Levertijd & verzendduur bij S-Polytec

Onze levertijden

We streven er altijd naar om uw bestellingen zo snel mogelijk te verwerken om u de kortste mogelijke levertijden te geven.

De duur tot de overdracht van de zending wordt weergegeven voor elk product van onze online winkel, in de korte beschrijving onder de prijs.

Levertijden van standaardplaten

Alle kunststofplaten in het standaardformaat van 2000 mm bij 1000 mm worden binnen een week aan de post overhandigd.

Afhankelijk van het kunststof kunnen kleine plaatdikten tot 3 mm opgerold worden verzonden met DPD. Grotere plaatdikten, of kunststoffen die niet kunnen worden gerold, worden op een plaat met een transportbedrijf verzonden.

Levertijden van onze gesneden kunststofplaten

De overdracht van de levering van onze kunststofplaten in snede is meestal 2 - 3 werkdagen vanaf de datum van bestelling. Dit is van toepassing op kunststoffen die we niet standaard in het magazijn van de fabriek hoeven op te slaan en bij centrale magazijnen moeten bestellen voordat u uw plastic vellen gaat snijden. Voor details over de duur tot de levering van onze individuele kunststoffen in de blanco, raadpleeg de betreffende productbeschrijving. Houd er rekening mee dat de levertijd de duur is tot de levering van de zending plus de verzendtijd voor de levering door de verzendserviceprovider.

Levertijden voor Lijmen, lasdraden en siliconen

In principe worden al onze lijmen, lasdraden en siliconen binnen 2-3 werkdagen overgedragen aan de expediteur. Als de bestellingen echter kunststofplaten bevatten met een levertijd van één week, worden ze samen verzonden, waardoor de levertijd voor de lijmen, siliconen en lasdraden dienovereenkomstig wordt verlengd.

Verzendduur

U ontvangt een e-mail met elke bestelling zodra de bestelling is overhandigd aan de verzendafdeling.

Als de zending via DPD wordt gemaakt, ontvangt u een e-mail van DPD met een trackingnummer, dat u kunt gebruiken om op elk gewenst moment de actuele status van de zending te weten te komen.

Als de verzending via onze partner expediteur plaatsvindt, ontvangt u van ons een e-mail met een bijbehorend vrachtnummer, waarmee u zendingen kunt volgen.

Verzendduur DPD

De standaard verzending met de pakketdienst DPD is meestal binnen 48 uur vanaf de datum waarop de bestelling werd geregistreerd voor verzending. We kunnen echter geen informatie verstrekken over de exacte duur van de levering, evenals de levertijd.

Uitzonderingen zijn speciale verzendmethoden zoals DPD Express met een overeenkomstig kortere verzendtijd.

Meer informatie over verzend duur vindt u op de partnerwebsite van DPD.

Verzendduur scheepvaart

De verzendtijd met onze partner-expediteur is meestal 48 uur vanaf het moment dat de pallet werd geregistreerd voor verzending. We kunnen echter niet de exacte levertijd en het tijdstip van bezorging beïnvloeden. Voor de standaardlevering op de website specificeert DPD echter korte regelvoorwaarden met een duur binnen Duitsland van 1 tot 2 dagen.

Vertraging van de levering

Vertragingen als gevolg van de betaalmethode betaling vooraf

Kiest u voor de betaalmethode bij vooruitbetaling, dan vindt de verwerking van de bestelling pas plaats vanaf de dag van ontvangst van de betaling. Dit betekent dat de levertijd toeneemt met de hoeveelheid tijd die u nodig hebt om het factuurbedrag vooruit te betalen, plus de gratieperiode van de bank (maximaal 3 dagen).

Vertragingen door het transportbedrijf

In zeldzame gevallen kan de bezorging vertraging oplopen door het transportbedrijf. Begrijp alsjeblieft dat we geen invloed hebben op de verzendtijd vanaf de datum van verzending aan de rederij. Neem in dergelijke gevallen contact op met het betreffende transportbedrijf met vermelding van het trackingnummer, dat u per e-mail is toegezonden.