Gevelschroef wine red (A12.6.3) zijdeglans

HPL-schroeven 5,5 x 35mm in roestvrij staal met krasvaste koplak in Wine Red, die precies past bij de Trespa® Meteon® panelen in Wine Red (A12.6.3) met Satin Finish.

✓ A4 roestvrij staal
✓ Voor houten onderconstructies
✓ Productie volgens DIN EN 14592
✓ Zijdeglans hoofdlak
✓ Voor binnen en buiten
✓ Met Torx-aandrijving

De gevelschroeven zijn geschikt voor montage op houten onderconstructies.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 5 Items € 0,89/ stuk (Basisprijs € 0,89/ stuk)
 • from 10 Items € 0,77/ stuk (Basisprijs € 0,77/ stuk)
 • from 20 Items € 0,60/ stuk (Basisprijs € 0,60/ stuk)
 • from 50 Items € 0,48/ stuk (Basisprijs € 0,48/ stuk)
 • from 100 Items € 0,42/ stuk (Basisprijs € 0,42/ stuk)
 • from 250 Items € 0,36/ stuk (Basisprijs € 0,36/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 1,19 / stuk
€ 1,19 / stuk
0,0040 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 1,19 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0040 kilo
Beschrijving

Gevelschroef voor Trespa® Meteon® Wine Red(A12.6.3)

Verkrijgbaar vanaf 1 schroef ✓ Zijdeglanzende lak ✓ Roestvrij staal

De gevelschroeven in Wine Red in de maat 5,5 x 35mm met een kopdiameter van 12mm zijn gemaakt van A4 roestvrij staal. De ronde schroefkop is gelakt. De satijnachtige kleur van de koplak past precies bij de Trespa® Meteon® gevelpanelen in Wine Red (A12.6.3) en komt ook qua glansgraad overeen met de oppervlakken van de Trespa® panelen in satijnachtige afwerking. De HPL-schroeven zijn absoluut corrosiebestendig, Uv-bestendig en krasvast.

Wij verkopen alle gevelschroeven in elke hoeveelheid - vanaf één schroef.

De wijnrode schroeven zijn vervaardigd volgens de norm DIN EN 14592. Deze norm is bepalend voor het gebruik van de gevelschroeven in het kader van de algemene typegoedkeuring voor geventileerde gevelsystemen met Trespa® Meteon® FR-platen van hogedruklaminaat voor de montage van verticale gevelbekleding op houten steunlatten.

OPMERKING: Voor de montage van de gevelschroeven in Wine Red is een schroefbit in de maat ISR20 nodig. Passende bits zijn in onze winkel verkrijgbaar tegen gunstige prijzen.

Eigenschappen van onze HPL-schroeven in Wine Red

Gevelschroeven worden voornamelijk gebruikt voor de montage van gevelbekleding in de buitenlucht, dus moeten ze ook voldoende bestand zijn tegen weersinvloeden. Onze HPL-schroeven zijn gemaakt van een zeer hoogwaardige A4-legering van roestvrij staal, die wordt gekenmerkt door een uitstekende corrosiebestendigheid. De schroeven met gedeeltelijke schroefdraad, met een totale lengte van 35 mm en een draaddiameter van 5,5 mm, zijn geschikt voor panelen met een dikte tot 8 mm. De ronde, platte schroefkop met antislip Torx-aandrijving heeft een diameter van 12mm. De vereiste gaten van 8mm zijn altijd volledig afgedekt bij de montage van HPL als gevelbekleding zonder beperkingen.

Al onze gevelschroeven zijn voorzien van een kras vaste kopcoating. Deze is UV- en weerbestendig zodat de kleurechtheid van de schroeven op lange termijn gegarandeerd is. De kleur van de wijnrode schroeven is speciaal afgestemd op de panelen in Wine Red met de kleurcode A12.6.3 van de Trespa® Meteon® UNI COLOURS collectie met gesatineerd oppervlak, zodat een vrijwel onzichtbare montage mogelijk is.

