PE-HD platen naturel op maat

Polyethyleen platen (PE-HD) in naturel in diktes van 3mm, 5mm, 10mm, 15mm, 20mm op maat gesneden.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

 • Snede
 • Vraag een monster aan

Vraag maximaal drie gratis monsters aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

PE -HD platen in de kleur naturel op maat

Made in Germany ✓ Precieze snede ✓ Snelle levering ✓

Onze polyethyleen in naturel kunt u gemakkelijk online bestellen. Onze PE platen bestaan uit PE-HD met een hoge dichtheid en zijn beschikbaar in diktes 3mm – 20mm in snede verkrijgbaar. De platen hebben overal de natuurlijke melkachtige, witte kleur van polyethyleen. Natuurlijke gekleurde polyethyleen platen zijn ondoorzichtig en in kleinere diktes relatief lichtdoorschijnend. Onze PE-HD platen hebben geen geschuimde kern en bestaan uitsluitend uit massieve platen met massief kernmateriaal. De oppervlakken van onze natuurlijke gekleurde PE-platen zijn glad en worden zonder beschermende folie geleverd.

Wij leveren u uw PE platen in de natuurlijke kleur op gewenste maat gesneden.

OPMERKING: Voor onze natuurlijk gekleurde polyethyleen platen bieden wij u onze snijservice voor platen met diktes van 3mm tot 20mm. Als u afwijkende plaat dikte nodig hebt kunnen wij u onze PE-HD platen in naturel in diktes van 1mm tot 100mm als standaard plaat in een formaat van 2,0 x 1,0 meter leveren. Het toesnijden van polyethyleen gebeurd door CNC-paneelzagen, zodat een zeer kleine maattolerantie van +/- 1mm kunnen garanderen. Mocht u duidelijk een geringere tolerantie nodig hebben dan is dit op aanvraag mogelijk. Onze snijcalculator berekent uw persoonlijke omstandigheden afhankelijk van het formaat en de hoeveelheid. Voor eenvoudig de gewenste hoeveelheden en de gewenste massa in mm in onze snijconfigurator.

Eigenschappen van polyethylen platen in naturel

Polyethyleen is een technische kunststof en daarom is bij onze polyethyleen platen in de kleur naturel voor het inzetten voor optische doeleinden afteraden, omdat het oppervlak relatief makkelijk krassen krijgt (behalve onze PE-HD met een korrelig oppervlak).

Polyethyleen is een kunststof die een zeer hoge chemische weerstand heeft net zoals een zeer goede schokbestendigheid. In tankbouw voor chemische industrie worden daarom onze PE-platen in de natuurlijke kleur zeer vaak gebruikt. Dankzij de goede glijeigenschappen van polyethyleen zijn PE-HD platen ook erg populair in de bouwsector als betonnen bouwplaten, omdat beton niet de platen aantast of vasthoud. In de wegenbouw zijn de goedkope polyethyleen platen ook erg populair als wortelbescherming platen, voor bescherming van leidingen en ondergrondse kabels.

Onze polyethyleen platen in een natuurlijke kleur voldoet aan de normen en eisen voor het gebruikt in de voedingsindustrie. Om deze reden worden deze platen heel vaak gebruikt als snijplanken, tafelbladen op werktafels in bakkerijen, slagerijen en commerciële keukens, even als vloeren in koelhuizen en opslagplaatsen. Ook in de farmaceutische industrie en in de medische technologie worden natuurlijk gekleurde polyethyleen platen heel vaak gebruikt.

Goedkeuringen en normen van onze PE-HD platen in naturel

 • Goedkeuring van levensmiddelen volgens de LFGB en EG-verordening 1935/2004
 • Fysiek niet schadelijk volgens BfR
 • Voedsel conformiteit voldoet aan EU 10/2011
 • REACH (EU Chemicaliën regelement)
 • RoHS (regelement over het verbod van gevaarlijke stoffen in de Elektro industrie)

Individuele freesdelen uit polyethyleen in de kleur naturel zijn op aanvraag mogelijk.

Als u freesdelen uit polyethyleen in de kleur naturel nodig hebt kunnen wij dit op verzoek overnemen. Welke informatie we nodig hebben voor de productie van gefreesde onderdelen van PE-HD vindt u op onze website Informatiepagina over onze freesservice.

Toepassing voorbeelden voor polyethyleen (PE-HD) in naturel

 • PE-HD platen in naturel worden vaak als snijplank in de voedselindustrie gebruikt
 • De goedkope naturelkleurige polyethyleen platen worden in de bouw gebruikt als betonnen scheidingswanden
 • In de wegenbouw worden PE-HD platen gebruikt als wortelbescherming voor buizen en pijpen
 • Naturel gekleurde polyethyleen platen worden voor de tankbouw voor de chemische industrie
 • En nog veel meer

Verwerking van polyethyleen (PE-HD) in naturel

Onze kunststofplaten uit natuurkleurige polyethyleen kan zonder enkel probleem gezaagd, gefreesd, gedraaid of geboord worden. Ook het snijden van onze PE-HD platen met een CO2-lazer of een watersnijmachine is goed mogelijk. Polyethyleen kan niet worden geverfd, bedrukt of beplakt. Ook het verlijmen met gebruikelijke kleefstoffen is niet mogelijk op basis de chemische stabiliteit. Om deze rede is het lassen van polyethyleen gebruikelijk. Passende PE-lasdraden in de kleur naturel, om de naturelkleurige PE-HD platen samen te lassen vindt u in onze online winkel.

Polyethyleen is uitstekend om te thermovormen. Bij temperaturen van ongeveer + 140°C kunnen onze polyethyleen platen in de naturelle kleur gethermovormd worden. Ook het dieptrekken voor de productie van afzonderlijke vormdelen van polyethyleen is bij deze thermoplast zeer goed mogelijk.

OPMERKING:Polyethyleen laat zich niet met gebruikelijke kleefstoffen verlijmen. Om deze rede hebben wij in onze online winkel de speciale 2-componenten-lijm S-Polybond PEprofi, die speciaal ontwikkeld is voor het lijmen van PE.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer60005C
Dikte3-20mm
Standaardlengte2000
Standaardbreedte1000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofPolyethyleen
MateriaalPE-HD
UV-bestendigheidniet UV-bestendig
KleurNaturel
KleurnauwkeurigheidNee
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.