S-Polybond PLASTICclean - Kunststofreiniger 500ml

Onze S-Polybond PLASTICclean is een kunststofreiniger met een intensief reinigende werking en is geschikt voor vrijwel alle kunststoffen binnen en buiten. Ideaal voor het reinigen van kozijnen, rolluiken, tuinmeubelen en nog veel meer.

✓ Hoog reinigingseffect
✓ Voor bijna alle kunststoffen
✓ Ideaal voor ramen en rolluiken
✓ Ook geschikt voor auto's & boten
✓ Beschermt tegen weersinvloeden

PLASTICclean is ook geschikt voor het voorzichtig reinigen van voertuigen, caravans en boten.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Basisprijs € 13,80 / l
€ 6,90 / stuk
0,5600 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 6,90 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,5600 kilo
Beschrijving

S-Polybond PLASTICclean - intensieve reiniger voor kunststoffen

Hoge reinigingskracht ✓ Zeer gemakkelijk aan te brengen ✓ Ook voor voertuigen ✓

Onze S-Polybond PLASTICclean is een speciale reiniger voor kunststof oppervlakken met een intensief reinigende werking zonder de oppervlakken aan te tasten. De reiniger is gebruiksklaar gemengd en kan onmiddellijk worden gebruikt om vuile of verweerde kunststoffen te reinigen en voor te bereiden. Dankzij de speciale formule werkt de kunststofreiniger als een beschermende film en voorkomt zo effectief nieuwe vervuiling door verwering en is daarom ideaal voor zonwering, PVC raamprofielen of polycarbonaat terrasoverkappingen.PLASTICclean is ook geschikt als speciale reiniger voor de binnen- & buitenreiniging van motorvoertuigen, machines, hallenvloeren in de auto-/industriesector, kunststof meubilair, kunststof ramen en vele andere toepassingen.

De kunststof reiniger in de herbruikbare spuitfles met een inhoud van 500 ml heeft een traploos instelbare sproeikop. Deze kan worden ingesteld op een harde straal voor gerichte toepassing of op een fijne sproeinevel voor een vlakke toepassing van de reiniger.

Eigenschappen van de kunststofreiniger PLASTICclean

Onze S-Polybond PLASTICclean in de spuitfles van 500 ml zorgt voor een krachtige en toch zachte reiniging van kunststof oppervlakken zoals kozijnen, jaloezieën of deuren zonder krassen te maken. De kunststofreiniger verwijdert ook effectief hardnekkig vuil zoals roet, stof, vet of nicotine. De gebruiksklare intensieve reiniger kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is daarom ook ideaal om tuinmeubelen te reinigen van door het milieu veroorzaakte vervuiling.

S-Polybond PLASTICclean is ook geschikt voor de grondige reiniging van voertuigen, campers en caravans, evenals voor boten, en beschermt de kunststof oppervlakken tegen verwering. Onze kunststofreiniger is ook zonder meer geschikt voor interieurreiniging en kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het reinigen van het interieur van dashboards, deurpanelen of de middenconsole in motorvoertuigen. Alles wat nodig is, is een fijne spray op het oppervlak, die na een korte inwerktijd met een vochtige, zachte doek kan worden afgenomen.

 • PLASTICclean verwijdert grondig en op een zachte manier weerbestendige vervuiling
 • PLASTICclean is perfect voor het reinigen van kunststof kozijnen en jaloezieën
 • PLASTICclean Kan ook worden gebruikt voor het reinigen van het interieur van auto's, campers en boten
 • PLASTICclean Laat geen film achter na het spoelen en beschermt oppervlakken tegen nieuwe vervuiling
 • PLASTICclean Lost zelfs hardnekkige vervuiling zoals roet, vet of nicotine op dankzij speciale formule
 • PLASTICclean is gebruiksklaar gemengd en kan onmiddellijk zonder verdunning worden verwerkt
 • PLASTICclean Zeer nauwkeurig te doseren dankzij de traploos instelbare spuitfles

OPMERKING: Voor het reinigen van gladde en glanzende oppervlakken adviseren wij een zachte, pluisvrije doek in plaats van een microvezeldoek.

Gebruik van PLASTICclean kunststofreiniger

Het aanbrengen van de reiniger is kinderspel. Schud S-Polybond PLASTICclean krachtig op het oppervlak spuiten en met een zachte borstel, spons of zachte doek over het oppervlak verdelen en laten inwerken. Na ongeveer 30 tot 40 seconden afspoelen met helder water of afnemen met een schone, vochtige doek. Bij hardnekkiger vervuiling kan een langere inwerktijd of herhaalde toepassing nodig zijn. Vooral voor kunststoffen die in contact komen met roet- of nicotinedampen is het raadzaam regelmatig te gebruiken om verkleuring van de kunststof en aanslag op de oppervlakken te voorkomen. Op die manier werkt de reiniger als een beschermende film op de oppervlakken om nieuwe afzettingen tegen te gaan en de kunststof langdurig schoon te houden.

OPMERKING: Wij raden aan de reiniger voor gebruik op een teststuk of een onopvallende plek te testen op materiaalcompatibiliteit.

Verwerkingseigenschappen van de kunststofreinigerPLASTICclean

 • Kleur: Kleurloos, licht rood
 • pH-Waarde: ca. 11
 • Werktemperatuur: +5 °C tot +30 °C
 • Opslagtemperatuur: +5 °C tot +25 °C
 • Opslag capaciteit: min. 24 maanden

LET OP: Niet geschikt voor acrylglas en plexiglas®. Vermijd contact met aluminium.

Veiligheidsinstructies voor gebruik

Voor het gebruik van de kunststofreiniger S-Polybond PLASTICclean het veiligheidsblad en het technisch informatieblad in acht moeten worden genomen. In het bijzonder moet rekening worden gehouden met de informatie over de behandeling en de persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de verwerking. Zelfs als het veiligheidsinformatieblad dat niet uitdrukkelijk vermeldt, moeten chemische mengsels en stoffen om veiligheidsredenen altijd in de oorspronkelijke verpakking en buiten het bereik van kinderen worden bewaard.

Gevarenaanduidingen overeenkomstig Verordening (EG) nr. 1272/2008

 1. Voor het mengsel geldt geen etiketteringsplicht in de zin van de verordening

Ingrediënten volgens EG-aanbeveling
De reiniger bevat geen gevaarlijke bestanddelen volgens Verordening (EG) nr. 1907/2006.

DUURZAAMHEIDSTIP: De lege fles is 100% recyclebaar, maar kan na spoelen ook voor andere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als waterspuitfles voor insectenspray. Daarom hebben we voor het etiket gekozen voor een materiaal dat kan worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604220204
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
Kleefstof typeReiniger
MateriaalKunststofreiniger
EAN/GTIN4260604220204
Gewicht0.5600
Vulhoeveelheid in ml500
KleurKleurloos
Kleurnauwkeurigheidgeen informatie mogelijk
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.