metaal snedes.

Gereedschapstoebehoren voor accuboormachines & boormachines

Het boren van kunststofplaten is een van de meest voorkomende bewerkingstechnieken die na het snijden worden uitgevoerd. In onze shop hebben wij hiervoor de juiste boren, van eenvoudige HSS-G boren, HK boren speciaal voor het boren van brosse kunststoffen zoals acrylglas of PVC, of zelfs HPL boren van massief hardmetaal, die wij speciaal hebben ontwikkeld voor het boren van harde HPL platen. Daarom bieden wij de juiste boor voor elk van onze kunststoffen.

Bovendien moeten gaten worden geboord in onderconstructies of muren voor de montage van de platen. Ook hiervoor bieden wij alle boren die nodig zijn voor het boren in steen, beton of metaal, in een breed scala van uitvoeringen en maten, van afzonderlijke boren tot complete sets in het praktische MultiPack of de robuuste industriële cassette. Voor het schroeven hebben wij niet alleen de juiste schroevendraaierbits, maar ook een uitgebreide éénsnijtap-set voor het schroeven van schroefdraadschroeven direct in kunststof, hardhout of metaal.

Onze boren & bits in een overzicht

 • VHM-gevelplaatboor voor HPL en hardhout
 • Losse HSS-G boren in vele verschillende maten
 • SDS plus hamerboor voor steen en beton met PGM-keurmerk
 • Profi-bit-sets en losse bit inzetstukken voor onze schroeven
 • HSS-G en HSS-Co5 boorsets in robuuste industriële cassette
 • HSS verzinkboor als set in robuuste industriële cassette
 • HSS-tap-schroefdraadboor-set met kerngatboor
 • en veel meer

Gereedschap voor kunststof lassen

Kunststoflassen is een uiterst populaire methode om kunststofplaten samen te voegen en wordt onder meer gebruikt in de industriële containerbouw. Bovendien is het lassen van kunststoffen een zeer goed alternatief voor het lijmen van kunststoffen. Moeilijk te verlijmen kunststoffen, zoals PE-HD of PP, worden zeer vaak gelast. Voor deze kunststoffen zijn ook lijmen op tweecomponentenbasis beschikbaar, maar deze zijn niet geschikt voor gebruik met levensmiddelen, zodat de voedselverwerkende industrie vaak haar toevlucht neemt tot het lassen van deze kunststoffen.

In onze onlineshop bieden wij u ook geschikte lasdraden in verschillende kleuren en uitvoeringen in de door u gewenste lengte, passend bij onze op maat gesneden kunststofplaten aan. Daarnaast vindt u in de categorie lasapparatuur & toebehoren een selectie van hoogwaardige heteluchtlasapparatuur voor het lassen van kunststoffen, alsmede de bijbehorende hulpstukken voor de lasapparatuur en laspistolen. Voor voorbereidende werkstappen, bijvoorbeeld het verwijderen van het kunststofoppervlak voor een geoptimaliseerde lasnaad, zijn in deze categorie ook nuttige handgereedschappen opgenomen, bijvoorbeeld gutsgereedschappen of lasnaadslede.

Alles wat je nodig hebt om te lijmen

In de categorie lijmen & kitten hebben wij een heel assortiment kleefstoffen. Van universele kunststoflijmen, koudelaskleefstoffen voor acrylglas, ABS of polycarbonaat, tot zeer speciale kleefstoffen voor moeilijk te verlijmen kunststoffen zoals polyethyleen of polypropyleen. Vooral voor onze lijmen, waarbij twee componenten met elkaar worden vermengd, maar ook voor onze MS-polymeren, zijn applicatiepistolen nodig. Een applicatiepistool is ook vereist voor onze siliconen, die wij in veel verschillende kleuren in onze online shop aanbieden.

Om direct aan de slag te gaan met lijmen, afdichten of verzegelen, bieden wij u geselecteerde lijmpistolen in professionele vakman kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ook vindt u in de categorie applicatiepistolen & Accessoires omvatten ook verbruiksartikelen zoals lijmmixers voor onze tweecomponenten gebaseerde lijmen voor eenmalig gebruik.