Technische gegevens van de gevelschroef voor HPL-panelen

 • Kleur: Wine Red (A12.6.3)
 • Glansniveau: Zijdeglans (satijnen afwerking)
 • Afmetingen 5,5x35mm
 • Diameter van de kop: 12mm
 • Materiaal: A4 Roestvrij staal
 • Vorm van het hoofd: Rond, vlak
 • Aandrijving: Torx 20 (T20, ISR20)
 • Uv-bestendigheid Uitstekend
 • Korrosiebestendigheid: Uitstekend
 • Zuurbestendigheid Uitstekend
 • Roestbestendigheid Uitstekend

Montage van HPL-panelen met onze gevelschroeven

De gevelschroeven met koplak in Wine Red zijn goedgekeurd voor de montage van verticale gevelsystemen met Trespa® Meteon® platen op een dragende latconstructie van hout. Naast de eisen voor de onderconstructie gelden ook strenge specificaties voor de bevestigingsmiddelen en het juiste gebruik daarvan, alsmede voor het type installatie. Hieronder valt ook de spanningsvrije uitvoering van de montage. Dit betekent dat de panelen bij thermische uitzetting niet worden gehinderd door de schroefverbindingen. Dit wordt bereikt door het vastleggen van een vaste puntschroefverbinding, die meestal in het midden van het paneel wordt gekozen, zodat het paneel aan alle zijden even sterk kan uitzetten. De overige schroefverbindingen dienen als glijpunten. Het gat voor de schuifpunten in het paneel moet met 8 mm worden geboord en is dus aanzienlijk groter dan de diameter van de schroefdraad loze schroefas. Het gat voor de vaste punten kan worden geboord met een boor van 6 mm. Het is belangrijk de schroeven niet te strak aan te draaien. Zodra de schroefkop op de plaat rust, mag de schroef niet verder worden ingedraaid.

Voor het aantal bevestigingen voor gevelpanelen, dat wordt bepaald door de paneelgrootte, de plaatdikte en de te verwachten belastingen, gelden duidelijke voorschriften die in de algemene typegoedkeuring zijn vastgelegd. Voor geventileerde gevelsystemen met Trespa® Meteon® paneel in 8mm dikte mag de afstand tussen twee schroefbevestigingen niet meer dan 700mm bedragen. Voor 6 mm panelen is de maximale afstand 600 mm. Als er hogere trekbelastingen worden verwacht, bijvoorbeeld door wind, moeten deze afstanden zelfs worden verkleind. De minimale en maximale afstanden voor randbevestigingen zijn ook duidelijk geregeld in de typegoedkeuring. Terwijl de afstand tot de rand van het paneel van ten minste 20mm geldt ongeacht de paneeldikte, resulteert de maximale randafstand uit tienmaal de paneeldikte in mm. Voor de 8 mm platen die wij in onze online shop in voorraad hebben, betekent dit dat de randbevestiging op maximaal 80 mm van de plaatrand mag worden geplaatst.

De decoratieve panelen Trespa® Meteon® in Wine Red zijn niet alleen erg populair voor gevelsystemen. Het donkerrood zet ook aantrekkelijke kleuraccenten in keukens, woon- en slaapkamers. Bijvoorbeeld als gedeeltelijke wandbekleding boven het keukenblok, achter het hoofdeinde van het bed of als achterwand boven de televisie. Ook hier kunnen de HPL-schroeven uitstekend worden gebruikt voor onopvallende bevestigingen.

De gevelschroeven zijn geen merkproduct van Trespa en zijn alleen afgestemd op het paneeldecor. Trespa® is een geregistreerd handelsmerk van Trespa International.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604226220
Gewicht0.0040
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604226220
MateriaalRoestvrij staal A4
Schroefmaat5,5 x 35mm
SchroevendraaierTorx T20
Vorm schroefkoprond
Ø Schroefkop12mm
SchroefdraadGrove draad
Ø Draad5,5mm
Lengte schroefdraad35mm
Kleurnauwkeurigheidgeen informatie mogelijk
KleurRood
RAL kleurcodekeine Angabe
KleurnaamWine Red (A12.6.3)
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.

U bent wellicht ook geinteresseerd in de volgende producten