STEINEL Guts incl. reservemesje

Onze STEINEL® gut met instelbare voegdiepte is geschikt voor het schaven van lasnaden in vloerbedekkingen en garandeert een perfecte snede tot aan de wand.

✓ Profi-kwaliteit
✓ Met geleidingsneus
✓ Instelbare voegdiepte
✓ Incl. reserve mes
✓ Made in Germany

De scherpe gutsen zijn ideaal voor elastische vloerbedekkingen zoals vinyl, PVC of linoleum.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

  • Prijs berekenen
Basisprijs € 45,01 / stuk
€ 45,01 / stuk
0,2300 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 45,01 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,2300 kilo
Beschrijving

STEINEL® guts voor vloerbedekkingen

Incl. reserve mes ✓ TOP-kwaliteit ✓ Made in Germany ✓

De guts van STEINEL® is licht en handzaam en maakt dankzij zijn ergonomische vormgeving moeiteloos gutsen mogelijk van lasnaden tot aan de wandaansluiting voor vloerbedekkingen. Dankzij de verstelbare geleidingsneus is zeer nauwkeurig gutsen van de voeg mogelijk. Dit dient niet alleen om de guts nauwkeurig te geleiden, maar regelt ook de snijdiepte van de laskoordverbinding. Dit draagt niet alleen bij aan een visueel perfecte snede van de verschillende vloerbedekkingen, maar heeft ook invloed op de kwaliteit van de lasnaad en is daarom onmisbaar bij het verwerken en leggen van elastische vloerbedekkingen die thermisch moeten worden gevoegd met een geschikt smeltdraad.

    Leveringsomvang:
  • 1 x STEINEL® guts
  • 1 x Reserve mes voor STEINEL® guts

OPMERKING: Het meegeleverde reserve mes zit in de schroefbare houten handgreep.

Eigenschappen van de STEINEL® guts

De guts heeft een verstelbare geleidingsneus waarmee de snijdiepte van de verbinding kan worden ingesteld. Dit biedt maximale flexibiliteit bij het plannen van de lasnaden voor elastische vloerbedekkingen in verschillende diktes. Het zeer scherpe blad glijdt moeiteloos door linoleum of vinyl en kan ook worden gebruikt voor relatief robuuste vloerbedekkingen van PVC. Dankzij het ergonomische ontwerp is een veilige greep zonder wegglijden gegarandeerd en kunnen ook langere lasnaden nauwkeurig worden gezaagd zonder vermoeid te raken van de pols.

Het mes van de professionele STEINEL® guts is zo gemonteerd dat er tot aan de wandvoeg zuiver geschaafd kan worden zonder dat er met een stanleymes nabewerkt moet worden en is perfect voor kleine of moeilijk bereikbare stootvoegen in vloerbekledingen. Dit garandeert een zuivere overgang, zelfs voor machinaal gefreesde voegen, die met standaard elektrische voegenfreesmachines door hun ontwerp niet helemaal tot aan de rand kunnen worden uitgevoerd.

Gebruik van de STEINEL® guts

Bij het leggen van vloerbedekkingen die met een smeltdraad moeten worden gelast, worden de stootranden van de afzonderlijke stroken vloerbedekking voor het lassen bewerkt met een voegmes of guts om een gelijkmatige voegbreedte te verkrijgen. Afhankelijk van de dikte van het smeltdraad dat voor het lassen van de vloerbedekking wordt gebruikt, kunnen de breedte en diepte van de lasnaad worden vergroot of verkleind met behulp van de verstelbare geleidingsneus. Om de lasnaad uit te schaven, wordt de guts in de bestaande voeg tussen de stootranden van de vloerbedekking geplaatst en met lichte druk in een vloeiende beweging langs de voeg geplaatst, zodat het scherpe blad het overtollige materiaal wegsnijdt.

  • Dankzij de instelbare voegdiepte is de guts geschikt voor vloerbedekkingen van verschillende diktes
  • De geleidingsneus maakt nauwkeurig schaven van de lasnaden mogelijk zonder af te glijden voor rechte lasnaden
  • Het speciale ontwerp maakt het schaven van de voegen tot aan de muuraansluiting zonder grote inspanning mogelijk
  • Het zwarte houten handvat dient ook om de reservemessen in op te bergen, die aan beide zijden geslepen zijn
  • De guts is perfect voor elastische vloerbedekkingen zoals PVC, vinyl, linoleum, enz.

ATTENTIE: Het mes van de STEINEL® guts is zeer scherp. Snijd altijd weg van het lichaam en zorg ervoor dat u uw hand niet voor de guts houdt om het risico op snijwonden te minimaliseren.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerST-FHE-01
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4007841093112
Gewicht0.2300
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.