Gevelschroef goudgeel (A04.1.7) zijdeglans

Gevelschroeven 5,5x35mm in A4 roestvrij staal hebben een gelakte goudgele schroefkop van 12mm diameter met kleur en glansgraad afgestemd op Trespa® Meteon® panelen in Goudgeel (A04.1.7) met satijnen afwerking.

✓ A4 staal (roestvrij)
✓ Voor onderconstructies van hout
✓ Vervaardiging volgens DIN EN 14592
✓ Zijdeglans lakafwerking
✓ UV & weerbestendig
✓ Ø 12mm schroefkop

De HPL-schroeven zijn goedgekeurd als bevestigingsmiddelen voor gevelsystemen op houten onderconstructies.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 5 Items € 0,89/ stuk (Basisprijs € 0,89/ stuk)
 • from 10 Items € 0,77/ stuk (Basisprijs € 0,77/ stuk)
 • from 20 Items € 0,60/ stuk (Basisprijs € 0,60/ stuk)
 • from 50 Items € 0,48/ stuk (Basisprijs € 0,48/ stuk)
 • from 100 Items € 0,42/ stuk (Basisprijs € 0,42/ stuk)
 • from 250 Items € 0,36/ stuk (Basisprijs € 0,36/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 1,19 / stuk
€ 1,19 / stuk
0,0040 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 1,19 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0040 kilo
Beschrijving

Gevelschroef voor Trespa® Meteon® Goudgeel (A04.1.7)

Gunstige staffelprijzen ✓ Afwerking in zijdeglanslak ✓ Roestvrij A4-staal ✓

Onze gevelschroeven in goudgeel met de afmetingen Ø 5,5 x 35mm met ronde schroefkop in diameter Ø 12mm zijn gemaakt van roestvast A4 staal. Deze legering wordt gekenmerkt door een zeer goede corrosiebestendigheid, evenals een zeer goede zuurbestendigheid en zijn daarom ideaal als bevestigingsmiddelen voor panelen in buitenruimten. De kleur van de gelakte schroefkoppen komt overeen met het oppervlaktedecor van de Trespa® Meteon® UNI COLOURS gevelpanelen in Goudgeel (A04.1.7) met een satijnen afwerking. De subtiele glans van de gesatineerde panelen komt ook precies terug op de schroeven. De kras vaste koplak is UV- en weerbestendig.

De goudgele gevelschroeven kunnen in elke hoeveelheid worden gekocht - Ook losse schroeven.

Voor de bouw van geventileerde gevelsystemen met Trespa® Meteon® FR-platen gelden strenge eisen voor de bevestigingsmiddelen. Onze gevelschroeven in goudgeel met een platte schroefkop, voldoen aan DIN EN 14592, zodat ze voldoen aan de algemene typegoedkeuring en als zodanig zijn goedgekeurd voor gevelbekleding in buitenruimten.

OPMERKING: De schroeven hebben een moderne aandrijving met binnen zeskant in de maat ISR20 (Tx20), die desgewenst tegelijkertijd kunnen worden besteld.

Eigenschappen van onze HPL-schroeven in goudgeel

Gevelschroeven voor gevelsystemen worden meestal gebruikt voor de bekleding van buitenmuren. Dit stelt bijzondere eisen aan het metaal waarvan de schroeven worden gemaakt. Wij gebruiken voor onze schroeven bewust een zeer hoogwaardige A4-staallegering, die wordt gekenmerkt door een uitstekende corrosiebestendigheid en een zeer goede zuurbestendigheid. Een andere eis aan de bevestiging voor geventileerde gevelsystemen met Trespa® Meteon® platen volgens de algemene typegoedkeuring is de aard van de schroef zelf. Deze moet een platte, ronde kop hebben met een diameter van 12 mm, zodat de schroef ook voldoende draagvlak heeft voor de glijdende puntbevestigingen, die met een diameter van 8 mm in het paneel worden geboord. Bovendien moet de schroef overeenkomen met een totale lengte van 35mm, die verdeeld is in een 10mm lange schroefdraad loze schroefschacht en een grove draad met een lengte van 25mm met een draaddiameter van 5,5mm voor het schroeven in houtmaterialen. Om ervoor te zorgen dat de schroeven gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor de montage van gevelpanelen tot 8mm paneeldikte, hebben onze schroeven een moderne inbusaandrijving (ISR20, Torx Tx20). Uit de aandrijving glijden of draaien van de schroefbit is dus niet te verwachten.

De lakafwerking van de ronde, platte schroefkop is qua kleurtoon en glans exact afgestemd op de Goudgele afwerking met fabriekscode A04.1.7 van de Trespa® Meteon® UNI COLOURS panelen met satijnen afwerking, zodat de bevestiging ton sur ton is met de goudgele gevelplaten. De afwerking is kleurvast, UV- en weerbestendig, zodat de schroefkoppen ook bij langdurig buitengebruik niet verbleken.

