Reservemes voor 35mm profielschraper

Het vervangmes in 35mm breedte voor de profielschraper van Techno Professional is een voordelig en duurzaam alternatief voor de aanschaf van de complete schraper nieuw, zodat de bestaande houten handgreep nog steeds kan worden gebruikt.

✓ Makkelijke wissel
✓ Lange levensduur
✓ Robuuste staallegering
✓ Voor kunststoffen & metaal
✓ Made in Germany

Wij zien af van vaste verpakkingseenheden en bieden het 35mm vervangmes ook afzonderlijk te koop aan.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Basisprijs € 1,19 / stuk
€ 1,19 / stuk
0,0150 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 1,19 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0150 kilo
Beschrijving

35mm vervangmes voor onze profielschraper

Eenvoudig wisselen ✓ Gemaakt in Duitsland ✓ Vanaf 1 stuk ✓

Met onze vervangende mesjes in 35mm breedte voor de hoogwaardige Techno Professional professionele schraper, bieden wij een voordelig alternatief voor het kopen van een nieuwe schraper als het mes tekenen van slijtage vertoont. Door het verwisselen kan het handvat van hardhout nog steeds worden gebruikt. De verwisselen is heel eenvoudig en vereist alleen een combinatietang om het oude mes te verwijderen en het verwisselbare mes te plaatsen.

Profielschrapers van het merk Techno Professional worden niet alleen gekenmerkt door een zeer hoge fabricagekwaliteit, die gericht is op professionele vakmensen met hoge eisen, maar kunnen ook overtuigen door de zeer lange levensduur van het gereedschap. De kwestie van duurzaamheid mag niet langer worden genegeerd door fabrikanten van handgereedschap. Techno Professional besteedt niet alleen aandacht aan grondstofbesparende productie met handgrepen van stevig hardhout bij de keuze van de gebruikte materialen, maar draagt ook bij aan het maximaliseren van de levensduur van de profielschraper met de verwisselbare messen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het scheelt ook in de kosten, want een mes is aanzienlijk goedkoper dan een compleet nieuwe profielschraper.

In onze online shop profiteert u op meerdere manieren, want wij hebben er bewust voor gekozen om een kwalitatief hoogwaardig merkproduct met verwisselbaar mes te verkopen in plaats van simpele wegwerp ontbramers te verkopen. Ook doen we het zonder vervelende verpakkingseenheden. De mesjes worden meestal verkocht in blisterverpakkingen van tien, maar zelden zijn er tien tegelijk nodig, dus bieden wij ze ook per stuk aan tegen goedkope prijzen.

  Leveringsomvang:
 • 1 x 35mm reserve mes voor Techno Professional 35mm profielschraper

OPMERKING: Het mes van 35mm is niet compatibel met de profielschraper met een breedte van 63mm.

Technische data van het 35mm reservemes voor de profielschraper

 • Materiaal mes: Staal
 • Breedte mes: 35mm
 • Vorm mes: recht

Toepassingsopmerkingen voor het vervangen van het mes

Doordat het blad van staal is, heeft het blad van de 35mm profielschraper een enorme levensduur, die kan variëren afhankelijk van het doel en gebruik. Relatief zachte materialen, zoals onze kunststofplaten, zullen de eigenschappen ook na jarenlang intensief gebruik nauwelijks aantasten, zodat een meswissel niet nodig is. Als in plaats daarvan de schraper wordt gebruikt voor het verwijderen van uitgeharde tegellijm, voor het egaliseren van uitstekende beton- en pleisterranden of voor het ontbramen van harde metalen zoals RVS, kan dit op termijn zeker bijdragen aan het ontstaan van kleine inkepingen of groeven. Vooral bij gladde, glanzende oppervlakken zoals kunststof, marmer of glas is het echter uiterst belangrijk dat het mes in perfecte staat is zonder schade, om geen krassen op de gevoelige oppervlakken te maken. Met ons verwisselbare mes van Techno Professional als gelijkwaardige vervanging voor het beschadigde mes, kan het risico op oppervlaktekrassen aanzienlijk worden verminderd.

Indien tot vervanging wordt overgegaan, dient dit zorgvuldig te gebeuren, want ook al is het geen geslepen rand, verwondingen door uitglijden zijn niet uit te sluiten. De gemakkelijkste manier om het mes te vervangen is het hardhouten handvat in een bankschroef te klemmen en het beschadigde blad met een tang te verwijderen alvorens het nieuwe blad in de juiste houder te schuiven. Als er geen bankschroef beschikbaar is, kan het wisselen ook heel goed worden uitgevoerd als het gereedschap stevig op een antislipoppervlak wordt gehouden.

  Korte instructies voor het verwisselen van messen

 • Een tang om het oude mes vast te pakken, evenals een stevige ondergrond, is zeker aan te raden
 • Pak het oude mes vast met de combinatietang om het voorzichtig zijdelings uit de bevestigingsgroef te trekken
 • Plaats de schraper op een oppervlak zodat het vervangende mes van bovenaf in de groef kan worden gestoken
 • Gebruik zo nodig de tang om het nieuwe mesje volledig in de daarvoor bestemde houder te duwen
 • Bij het inbrengen moet erop worden gelet dat het verwisselbare mesje niet wordt beschadigd of bekrast

TIP: Naast slijtageverschijnselen, die bijvoorbeeld kunnen optreden bij het regelmatig afbramen van gelegeerd staal, kan ook nalatigheid bij het onderhoud en de reiniging leiden tot een verkorting van de levensduur van het 35 mm blad. Verontreiniging kan ertoe bijdragen dat het rechte schraapvlak krassen achterlaat op gladde en kwetsbare oppervlakken, waardoor het gereedschap en het bewerkte werkstuk onbruikbaar kunnen worden. Daarom moet de profielschraper na gebruik altijd worden schoongemaakt. Hardnekkig vuil, zoals lijmresten, tegellijm of plamuur, kan worden verwijderd met een tweede schraper, een spatel of een brede platte schroevendraaier.

OPMERKING: De profielschraper wordt alleen ter demonstratie getoond en maakt geen deel uit van de leveringsomvang.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerTF-126135
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4015878502477
MateriaalStaal
Gewicht0.0150
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.

U bent wellicht ook geinteresseerd in de volgende producten