HPL schroeven cremewit (RAL9010)

HPL schroeven 5,5 x 35mm uit roestvrij staal met krasbestendige koplak in cremewit (RAL 9001). De gevelschroeven zijn voor de montage van onze HPL platen in cremewit op een houtconstructie geschikt.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 5 Items € 0,89/ stuk (Basisprijs € 0,89/ stuk)
 • from 10 Items € 0,77/ stuk (Basisprijs € 0,77/ stuk)
 • from 20 Items € 0,60/ stuk (Basisprijs € 0,60/ stuk)
 • from 50 Items € 0,48/ stuk (Basisprijs € 0,48/ stuk)
 • from 100 Items € 0,42/ stuk (Basisprijs € 0,42/ stuk)
 • from 250 Items € 0,36/ stuk (Basisprijs € 0,36/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 1,19 / stuk
€ 1,19 / stuk
0,0040 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 1,19 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0040 kilo
Beschrijving

HPL schroeven RAL9001 (cremewit) uit edelstaal

Al vanaf 1 schroef ✓ goedkope staffelprijzen ✓ roestvrij staal ✓

Onze HPL schroeven in crèmewit (RAL9001) met de afmetingen 5,5mm x 35mm zijn gemaakt van A4 roestvrij staal. De schroefkop is rond met een Torx-aandrijving en heeft een buitendiameter van 12mm. De kleur van de kopgelakte gevelschroeven is UV-bestendig en krasbestendig en is speciaal aangepast aan onze crèmekleurige HPL-platen. Dankzij het gebruik van A4 roestvrij staal zijn de schroeven gemakkelijk buitenshuis te gebruiken en worden ze gekenmerkt door een zeer goede corrosie- en zuurbestendigheid. In plaats van beperkt te zijn tot een vaste verpakking van 25 of zelfs 100 schroeven, kunt u precies het aantal HPL schroeven kopen dat u nodig hebt, en zelfs profiteren van onze lage volumekortingen.

OPMERKING: Er word een Torx Bit T20 benodigd voor het schroeven van de HPL schroeven met Torx-aandrijving. Dit is niet inbegrepen.

Eigenschappen van onze HPL schroeven in cremewit

Al onze witte HPL schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal A4. Deze staallegering is roestvrij en heeft een zeer goede corrosieweerstand en zuurbestendigheid, wat nodig is voor de montage van gevelbekleding met HPL-platen in de buitenruimte. De totale lengte van de HPL-schroeven is ca. 37mm. waarvan ongeveer 2mm goed is voor de schroefkop. De lengte van de schroefdraad zonder schroefdraad is ongeveer 10mm en heeft een diameter van ongeveer 3,8mm. Aldus blijft een draadlengte ongeveer 25mm met een diameter van 5,5mm.

Onze HPL schroeven zijn voorzien van een krasbestendige koplak in cremewit, waarvan de kleur en glans speciaal zijn afgestemd op de cremewitte HPL platen in onze winkel. Alleen op deze manier kan worden gewaarborgd dat een onopvallend mogelijke installatie van de decoratieve gelaagdeplaten kunnen worden gerealiseerd. De verf is extreem krasbestendig en UV-bestendig. Een vergeling of vervaging van de kleur is daarom niet te vrezen, zelfs niet bij jarenlang gebruik in de buitenruimte.

Technische data van de HPL schroeven in cremewit

 • Kleur: RAL9001 (cremewit)
 • Afmetingen: 5,5 x 35mm
 • Kopdiameter: 12mm
 • Materiaal: Edelstaal A4
 • Kopvorm: Rond
 • Aandrijving: Torx 20 (T20, ISR20)
 • UV-bestendigheid: Zeer goed
 • Corrosiebestendigheid: Zeer goed
 • Roestbestendigheid: Zeer goed
 • Zuurbestendigheid: Zeer goed

Montage van HPL platen met onze gevelschroeven in cremewit

De kopgelakte HPL schroeven zijn geschikt voor het monteren van onze HPL platen in crèmewit op een houten onderbouw. Door een exacte kleurmenging heeft de coating van de schroefkop een identieke tint en glansgraad als onze bijpassende HPL-platen in roomwit. De montage van HPL-platen met HPL schroeven moet zonder beperkingen worden uitgevoerd. Dit betekent dat de schroeven niet verder mogen worden vastgedraaid wanneer de kop op de plaat rust. Voor de gaten van de harde HPL platen adviseren wij een gevelplaatboor met centreerpunt en gehard staal met een diameter van 8mm.

Voor gevelverkleding met HPL platen wordt een afstand van ongeveer 50 cm tussen de schroeven aanbevolen om te zorgen voor voldoende en veilige bevestiging. Bij een formaat van 1000mm x 500mm zijn 6 schroeven vereist, waaruit een schroefverbinding moet worden geselecteerd als een vast punt. De andere fittingen moeten worden opgevat als drijvende punten voor de thermische uitzetting van HPL platen.

De roestvrijstalen schroeven kunnen worden gebruikt voor alle gevelplaten die op een houten onderconstructie moeten worden geschroefd. De HPL schroeven kunnen bijvoorbeeld ook uitstekend worden gebruikt voor de constructie van bekleding van aluminium composietplaten of vezelcementplaten en zijn niet beperkt tot het schroeven van HPL platen.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604223069
Gewicht0.0040
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604223069
MateriaalRoestvrij staal A4
Schroefmaat5,5 x 35mm
SchroevendraaierTorx T20
Vorm schroefkoprond
Ø Schroefkop12mm
SchroefdraadGrove draad
Ø Draad5,5mm
Lengte schroefdraad35mm
KleurnauwkeurigheidProductie volgens RAL-kleursysteem
KleurWit
RAL kleurcodeRAL9001
KleurnaamCrèmewit
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.

U bent wellicht ook geinteresseerd in de volgende producten