Technische gegevens van de gevelschroef voor HPL-panelen

 • Kleur: Goudgeel (A04.1.7)
 • Glansniveau: Zijdeglans (satijnen afwerking)
 • Afmetingen: 5,5x35mm
 • Diameter van de kop: 12mm
 • Materiaal: A4 roestvrij staal
 • Vorm van het hoofd: Rond, plat
 • Aandrijving: Torx 20 (T20, ISR20)
 • Uv bestendigheid: Uitstekend
 • Corrosiebestendigheid: Uitstekend
 • Zuurbestendigheid: Uitstekend
 • Roestbestendigheid Uitstekend

Montage van gevelpanelen met onze gevelschroeven

Gevelschroeven met koplak in Goudgeel zijn ideaal voor het monteren van verticale gevelsystemen in combinatie met de Trespa® Meteon® panelen in Goudgeel en zijn hiervoor goedgekeurd. De onderconstructie moet hier bestaan uit houten steunlatten met een minimale dikte van 30 mm. De algemene typegoedkeuring voor gevelpanelen van het merk Trespa bepaalt ook het type en de kwaliteit van het hout waarvan de onderconstructie moet worden gemaakt. Dit document geeft ook informatie over de installatie met vaste en schuifpuntbevestigingen van gevelpanelen. Dit betekent dat voor elk paneel een vast punt moet worden bepaald, dat in het paneel moet worden geboord met een HPL-boor met een nominale diameter van 6 mm. De overige schroefverbindingen dienen voor de thermische uitzetting van het paneel en worden geboord met een boor van 8 mm. De goudgeel gelakte kop van onze gevelschroeven heeft een diameter van 12mm en dekt deze grotere gaten probleemloos af. De onderconstructie daarentegen is niet voorgeboord. Let er bij het indraaien op dat de schroef slechts wordt ingedraaid tot de schroefkop op het paneel rust. Als de schroeven te hard worden aangedraaid, kan het paneel niet meer ongehinderd uitzetten, waardoor het paneeloppervlak kan gaan bobbelen.

De omvang van het bouwproject, bijvoorbeeld de verticale gevelbekleding, en de dikte van de panelen bepalen hoeveel schroeven nodig zijn voor een professionele installatie. Voor panelen met een dikte van 8 mm is een maximale afstand tussen de bevestigingen van 700 mm toegestaan. Voor dunnere panelen met een dikte van 6 mm is de afstand tussen de bevestigingen met 600 mm veel kleiner. Ook voor paneelbevestigingen die boven het plafond worden gemonteerd, gelden kleinere afstanden tussen de afzonderlijke schroefverbindingen. Bovendien moet, vooral in buitengebieden, rekening worden gehouden met trekbelastingen, die voornamelijk worden veroorzaakt door wind of voorwerpen die aan het gevelpaneel zijn bevestigd. Het kan hierbij gaan om buitenverlichting, luifels en dergelijke. Hoe hoger de belasting op de panelen, hoe meer schroeven op dezelfde lengte moeten worden gebruikt. Naast de tussenafstand moet ook rekening worden gehouden met de randafstand, die ongeacht de paneeldikte minimaal 20 mm bedraagt. De maximaal toegestane afstand van de bevestiging tot de rand van het paneel varieert afhankelijk van de paneeldikte en bedraagt tienmaal de paneeldikte. Voor een 8 mm dik HPL-paneel betekent dit dat de afstand van de rand tot de schroef maximaal 80 mm mag bedragen.

De Trespa® Meteon® FR-gevelplaten in Goudgeel zijn niet alleen effectief als grootschalige gevelbekleding, maar creëren door de warme gele tint ook een huiselijk gevoel in het interieur. Van gedeeltelijke wandbekleding in de plaatselijke detailhandel tot tegelachterwanden en robuuste bekledingselementen voor speeltoestellen in de tuin, er zijn geen grenzen aan de creativiteit wat betreft mogelijke toepassingen met de kleurrijke panelen van Trespa®.

De bekledingsschroeven zijn geen handelsmerk van Trespa® en zijn alleen gelakt in de kleur van het beklede plaatdecor. Trespa® is een geregistreerd handelsmerk van Trespa International.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604226152
Gewicht0.0040
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604226152
MateriaalRoestvrij staal A4
Schroefmaat5,5 x 35mm
SchroevendraaierTorx T20
Vorm schroefkoprund, linsenförmig
Ø Schroefkop12mm
SchroefdraadGrove draad
Ø Draad5,5mm
Lengte schroefdraad35mm
Kleurnauwkeurigheidgeen informatie mogelijk
KleurGeel
RAL kleurcodeNiet gespecificeerd
KleurnaamGold Yellow (A04.1.7)
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.

U bent wellicht ook geinteresseerd in de volgende producten