Primer Plexus PC120 920ml

Primer Plexus PC 120™ voor de voorbehandeling en reiniging voor de verlijming van metalen met de Plexus kleefstoffen zoals Plexus MA300 of Plexus MA310. Inhoud 920ml.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

  • Prijs berekenen
Basisprijs € 73,09 / l
€ 67,24 / stuk
0,5000 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 67,24 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,5000 kilo
Beschrijving

Primer Plexus PC120™ voor de voorbehandeling van metalenoppervlaktes

Voor hechting aan en met metalen oppervlakken is het raadzaam om ze vooraf te behandelen met een primer om een perfecte hechting van de lijm te garanderen. Onze primer Plexus PC120™ met een inhoud van 920 ml is het een chemische primer om de weerstand op lange termijn van verlijming met metalen zoals aluminium of roestvrijstaal te verbeteren. Plexus PC120™ Bovendien dient het niet alleen als een primer, maar werkt het ook als een reinigingsmiddel en verwijdert het verontreinigingen en vetten van het te verlijmen metaaloppervlak. Daarom, door gebruik te maken van PC120™ afzien van de conventionele reiniging met oplosmiddelen.

De opbrengst volgens de instructies van de fabrikant is ongeveer 27m 2/500 ml. Met een capaciteit van 920 ml is onze primer Plexus PC120™ voldoende voor een gebied van ongeveer 50m2

Water en zout kunnen samengestelde metaalstructuren op de plaats van de verlijming aanvallen, waardoor de algehele sterkte van de verlijming wordt verminderd. Vanwege de actieve ingrediënten van de primer PC120™ kan de lijm bijvoorbeeld een binding vormen die bestand is tegen langdurige blootstelling aan zoutwater. De primer Plexus PC120™ is standaard voor de structurele composiet in de maritieme industrie omdat vrijwel geen oppervlaktevoorbereiding vereist is. Het product wordt veel gebruikt, onder meer voor het binden van draagbanden en voeringen in boten van glasvezel met tot 25 mm dikke composietlagen.

Koop hoogwaardige primers voor de voorbehandeling van metalen oppervlakken van uw vakhandelaar voor kunststoffen, kleefstoffen en dichtingsmiddelen S-Polytec tegen voordelige prijzen gemakkelijk online.

Eigenschappen van Primer Plexus 120™

  1. Plexus PC120™ reinigt en primer metalen oppervlakken in één stap
  2. Plexus PC120™ verbetert de duurzaamheid op lange termijn van de verlijming met metalen
  3. Plexus PC120™ droogt bij kamertemperatuur binnen 1 - 3 minuten
  4. Plexus PC120™ bevat een rode kleurstof voor gemakkelijke herkenbaarheid van de primer

Verwerking van Plexus PC120™

Het aanbrengen van de primer Plexus PC120 met lage viscositeit™ wordt gedaan door het opstrijken of te vegen. Het is voldoende om een dunne laag van de primer aan te brengen. Plexus PC120™ bevat een rode kleurstof, waardoor het gemakkelijk is om te zien of voldoende primer is aangebracht als het te primeren oppervlak een rode tint heeft. Nadat de primer is opgedroogd, kunnen de voorbehandelde elementen aan elkaar worden gelijmd. .

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer2021
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
Kleefstof typeNee
Gewicht0.5000
Vulhoeveelheid in ml920
KleurRood
KleurnauwkeurigheidNee
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.