Het leverprogramma van S-Polytec

Kunststofplaten in snede

Als speciaalzaak voor kunststofplaten hebben we niet alleen kunststofplaten in een bepaalde maat, maar dankzij de modernste machines zijn we ook in staat om uw kunststofplaten precies volgens uw specificaties op de millimeter te zagen.

Kunststofplaten-snijden met onze snij-configurator gemakkelijk online bij S-Polytec bestellen

Snedes via onze configurator

Het snijden tot een maximale grootte van 2,0 x 1,0 meter hebben we speciaal een snijconfigurator gemaakt, waarin u de gewenste dikte, de gewenste lengte en de gewenste breedte kunt invoeren. Onze configurator bepaalt uw prijs voor uw individuele kunststof platen onmiddellijk, afhankelijk van de ingevoerde afmetingen en de gewenste hoeveelheid, evenals het gewenste kunststof.

Onze getrainde specialisten snijden de kunststofplaten op een van onze moderne, liggende platenzagen precies op het formaat dat u hebt besteld.

OPMERKING: De zaagtolerantie van onze platenzaag is +/- 1mm.

Snede in overgrote

Als u gesneden kunststofplaten nodig hebt die groter zijn dan de maximale grootte die mogelijk is in de snijconfigurator, is dit goed mogelijk, afhankelijk van het type kunststof. Onze platenzagen kunnen formaten verwerken tot 4,2 x 4,2 meter.

De eenvoudigste manier is om ons de gewenste afmetingen, de gewenste plaatdikte en het gewenste materiaal per e-mail naar info@s-polytec.de te sturen. Onze gekwalificeerde medewerkers zullen uw aanvraag onmiddellijk verwerken en u een individueel aanbod sturen, inclusief verzendkosten.


Freesdelen van kunststof

U hebt kunststofplaten nodig in een specifieke vorm, die verschillen van de rechthoekige vormstukken op onze platenzagen? U hebt afgeronde hoeken, uitsparingen, gaten of complexe contourfrezen nodig? Gebruik dan onze freesservice.

Individuele kunststof-freesdelen dankzij de moderne 3-assige-CNC-frezen gemakkelijk online bij S-Polytec bestellen

Individuele contourfrezen

Dankzij onze moderne 3-assige CNC-freesmachines zijn we in staat om kunststof onderdelen te produceren met een freesformaat van maximaal 4,0 x 2,0 meter. Door moderne CAM-oplossingen te gebruiken, zijn we in staat om optimale en snelle freesprogramma's te creëren waarmee we kosteneffectief kunnen produceren, of het nu gaat om een enkel gefreesd onderdeel, een prototype (voor massaproductie) of een grootschalige productie in een consistent hoge kwaliteit werkt.

Vanwege de complexiteit van individuele specificaties met betrekking tot vormen, uitsparingen en gaten, is het maken van kunststof gefreesde onderdelen momenteel alleen op aanvraag mogelijk.

Stuur ons gewoon een e-mail met informatie over het gewenste materiaal, de gewenste dikte en de vereiste hoeveelheid per levering. Verder hebben we een schets met maten nodig voor het creëren van een individueel aanbod, dat duidelijk laat zien hoe het contourfrezen eruit zou moeten zien. Onze ervaren medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk een individueel aanbod met verzendkosten sturen of contact met u opnemen als u nog vragen heeft.

Voor de productie van gefreesde onderdelen is een op schaal ontwerptekening nodig. We kunnen de volgende bestandsindelingen verwerken: DXF en DWG voor tweedimensionale gefreesde onderdelen of STEP en IGES voor driedimensionale gefreesde onderdelen. Bovendien kunnen we EPS-, AI-bestanden (Adobe Illustrator) en vector-gebaseerde PDF-bestanden converteren naar een formaat dat kan worden verwerkt door onze CNC-freesmachine.


Standaard-kunststofplaten

Naast onze services om de kunststofplaten volgens uw specificaties millimeternauwkeurig af te leveren, of om speciale gefreesde onderdelen te maken volgens de ontwerptekening, bieden wij u ook de mogelijkheid om bijna al onze kunststofplaten als standaardplaten te leveren, zodat u ze met de hand kunt blijven bewerken en verwerken.

Standaardformaten

Ons standaard assortiment kunststofplaten, dat u gemakkelijk via onze winkel online kunt bestellen, verwijst naar platen in het formaat 2,0 x 1,0 meter.

Op aanvraag, afhankelijk van het type kunststof, kunnen we ook grotere platen leveren, bijvoorbeeld in een formaat van 3,0 x 1,5 meter of 4,0 x 2,0 meter, soms zelfs tot een grootte van 6,20 x 2,01 meter.

