PE-HD plaat zwart op maat (UV-gestabiliseerd)

Polyethyleen platen (PE-HD) in zwart kunt u op maat laten snijden met diktes van 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 15mm, 20mm en 25mm.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

 • Snede
 • Vraag een monster aan

Vraag maximaal drie gratis monsters aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

PE-HD-platen in de kleur zwart op maat

UV-gestabiliseerd ✓ Levensmiddelecht ✓ Made in Germany ✓

Koop nu uw polyethyleen-platen in zwart makkelijk online op maat precies hoe u het hebben wil. Onze zwarte polyethyleen platen hebben een hoge dichtheid (PE-HD) en zijn volledig geverfd en gemaakt uit massief kernmateriaal (geen geschuimde kern), zodat de diepzwarte kleur zowel al aan de snijranden net zoals het oppervlak identiek is. Onze PE-platen in zwart voor het snijden is verkrijgbaar in diktes van 2mm tot 25mm. Verdere voordelen van onze zwarte PE-platen zijn dat standaardplaten in het formaat 2,0 x 1,0 meter leverbaar zijn. Het gladde zwarte kunststof oppervlak heeft geen beschermlaag.

Wij snijden uw zwarte PE-HD-platen direct op de door uw gewenste maat.

Voor onze polyethyleen platen in zwart bieden wij u door onze snijservice diktes aan van 2mm – 25mm, waardoor u gemakkelijk u kunststofplaten op maat online kunt bestellen. Voor eenvoudig de vereiste afmetingen in mm in, evenals de gewenste dikte en hoeveelheid in onze snij configurator. Direct na het invoeren wordt de berekening gemaakt op basis van uw wens op voor een lage prijs. Dankzij het constante voorraadbeheer vindt het snijden snel plaats op een van onze paneelzagen voor horizontaal zagen met een zeer lage zaagtolerantie van +/- 1mm. Als u lagere toleranties nodig hebt is dit op aanvraag mogelijk.

OPMERKING: Polyethyleen is een technische kunststof en daarom wordt het niet aanbevolen om onze polyethyleen platen in de kleur zwart te gebruiken voor optische doeleinden, omdat het oppervlak relatief gemakkelijk kan worden bekrast (behalve onze PE-HD-platen met een korrelig oppervlak).

Eigenschappen van polyethylen platen in zwart

Onze zwarte polyethyleen platen worden vaak gebruikt in de chemische en farmaceutische industrie, containerconstructie of in betonconstructies als scheidingswanden. Andere reden zijn de hoge stabiliteit en duurzaamheid evenals de zeer hoge slagvastheid van polyethyleen.

Onze zwarte polyethyleen platen kunnen dankzij hun goede glij-eigenschappen vaak in de transport en foktechniek gebruikt worden met name in de voedingsindustrie. Dit is te danken aan onze PE-HD-platen met voedselgoedkeuring. Ook maakt de bio-industrie of vee en landbouw gebruik van de zwarte kunststofplaten uit polyethyleen platen die makkelijk te reinigen zijn en om deze rede vaak in worden gezet.

Goedkeuringen en normen van onze PE-HD platen in zwart

 • Goedkeuring van levensmiddelen volgens de LFGB en EG-vorderingen 1935/2004
 • Fysiologisch onschadelijk volgens BfR
 • Het voedsel voldoet aan EU 10/2011
 • REACH (EU-verordening betreffende chemische stoffen)
 • RoHS (voorschriften over het verbod op gevaarlijke stoffen in elektrische industrie)
 • Individuele freesdelen uit polyethyleen in de kleur zwart zijn op aanvraag mogelijk

Individuele freesdelen uit polyethyleen in de kleur zwart is op aanvraag mogelijk.

Wij beschikken over moderne CNC-freescentrums waardoor het mogelijk is om individuele freesdelen ook in complexe vormen uit zwart polyethyleen te maken. Op onze Pagina naar onze freesservice we hebben alle informatie verzameld die u moet weten over de productie van gefreesde onderdelen.

Toepas voorbeelden voor polyethyleen (PE-HD) in zwart

 • De voedingsindustrie gebruikt de zwarte PE-HD platen in transport en voedingstechniek
 • Slagvast, levendig polyethyleen in zwart wordt in de machine en betonbouw gebruikt
 • Die chemische industrie gebruikt onze zwarte polyethyleen platen in de bouw van containers en fabrieken
 • De goedkope PE- gesneden platen worden in de wegenbouw als wortel beschermplaten gebruikt
 • En nog veel meer

Verwerking van polyethyleen (PE-HD) in zwart

Zwarte kunststofplaten uit polyethyleen laten zich met eenvoudig gereedschap voor houtbewerking zagen, draaien, frezen of boren. Bovendien kunnen onze gladden zwarte polyethyleen platen worden gesneden met een waterstraalmachine of met een CO2-laser. PE heeft een zeer hoge chemische weerstand en kan daarom niet worden geverfd, gelakt of met gebruikelijke lijm gelijmd worden. Voor veilig en duurzaam verbinden van PE-HD platen is het lassen van polyethyleen bijvoorbeeld met ons passende Zwart PE-lasdraad in 4mm dikte, makkelijk mogelijk.

Het thermovormen van polyethyleen is een gebruikelijke methode bij de productie van kunststof afgewerkte onderdelen gemaakt van zwart polyethyleen. Als thermoplast kunnen onze zwarte PE-HD platen worden verhit en gevormd bij een temperatuur van ongeveer + 140°C. Diepte tekeningen is ook een mogelijke methode voor het verwerken van het thermovormen van polyethyleen.

OPMERKING: Polyethyleen kan niet worden gelijmd met gebruikelijke kleefstoffen. Om deze reden dragen hebben we speciaal in onze online winkel 2-componenten-lijm S-Polybond PEprofi, van ons eigenmerk die word ontwikkeld voor het verlijmen van PE.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer60020C
Dikte2-25mm
Standaardlengte2000
Standaardbreedte1000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofPolyethyleen
MateriaalPE-HD
UV-bestendigheidUV-gestabiliseerd
KleurZwart
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9005
KleurnaamGitzwart
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.