Alu sandwich panelen edelstaal optiek 3mm

Alu composietplaten geborsteld met 3mm dikte in de gewenste maat gesneden online bij de vakhandelaar te koop. Een zeer edel oppervlak en een echt aansprekende uitstraling in een roestvrijstaal look. De platen hebben aan beide zijden een beschermende folie.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat de borstelrichting verwijst naar de lange zijde!

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

 • Snede
 • Vraag een monster aan
3mm

Vraag een gratis monster aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

3mm
Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Alu geborsteld edel en modern. Zeer aansprekend oppervlak in roestvrijstaal optiek.

Moderne en optisch aansprekende oppervlakken zoals geborsteld alu zijn gewild als nog nooit. Tegenwoordig is het gewoon de trend om het huis, de keuken, de badkamer, woonkamer of de moestuin te voorzien van hoogwaardige oppervlakken. Dit omvat zeker het uiterlijk van geborsteld aluminium. Dit oppervlak, dat lijkt op optisch geborsteld roestvrijstaal, trekt het uiterlijk aan als een magneet. Maar het omgaan met puur aluminium is niet eenvoudig en het is een kostbare zaak.

Om deze reden raden wij u aan om onze hoogwaardig aluminium-composietplaten, die in tegenstelling tot platen uit geborsteld roestvrijstaal niet alleen duidelijk goedkoper, maar ook in de be- en verwerking veel gemakkelijker te hanteren zijn. Deze bestaan uit verschillende lagen in een sandwichconstructie. De basis bestaat uit een zwarte PE-kern, die aan beide zijden is bedekt met zilver aluminium. Het aluminium oppervlak is aan beide zijden geborsteld bij dit hoogwaardig product. Op deze manier ontstaat een zeer stijf maar toch een zeer lichte sandwichplaat, dat uitstekend kan worden verwerkt. De aluminium composietplaten zijn zeer gemakkelijk te lijmen, te boren of zagen. Met deze innovatieve sandwichplaten kunnen veel wensen snel en goedkoop gerealiseerd worden.

OPMERKING: De borstelrichting verwijst zich gebruikelijk naar de lange zijde van de snede (eerste invoerveld) van onze alu-composietplaten. Met een lengte van 1000mm en een breedte van 600mm betekent dit dat de borstel zich van links naar rechts uitstrekt over de lange zijde van 1000mm. Bij het invoeren van een lengte van 500mm en het invoeren van een breedte van 1000mm, strekt het geborstelde zich over een lente van 500mm van links naar rechts uit.

Normen van geborsteld alu-composietplaten

 • ISO 9001:2000 Eisen voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen
 • ISO 14000:2004 Milieubeheersystemen – eisen met richtlijnen voor gebruik
 • Productie volgens ASTM (internationale standaardisatieorganisatie)
 • Productie volgens DIN (Duits instituut voor normen)
 • REACH (EU chemicaliën verordening)
 • RoHS (Verordening betreffende het verbod op gevaarlijke stoffen in de elektrische industrie)

In onze winkel kunt u de composietplaten in geborsteld aluminium in de door u gewenste maat .

We zagen de door u gewenste formaten met millimeternauwkeurigheid voor u. Op verzoek kunnen wij u graag de platen CNC-gefreesd aanbieden. Bij het frezen kunnen contouren, uitbrekingen, boringen (voor bijvoorbeeld uitsnijdingen voor stopcontacten en de spantwand van uw keuken) en verlagingen heel precies worden gemaakt. Hiervoor hebben we alleen een schets van u nodig.

Bij dit product handelt het zich om stijve en stabiele sandwichplaten. De oppervlakken zijn dubbelzijdig voorzien van een beschermende folie. De folie is erg gemakkelijk van het oppervlak te verwijderen. De geborstelde oppervlaktestructuur van onze alu composietplaten hebben een bijzonder mooi en intense structuur, omdat deze nauwelijks op de markt verkrijgbaar is.

Toepassingsvoorbeelden van geborstelde aluminium composietplaten

 • Alu-composietplaten in geborsteld aluminium in plaats van de conventionele spatwand in uw keuken
 • Balkonbekleding en privacy bekleding met weerbestendige alucomposietplaten
 • Muur- en gevelbekleding in het binnen- en buitenbereik in geborsteld Aluminium
 • oppervlakteveredeling van meubels door het opplakken van aluminiumcomposietplaten in geborsteld roestvrij staal look
 • Bedrijfsbroden gedrukt of in de van uw bedrijfslogo (CNC-gefreesd)
 • en nog veel meer

Verwerking van de geborstelde alu-composietplaten

Aluminium composietplaten, zoals onze composietplaten met geborsteld aluminium oppervlak in aantrekkelijke roestvrijstalen look, laat zich eenvoudig boren met een standaard accuboormachine. Ook het zagen met een decoupeerzaag of een cirkelzaag uit de bouwmarkt is geen probleem, maar voor een rechte snede raden wij aan ze met een tafelzaag met een stop te zagen, of u gebruikt eenvoudig onze snijservice en u krijgt u alu composietplaten tot op de millimeter nauwkeurig volgens uw specificaties.

Alu-composietplaten roesten niet en zijn weerbestending, zodat u het edele oppervlak van geborsteld aluminium ook buiten, bijvoorbeeld als balkon privacy bescherming of als hekelement kunt gebruiken.

Bovendien laten zich onze composietplaten zonder enkel probleem verven, bedrukken (wij raden daarvoor alu-composietplaten in wit aan) dubleren, met een folie of een digitale afdruk beplakken, frezen, slijpen, boren, zagen of lijmen (natuurlijk bieden wij ook professionele lijmen en dichtingsmiddelen in onze online winkel aan).

OPMERKING: Wij raden aan om de beschermende folie(s) pas na het voltooien van be- en verwerkingen te verwijderen, om ongewenste krassen op het oppervlak te vermeiden.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer88
Gewicht9.7050
Dikte3
Standaardlengte3050
Standaardbreedte1500
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
EAN/GTIN4260604221256
KunststofAlu sandwich
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurMetallic
KleurnauwkeurigheidNee
KleurnaamAluminium geborsteld
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.