HPL platen wit op maat

Weerbestendige, krasbestendige HPL platen in snede voor binnen- en buitenbereik met dubbelzijdig oppervlaktedecor in wit in een dikte van 6mm of 8mm op maat goedkoop online kopen.

✓ UV- en weerbestendig
✓ ETB-Balkongoedkeuring
✓ FSC-gecertificeerd
✓ dubbelzijdig decoroppervlak

Opmerking: Grotere formaten beschikbaar op aanvraag vanwege verhoogde verzendkosten

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

Prijs berekenen
Volumekortingen
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. % Btw Gewicht: 0,0000 kilo
Vraag een monster aan

Vraag maximaal drie gratis monsters aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

Code für Sicherheitsabfrage
Beschrijving

HPL-platen met dubbelzijdig wit oppervlak in snede

Onze HPL-platen met een dubbelzijdig wit oppervlak, zijn direct in de gewenste grootte in de diktes van 6mm en 8mm en voldoen aan de norm EN439. De decoratieve meerdere lagen platen van hogedruklaminaat bestaan uit de kern van meerdere lagen kraftpapier, gedrenkt in fenolhars. De oppervlakken aan beide zijden zijn gemaakt van met wit melaminehars geïmpregneerd decorpapier, dat onder zeer hoge druk in een compacte HPL-plaat wordt geprest.

Decorplaten uit HPL zijn zeer goed bestand tegen weerinvloeden en daarom bij uiterst geschikt voor gebruik buitenshuis al scherm of bekleding. HPL-platen zijn lichtecht, UV en weerbestendig en trosteren zelfs de meest ongunstige omgevingsomstandigheden, zoals zure regen. De witte hogedruklaminaten zijn niet corrosief en bestand tegen zowel hitte als vorst.

HPL-platen zijn extreem schokbestendig en hebben een krasbestendig oppervlak. De hebben een hoge mechanisch sterkte en zijn stijf.

Veders gelden HPL-platen als milieuvriendelijk. Ze zijn vrij van zware metalen, asbest of organische halogenen (chloor, fluor, broom of zwavelverbindingen) en zijn fysiologisch onschadelijk. Onze HPL-platen in wit hebben goedkeuringen voor gebouweninspectie, zodat ze ook de commerciële sector kunnen worden gebruikt.

HPL-platen in wit net zoals al onze andere HPL-platen, hebben een niet-poreus oppervlak waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. Voor lichte bevuiling is al een schone poetslap en schoon water genoeg. Zelfs hardnekkig vuil zoals graffiti kan echter in de meeste gevallen gemakkelijk worden verwijderd met organische oplosmiddelen (aceton, spiritus, enz.).

OPMERKING: Gebruik geen schuurmiddelen, schuursponsjes of poetsmiddelen om de oppervlakken te reinigen, omdat ze anders kunnen worden beschadigd.

We leveren uw witte HPL-platen direct in de door uw gewenste maat

Dankzij onze snijconfigurator kunt u de witte HPL-platen rechtstreeks in de door u gewenste grootte online bestellen tot een maximaal formaat van 2000mm x 1000mm. Het snijden vindt plaats op onze moderne paneelzagen voor horizontaal zagen met een lage tolerantie van slechts +/-1mm. Dit bespaart u niet alleen tijd voor het zagen, maar u hebt ook geen speciale hardmetalen zaagbladen nodig die worden aanbevolen voor het zagen van harde meer lagenplaten. Kies eenvoudig tussen de beschikbare dikten van 6mm of 8mm en voer de gewenste afmetingen in millimeters in de invoervelden in. Onze snijconfigurator bepaalt uw individuele, gunstige prijs, afhankelijk van de informatie die u hebt ingevoerd en de gewenste hoeveelheid.

Voor grotere formaten van onze witte HPL-platen, stuurt u ons een e-mailverzoek met alle nodige informatie die we nodig hebben om een aanbod te doen.

Toepassingsvoorbeelden voor HPL-platen in wit

  • Witte HPL-platen worden vaak gebruik als privacy scherm voor balkons
  • Witte HPL-platen worden gebruikt voor grootschalige gevelbekleding van onroerend goed
  • Schuttingselementen gemaakt van witte HPL-platen zorgen voor permanente privacy van uw eigendom
  • Wit HPL-platen kan worden gebruikt voor verkleding van een trapleuning voor het binnen en buiten bereik
  • En nog veel meer

Verwerking van HPL-platen in wit

Decoratieve meerlaagse platen zoals HPL onze dubbelzijdig witte platen, kunnen op verschillende manieren worden gesneden of verwerkt. Kort gezegd komt de verwerking van HPL-platen overeen met de verwerking van hardhout. HPL-platen kunnen eenvoudig worden gesneden met hardmetalen zaagbladen of met een diamant zaagblad. Ook het frezen of boren van HPL-platen is mogelijk met eenvoudig gereedschap bijv. met een HSS-boor.

Voor het boren van gaten adviseren we het gebruik van boormachines met centrumtip, aangezien er naar verwachting geen uitbraken zullen optreden. Zelfs als de HPL niet op een plat oppervlak rust.

Het schilderen van HPL-platen is mogelijk, maar vereist bepaalde voorbereidingstappen en speciale verven, evenals een voorbehandeling met een daarvoor geschikte primer. Vanwege het UV en weerbestendige oppervlak van onze HPL-platen, is het schilderen niet nodig en moet de verflagen regelmatig worden vernieuwd.

OPMERKING: Onze HPL-platen worden zonder beschermfolie geleverd. Let er bij het werken en verwerken op dat u de platen niet over elkaar drukt of over een rand trekt om krassen op de oppervlakken te voorkomen.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer40010C
GewichtN/B
Dikte6mm - 8mm
Standaardlengte1860
Standaardbreedte2100
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
KunststofHochdruck-Laminat
MateriaalHPL
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurWit
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9010
KleurnaamZuiver wit
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten