S-Polybond MULTIpolitur - Universele polijstpasta 150ml

Onze S-Polybond MULTIpolitur is een siliconenvrij universeel polijstmiddel voor gladde oppervlakken. De fijnkorrelige pasta polijst, egaliseert en vernieuwt de glans op matte, doffe lakken, kunststoffen of chroom en is bij uitstek geschikt voor de voorbereiding van voertuigen.

✓ Vernieuwt de glans van het oppervlak
✓ voor alle gladde oppervlakken
✓ Ideaal voor verweerde autolakken
✓ Verwijdert kleine oppervlaktekrasjes
✓ Ook geschikt voor chroom

De S-Polybond MULTIpolitur kan handmatig of machinaal worden aangebracht en verwerkt.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Basisprijs € 60,00 / l
€ 9,00 / stuk
0,2300 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs in plaats van € 10,90 € 9,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,2300 kilo
Beschrijving

S-Polybond MULTIpolitur – Polijstpasta voor gladde oppervlakken

100% silicoonvrij ✓ Polijst ook lakken en metalen ✓ Made in Germany ✓

Onze S-Polybond MULTIpolitur is een fijnkorrelige polijstpasta die geschikt is voor het polijsten van gladde oppervlakken. De siliconenvrije pasta polijst oppervlakken uiterst voorzichtig en vernieuwt de glans van doffe, verweerde lakken en is bij uitstek geschikt voor het prepareren van voertuigen. Daarnaast kan de polijstpasta ook uitstekend worden gebruikt voor sieraden van goud, zilver of platina, of als chroompoetsmiddel en verwijdert ook effectief vliegroest. Door de zeer fijnkorrelige polijstdeeltjes, die vergelijkbaar zijn met schuurpapier met korrel 6000, worden fijne krasjes verwijderd en de oppervlakken gladgestreken, wat hernieuwde vuilaanhechting tegengaat. De verwerking kan met de hand gebeuren met een zachte doek of met een machine met een zacht polijsthulpstuk op lage snelheid.

Eigenschappen van S-Polybond MULTIpolitur

MULTIpolitur van ons eigen merk S-Polybond is een siliconenvrije polijstpasta die gebruiksklaar verkrijgbaar is in een tube van 150 ml. De zeer fijnkorrelige pasta zorgt voor een hoge oppervlakteglans op alle gladde, niet-poreuze oppervlakken zonder deze te krassen en is geschikt voor het opknappen van doffe of verweerde lakoppervlakken, maar ook voor het oppoetsen van glanzende kunststof oppervlakken zoals polycarbonaat, GVK of DecoVitas. Het oppervlak wordt gladgestreken en fijne krasjes worden verwijderd. De polijstpasta heeft een reinigende werking, zodat deze ook kan worden gebruikt voor het reinigen van metalen, edele metalen (bijv. goud, platina of zilver) en chroom. Vliegroest of aanslag wordt uiterst voorzichtig verwijderd zodat de oppervlakken met een hoge glans reflecteren.

S-Polybond MULTIpolitur is vrij van vet, was of siliconen. Daarom is het polijstmiddel uitermate geschikt om autolakken voor te bereiden op het foilen van voertuigen, het zogenaamde car wrappen. Het polijstmiddel kan met een zachte doek worden verwijderd zonder resten achter te laten, zodat een zeer goede hechting van de folies gewaarborgd is. Verweerde kunststof koplampen, die meestal uit polycarbonaat bestaan, kunnen ook met ons universeel polijstmiddel worden behandeld. Zo kunnen troebelingen en fijne krassen in de koplampbehuizing worden verwijderd. Helmvizieren, kunststof ramen van motoren of gelakte kunststof bekledingen van motoren, boten, caravans of speeltoestellen in de tuin kunnen ook op dezelfde manier worden behandeld.

 • MULTIpolitur is geschikt voor alle gladde oppervlakken, zoals lak, kunststof, metaal of chroom
 • MULTIpolitur Kan aangebracht worden met een doek per hand of met een polijstmachine
 • MULTIpolitur is ideaal voor de voorbereiding van voertuigen en geeft verweerde autolakken een nieuwe glans
 • MULTIpolitur Is bij uitstek geschikt voor grondige lakreiniging ter voorbereiding van het filmen van voertuigen
 • MULTIpolitur Reinigt chroomoppervlakken voorzichtig, zonder krassen en verwijdert vliegroest uiterst efficiënt
 • MULTIpolitur Verwijdert kleine krasjes op het oppervlak en maakt het oppervlak glad voor maximale glans
 • MULTIpolitur is vrij van wax, vet en silicone en laat geen resten achter op een oppervlak

OPMERKING: Voor het reinigen en polijsten met de universele polijstpasta is een zachte, pluisvrije doek of een polijsthulpstuk de beste keuze.

Gebruik van de veelzijdigeMULTIpolitur

Voorbereiding van de oppervlakken

Vuilafzetting op de oppervlakken kan bij het polijsten soms diepe krassen in de oppervlakken veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat alle oppervlakken die met de MULTIpolitur polijstpasta moet vooraf grondig worden gereinigd en met veel schoon water worden afgespoeld.

Doseren van de polijstpasta

De veelzeidige polijstpasta MULTIpolitur kan rechtstreeks op het gereinigde oppervlak worden aangebracht en met een doek in cirkelvormige bewegingen met matige druk over het oppervlak worden verspreid. Het gebruik van een polijstmachine met een zacht polijsthulpstuk is minder bewerkelijk, maar een dergelijk apparaat is vooral geschikt voor groter, vlak werk, bijvoorbeeld bij het polijsten van voertuigen. Voor een optimaal effect van het polijstmiddel mag de pasta niet opdrogen en zo nodig worden bevochtigd met helder water, bijvoorbeeld door bevochtiging met een spuitpistool. Bovendien moet worden vermeden de pasta aan te brengen in direct zonlicht. Zonlicht verwarmt de oppervlakken te veel, waardoor de polijstpasta te snel droogt. De beste resultaten worden bereikt bij oppervlaktetemperaturen tussen +5°C en maximaal +30°C.

Om horloges of sieraden van roestvrij staal, goud, zilver of dergelijke te polijsten kan een beetje polijstpasta op een polijstdoek worden aangebracht. Een multifunctioneel gereedschap, bijvoorbeeld een Dremel, met een geschikt polijstinzetstuk kan ook heel goed worden gebruikt voor het polijsten van de meestal kleine sieraden. Zelfs bij dergelijke kleine oppervlakken moet er echter voor worden gezorgd dat de pasta niet uitdroogt en altijd vochtig blijft. Tenslotte kan de pasta worden opgenomen met een andere polijstdoek om de uiteindelijke glans van de edele metalen te verkrijgen.

OPMERKING: Na het polijsten kan een laatste reiniging met een mild reinigingsmiddel of helder water nodig zijn om de laatste polijstsluiers weg te wassen en een streeploze glans van het pas gepolijste oppervlak te verkrijgen.

Verwerkingseigenschappen van de universele polijstpastaMULTIpolitur

 • Kleur: Beige
 • pH-waarde: ca. 7,9
 • Verwerkingstemperatuur: +5 °C tot +30 °C
 • Opslag temperatuur: +5 °C tot +25 °C
 • Opslag capaciteit: 24 maanden

LET OP: De universele polijstpasta is geschikt voor bijna alle gladde oppervlakken, maar kan niet worden gebruikt op geanodiseerde aluminium oppervlakken of op matte, satijnen oppervlakken, omdat de polijstpasta een hoge oppervlakteglans produceert. De polijstpasta is ook ongeschikt voor acryl en plexiglas.

Veiligheidsinstructies voor gebruik

Bij gebruik van onze S-Polybond MULTIpolitur Universal Polishing Paste, is de informatie over het hanteren en de persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de verwerking belangrijk. Daarom moeten zowel het veiligheidsinformatieblad als het technische informatieblad van het product worden gelezen en opgevolgd. Bovendien moeten reinigings- en polijstmiddelen altijd zo worden opgeslagen dat ze niet in de handen van kinderen terecht kunnen komen.

Gevarenaanduidingen overeenkomstig Verordening (EC) No 1272/2008

 1. H315 – Veroorzaakt huidirritatie.
 2. H319 – Veroorzaakt zware oog irritatie.

Ingrediënten overeenkomstig met de EC aanbevelingen
Bevat koolwaterstoffen. Bijproducten van terpeenverwerking. Kan allergische reacties veroorzaken.

Gelieve het veiligheidsinformatieblad van S-Polybond te raadplegen voor de volledige tekst van de gevarenaanduidingen en verdere relevante informatie over het veilig hanteren, vervoeren, opslaan en verwijderen van MULTIpolitur polijstpasta.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604220136
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
Kleefstof typePolijstpasta
MateriaalUniversele polijstpasta
EAN/GTIN4260604220136
Gewicht0.2300
Vulhoeveelheid in ml150
KleurBeige
Kleurnauwkeurigheidgeen informatie mogelijk
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.