Alu sandwich panelen edelstaal optiek 3mm

Alu sandwich panelen edelstaal optiek 3mm
€ 0,00

Inkl. % MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo

Alu sandwich panelen edelstaal optiek op maat

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

min 30 mm, max 2000mm
Please, enter a valid number
min 30 mm, max 1000mm
Please, enter a valid number
OF
Beschrijving

Geborsteld aluminium edel en modern. Een zeer aantrekkelijke oppervlakte in edelstaal optiek.

Moderne en optisch aantrekkelijke materialen, zoals geborsteld aluminium, zijn zeer trendy. Tegenwoordig worden de wanden van keukens, badkamers of woonkamers niet alleen maar behangen of geschilderd, maar ook van hoogwaardige bekledingsmaterialen voorzien. Bijvoorbeeld van geborstelde aluminium platen, die met hun edelstaal optiek vele bewonderende blikken oogsten. Puur aluminium is echter niet zo makkelijk te verwerken, en bovendien een duur materiaal.

Daarom adviseren wij voor dergelijke toepassingen onze hoogwaardige aluminium sandwich panelen, die niet alleen een voordelig alternatief bieden, maar ook probleemloos te bewerken zijn.

Deze alu sandwich panelen bestaan uit meedere lagen. De kern bestaat uit een zwarte kunststof (PE), die aan beide zijden van een dunne laag aluminium voorzien is, waardoor een zeer stijve maar toch lichte plaat ontstaat. Bij dit product zijn de beide aluminium lagen in een richting geborsteld. Alu sandwich panelen kunnen prima gezaagd, geboord, gefreesd en gelijmd worden. Met dit veelzijdig toepasbare materiaal kunt eenvoudig en betaalbaar aan de slag.

Bestel uw geborstelde alu sandwich panelen op maat eenvoudig en gemakkelijk in onze onlineshop.

Wij zagen op de millimeter nauwkeurig uw gewenste formaten. Op aanvraag kunnen wij u ook gefreesde platen aanbieden, bijvoorbeeld als u uitsparingen voor stopcontacten of boorgaten nodig heeft. Hiervoor is een gedetailleerde schets of een constructietekening nodig.

Alu sandwich panelen zijn zeer stijve en stevig platen, die aan beide zijden van een beschermfolie voorzien zijn. Deze folie is moeiteloos van de plaatoppervlaktes te verwijderen. Onze zaagtolerantie bedraagt +/-1 mm.

Toepassingsvoorbeelden

  • geborstelde alu sandwich panelen als vervanging van traditionele wandtegels in de keuken (let op: niet achter kookplaten of andere warmtebronnen)
  • balkonbekleding met weerbestendige alu sandwich panelen, tegen wind en inkijk
  • wand- en gevelbekleding van geborstelde alu sandwich panelen, zowel binnen als buiten
  • verfraaien van meubels door het fineren met geborstelde alu sandwich panelen in een high-tec edelstaal optiek - ook perfect voor standbouw
  • bedrukte reclameborden of CNC-gefreesde bedrijfslogos in elke denkbare contour

Bewerking

Al onze alu sandwich panelen, dus ook de geborsteld aluminium-variant, kunnen met een normale (accu-)boormachine geboord worden. Ook kan dit materiaal met een decoupeerzaag of een cirkelzaag uit de bouwmarkt bewerkt worden. Om een perfecte rechte zaagsnede te maken, adviseren wij uitdrukkelijk het gebruik van een professionele tafelzaag met een aanslagsysteem. Natuurlijk kunt u ook de panelen door ons vakkundig en nauwkeurig op maat laten zagen.

Geborstelde alu sandwich panelen roesten niet en zijn weerbestendig, zodat u deze platen met de edelstaaluitstraling zonder meer ook buiten kunt toepassen, bijvoorbeeld als balkonbekleding, of om hekken, poorten of schuttingen te bekleden.

Alle alu sandwich panelen zijn bedrukbaar (witte platen geven het beste resultaat), maar kunnen ook gelakt of met een - eventueel bedrukte - folie bekleefd worden (cacheren). Verdere bewerkingsmethoden zijn frezen, slijpen, boren, zagen en lijmen (hiervoor bieden we natuurlijk de passende professionele lijmen aan in onze onlineshop).

Onze tip: verwijder de beschermfolie pas op het laatst, om krassen of andere ongewenste beschadigingen bij de bewerking en montage te voorkomen.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer88
Gewicht9.7050
Sterkte3
Standaardlengte3050
Standaardbreedte1500
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
KunststofAlu sandwich
MateriaalN/B
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurMetallic
KleurnauwkeurigheidN/B
RAL kleurcodeN/B
KleurnaamAluminium geborsteld
Beoordelen
Datasheet

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten