HPL schroeven bruin (houtoptiek)

HPL schroeven 5,5 x 35mm uit roestrij staal met krasbestendige schroefkopverf in bruin. De gevelschroeven zijn voor de montage van onze HPL platen in houtoptiek op een houtconstructie geschikt.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 5 Items € 0,89/ stuk (Basisprijs € 0,89/ stuk)
 • from 10 Items € 0,77/ stuk (Basisprijs € 0,77/ stuk)
 • from 20 Items € 0,60/ stuk (Basisprijs € 0,60/ stuk)
 • from 50 Items € 0,48/ stuk (Basisprijs € 0,48/ stuk)
 • from 100 Items € 0,42/ stuk (Basisprijs € 0,42/ stuk)
 • from 250 Items € 0,36/ stuk (Basisprijs € 0,36/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 1,19 / stuk
€ 1,19 / stuk
0,0040 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 1,19 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0040 kilo
Beschrijving

HPL Schroeven voor HPL in houtoptiek uit edelstaal

Al vanaf 1 schroef ✓ goedkope staffelprijzen ✓ roestvrij staal ✓

De bruine HPL schroeven zijn gemaakt van A4 roestvrij staal met de afmetingen 5,5mm x 35mm. De schroefkop met een buitendiameter van 12mm heeft een Torx-aandrijving. De bruine kleur van de geverfde schroefkoppen is UV-bestendig en krasbestendig en is speciaal op de houtoptiek van de HPL-platen afgestemd De roestvrijstalen schroeven worden gekenmerkt door uitstekende corrosie- en zuurbestendigheid en kunnen daarom zowel binnen als buiten worden gebruikt. Koop uw schroeven in de vereiste hoeveelheid voor de prijs van een enkele schroef in plaats van hele dozen met honderd of meer schroeven.

OPMERKING: Voor de bevestiging van de HPL schroeven benodigd men een Torx Bit van ype T20, die niet mee in begrepen is.

Eigenschappen van onze HPL schroeven in bruin

Onze HPL schroeven zijn allemaal gemaakt van een zeer hoogwaardige A4 roestvrijstalen legering. Om deze reden zijn de gevelschroeven roestvrij, corrosie- en zuurbestendig, zodat ze voor buitentoepassingen kunnen worden gebruikt. De totale lengte van de HPL schroeven is ongeveer 37mm. waarvan ongeveer 2mm op de schroefkop. De lengte van de draadloze schroefas is ongeveer 10mm en heeft een diameter van ongeveer 3,8mm. Dit laat een draadlengte van ongeveer 25mm met een diameter van 5,5mm over.

De geverfde kop van de HPL schroeven is qua kleur en glansniveau speciaal afgestemd op de HPL platen in houtoptiek uit onze winkel. De bruine kleur past perfect bij de kleurtoon van de houtstructuur, wat ervoor zorgt dat de aantrekkelijke decoratieve platen vrij onopvallend worden geïnstalleerd. De verf is ook krasbestendig en UV-bestendig, zodat de verf niet vervaagt bij buitengebruik.

Technische data van de HPL-schroeven in bruin

 • Kleur: Bruin (Houtdecor)
 • Afmetingen: 5,5 x 35mm
 • Kopdiameter: 12mm
 • Materiaal: roestvrijstaal A4
 • Kopvorm: Rond
 • Aandrijving: Torx 20 (T20, ISR20)
 • UV-Bestendigheid: Zeer goed
 • Corrosiebestendigheid: Zeer goed
 • Roestbestendigheid: Zeer goed
 • Zuurbestendigheid: Zeer goed

Montage van HPL platen met onze bruine gevelschroeven

De HPL schroeven zijn geschikt voor het bevestigen van HPL platen op een houten onderconstructie. De kleurenmix, die speciaal is afgestemd op onze HPL platen in houtoptiek, heeft een bruine tussentint die tussen de donkere en lichtere korrelstructuur ligt. Het glansniveau komt daarentegen overeen met de overeenkomstige HPL platen. Let er bij het installeren van HPL platen met HPL schroeven op dat de schroeven niet verder mogen worden vastgedraaid wanneer de kop op de plaat rust. Men spreekt van een montage zonder beperkingen. Met een gevelplaatboor met centreerpunt van gehard staal kunnen boorgaten ook uit de vrije hand worden uitgevoerd. Wij adviseren een boor met een diameter van 8 mm zodat de boorgaten voldoende ruimte hebben voor de thermische uitzetting van de HPL gevelplaten.

Voor de montage van HPL platen als decoratieve gevelbekleding wordt een bevestigingsafstand van ongeveer een halve meter aanbevolen. Bij een formaat van 1000mm x 500mm zijn drie schroeven aan elke lange zijde vereist, waarvan een schroef moet worden geselecteerd als een vast punt en de andere als glijdende punten, om te voorkomen dat de geassembleerde HPL platen knikken als gevolg van thermische uitzetting.

Met onze bruine HPL schroeven kunt u niet alleen onze HPL platen met houtdecor schroeven, maar bijna alle platen, die bij de kleur passen. Ze zijn niet alleen beperkt tot gevelbekleding, maar kunnen ook wandplaten, plinten of meubels in een bijpassende tint bruin monteren, op voorwaarde dat dit op een houten onderconstructie gebeurt.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604223090
Gewicht0.0040
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604223090
MateriaalEdelstahl A4
Schroefmaat5,5 x 35mm
SchroevendraaierTorx T20
Vorm schroefkoprond
Ø Schroefkop12mm
SchroefdraadGrove draad
Ø Draad5,5mm
Lengte schroefdraad35mm
Kleurnauwkeurigheidgeen informatie mogelijk
KleurBruin
KleurnaamHoutoptiek
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.