Standaardkleuren

In onze online winkel krijgt u altijd de meest populaire kleuren die beschikbaar zijn voor de respectieve kunststofplaten. Van platen in hun natuurlijke kleur tot volledig gekleurde kunststof vellen in zwart, grijs of wit tot gekleurde vellen in geel, blauw, groen of rood.

Vanaf een minimale hoeveelheid tussen 500kg en 5000kg, afhankelijk van het type kunststof, is het ook mogelijk om kunststof platen in de door u gewenste kleur te produceren volgens het RAL-kleursysteem of NCS-kleursysteem.

Zelfs oppervlakken met fijne, medium, grove nerf of leernerf kunnen gedeeltelijk al vanuit ons magazijn worden afgeleverd.

Transparante kunststofplaten

In onze online winkel bieden wij u een uitgebreide selectie van transparante kunststofplaten, die verschillende kenmerken hebben, afhankelijk van het type kunststof, zoals een hoge slagvastheid, UV- en weerbestendigheid of hoge lichttransmissie, zodat de juiste kunststofplaat beschikbaar is voor elke toepassing. Zelfs semi-transparante - dat wil zeggen ondoorzichtige, melkachtige bewolkte kunststofplaten zijn verkrijgbaar in ons standaard leveringsprogramma via de online winkel.

Op aanvraag, rekening houdend met de minimale afnamehoeveelheid van 5.000 kg, is het ook mogelijk om transparante kunststofplaten met een kleur te produceren.

Weerbestendige kunststofplaten

Sommige van onze kunststofplaten zijn van nature bestand tegen UV-straling en weersomstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Details over de weersbestendigheid zijn te vinden in de betreffende productbeschrijving.


Lasdraad, pijpen en massieve staven van kunststof

Naast ons standaard assortiment voor kunststofplaten, kunnen we u ook een groot aantal andere producten van hoogwaardige kunststof leveren.

Lasdraad uit kunststof

Wij bieden u in onze online winkel geschikt voor de betreffende kunststoffen de juiste lasdraad in verschillende diktes en kleuren in de meter. Op verzoek kunnen we u lasdraad aanbieden in andere diktes, kleuren en kunststoffen als rolgoederen.

Massieve staven uit kunststof

Als u massieve staven uit kunststof wilt, kunnen wij u op verzoek staven in verschillende lengtes, kleuren, materialen en diameters leveren.

Buizen uit kunststof

Kunststofbuizen in verschillende lengtes, kleuren en diameters kunnen op verzoek worden geleverd door S-Polytec.


Dichtingsmiddel van hoge kwaliteit & professionele siliconen

Hoogwaardige siliconen en dichtingsmiddelen gemakkelijk online bij S-Polytec bestellen

Neutraal-uithardende siliconen voor de hoogste eisen

Onze siliconen zijn professionele producten, zoals gebruikt door afdichtingstechnici, en zijn onderhevig aan continue en strenge kwaliteitscontrole tijdens de productie, zoals Constante viscositeit, constante kleur, exacte hechting aan het recept of bubbelvrije vulling. Deze siliconen zijn niet alleen geschikt voor het afdichten of lijmen van de meeste van onze kunststoffen, maar zijn ook geschikt voor het afdichten van voegen in het sanitaire gedeelte (tegels, badkuip, toilet, enz.) Vanwege hun uitstekende kwaliteit. Ook voor het afdichten van dilatatievoegen in de bouwsector zijn onze siliconen uitermate geschikt.

In onze online winkel bieden wij u hoogwaardige siliconen in de meest voorkomende kleuren en transparante siliconen in 310ml cartridges, die kunnen worden aangebracht met elk gebruikelijk verkrijgbaar extrusiekanon. Op verzoek kunnen wij u een verscheidenheid aan andere kleuren leveren voor siliconen. Het is ook mogelijk om de siliconen in de zak van 600 ml af te leveren.

Van een aankoop van 600 patronen zijn we in staat om siliconen te produceren in de gewenste kleur volgens het RAL-kleursysteem.


S-Polybond – Het eigenmerk voor professionele lijmen

Met ons eigen merk S-Polybond bieden wij u speciaal ontwikkelde lijmen voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om koudlassen met hoge prestaties voor ABS of acrylglas in praktische naaldflessen voor precieze dosering of acrylkleefstoffen voor moeilijk te verlijmen kunststoffen zoals polyethyleen of polypropyleen - wij bieden de juiste oplossing voor vrijwel elke toepassing en werken constant aan uitbreiding van ons assortiment voor elke verlijming de juiste kleefstof kunnen presenteren.

Bestel uw eigen S-Polybond hoogwaardige lijmen online bij S-Polytec