Gevelschroef carmine red (A12.3.7) zijdeglans

HPL-schroeven 5,5 x 35mm in roestvrij staal met krasvaste koplak in Carmine Red, die exact overeenkomt met de Trespa® Meteon® panelen in Carmine Red (A12.3.7) met Satin Finish.

✓ Roestvrij staal
✓ Voor houten onderconstructies
✓ Inclusief goedkeuring van de gevel
✓ Krasbestendige koplak
✓ Voor binnen en buiten
✓ Met Torx-aandrijving

De gevelschroeven zijn geschikt voor montage op houten onderconstructies.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 5 Items € 0,89/ stuk (Basisprijs € 0,89/ stuk)
 • from 10 Items € 0,77/ stuk (Basisprijs € 0,77/ stuk)
 • from 20 Items € 0,60/ stuk (Basisprijs € 0,60/ stuk)
 • from 50 Items € 0,48/ stuk (Basisprijs € 0,48/ stuk)
 • from 100 Items € 0,42/ stuk (Basisprijs € 0,42/ stuk)
 • from 250 Items € 0,36/ stuk (Basisprijs € 0,36/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 1,19 / stuk
€ 1,19 / stuk
0,0040 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 1,19 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0040 kilo
Beschrijving

Gevelschroef voor Trespa® Meteon® Carmine Red (A12.3.7)

Al vanaf 1 schroef ✓ Zijdeglans afwerking ✓ Roestvast staal ✓

Onze gevelschroeven in Carmine Red met de afmetingen 5,5x35mm en een kopdiameter van 12mm zijn gemaakt van hoogwaardig A4 roestvrij staal. De schroeven hebben een koplak waarvan de kleur exact is afgestemd op de Trespa® Meteon® gevelplaten in Carmine Red met kleurcode A12.3.7. De zijdeglans lakafwerking komt overeen met de glanzende rand van de Trespa® panelen in Satin afwerking. De HPL-schroeven zijn absoluut corrosiebestendig, Uv-bestendig en krasbestendig.

Koop uw HPL-schroeven in de exacte hoeveelheid die u nodig hebt en profiteer van onze gunstige staffelprijzen.

De rode schroeven met een kopdiameter van 12mm zijn vervaardigd volgens de DIN EN 14592 norm. Dit betekent dat de schroeven voldoen aan de algemene typegoedkeuring voor geventileerde gevelsystemen met Trespa® Meteon® FR-platen van hogedruklaminaat en gebruikt kunnen worden voor de bevestiging van verticale gevelbekleding op houten steunlatten.

OPMERKING: Voor de montage van de gevelschroeven in karmijnrood is een Torx Bit T20 nodig, die apart verkrijgbaar is

Eigenschappen van onze HPL-schroeven in karmijnrood

Onze HPL-schroeven zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal A4. Deze legering wordt gekenmerkt door een uitstekende corrosiebestendigheid. Met een kopdiameter van 12 mm worden zelfs glijpuntgaten, die volgens de installatievoorschriften van Trespa® een diameter van 8 mm moeten hebben, altijd volledig afgedekt bij montage op houten steunlatten. De deeldraad maakt de montage van gevelplaten met een dikte tot 8 mm mogelijk. Dit komt door de schroefdraadvrije schacht van 10 mm. De totale lengte van de schroef is 35mm plus 2mm voor de platte, lenticulaire schroefkop, die een moderne Torx-aandrijving heeft.

Om ervoor te zorgen dat de installatie van gevelbekleding in buitengebieden op een visueel aantrekkelijke en onopvallende manier kan worden uitgevoerd, is de koplak in Carmine Red exact afgestemd op de panelen van de UNI COLOURS collectie in Carmine Red. De lakafwerking is krasvast en heeft een hoge kleurvastheid. Zelfs als de schroeven worden blootgesteld aan directe Uv-straling van zonlicht in buitengebieden.

Technische gegevens van de gevelschroef voor HPL-panelen

 • Kleur: Karmijnrood (Carmine Red, A12.3.7)
 • Glansniveau:Zijdeglans (satijnen afwerking)
 • Afmetingen: 5,5x35mm
 • Diameter van de kop: 12mm
 • Materiaal:Roestvrij staal A4
 • Vorm van het hoofd: Rond, plat
 • Rijden: Torx 20 (T20, ISR20)
 • UV-bestendigheid: Uitstekend
 • Corrosiebestendigheid: Uitstekend
 • Zuurbestendigheid: Uitstekend
 • Roestbestendigheid: Uitstekend

Montage van HPL-panelen met onze gevelschroeven

De gelakte HPL-schroeven in Carmine Red zijn qua kleur en glansgraad perfect afgestemd op de enkelkleurige HPL-panelen in Carmine Red met kleurcode A12.3.7 van Trespa® met satijnen afwerking. Hierdoor zijn ze ideaal voor binnen- en buitenwandbekleding. Voorwaarde is dat de panelen zonder beperkingen op een houten onderconstructie worden gemonteerd. Dit betekent dat een bevestiging als vast punt moet worden gedefinieerd. Gewoonlijk wordt een van de middelste schroeven gekozen, zodat het paneel aan alle zijden gelijkmatig kan uitzetten. De overige schroeven dienen als schuifpunten. Let er bij het indraaien van de schroeven op dat de schroef niet verder wordt aangedraaid zodra de schroefkop op het paneel rust. De boorgaten bij montage met gevelschroeven moeten een diameter van 8 mm hebben.

De maximale afstand tussen twee bevestigingen van HPL platen met een dikte van 8 mm als gevelbekleding is 70 cm. Voor platen met een dikte van 6 mm wordt de afstand teruggebracht tot 60 cm. Er moet echter ook rekening worden gehouden met externe invloeden die op de bevestigingen inwerken, zodat de afstand eventueel moet worden verkleind om de gevelplaat goed vast te houden. Een reden is mogelijke trekbelasting door wind. Voor de randafstand geldt een richtwaarde van 20 mm, maar maximaal tien keer de paneeldikte. Voor een 8 mm dik HPL-paneel betekent dit dat het midden van het gat maximaal 80 mm van de rand mag liggen.

De rode schroeven kunnen echter niet alleen voor gevelsystemen worden gebruikt, maar zijn ook geschikt als de panelen bijvoorbeeld als keuken- of doucheachterwand in het achterliggende metselwerk met deuvels moeten worden aangebracht door ze vast te schroeven.

De gevelschroeven zijn geen merkproduct van Trespa en zijn alleen afgestemd op het paneeldecor. Trespa® is een geregistreerd handelsmerk van Trespa International.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604226145
Gewicht0.0040
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604226145
MateriaalRoestvrij staal A4
Schroefmaat5,5 x 35mm
SchroevendraaierTorx T20
Vorm schroefkoprond
Ø Schroefkop12mm
SchroefdraadGrove draad
Ø Draad5,5mm
Lengte schroefdraad35mm
Kleurnauwkeurigheidgeen informatie mogelijk
KleurRood
RAL kleurcodeNiet gespecificeerd
KleurnaamCarmine Red (A12.3.7)
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.

U bent wellicht ook geinteresseerd in de volgende producten