Reservemes voor 63mm profielschraper

Het vervangmes in 63mm breedte is geschikt voor de hoogwaardige Techno Professional profielschraper in de overeenkomstige breedte. In plaats van de complete profielschraper opnieuw te moeten kopen is het voldoende om het mes te vervangen door een nieuw, voordeliger vervangmes.

✓ Makkelijk verwisselbaar
✓ Hoogwaardig staal
✓ Ideaal voor kunststoffen
✓ Voor metalen geschikt
✓ Made in Germany

Koop de 63mm reservemessen in elke hoeveelheid die u nodig hebt - al vanaf één stuk.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Basisprijs € 1,59 / stuk
€ 1,59 / stuk
0,0150 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 1,59 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0150 kilo
Beschrijving

Reservemes voor profielschraper in 36mm breedte

Al vanaf 1 stuk ✓ Made in Germany ✓ Gemakkelijk verwisselbaar ✓

Met onze vervangmessen in 63mm bieden wij een kosteneffectieve en duurzame manier om het bestaande mes van onze profielschraper in 63mm breedte te vervangen. Het reservemes is geschikt voor de hoogwaardige Techno Professional profielschraper met hardhouten handvat. De vervanging is gemakkelijk uit te voeren en vereist geen speciaal gereedschap of speciale vaardigheden, afgezien van een tang, zodat zelfs minder ervaren hobby klussers het zonder problemen kunnen uitvoeren.

Door een verwisselbaar mes te kopen bespaart u niet alleen geld, want het mes kost aanzienlijk minder dan een volledig nieuwe profielschraper. De bestaande handgreep van hardhout kan nog steeds worden gebruikt, voor de productie waarvan enerzijds middelen verbruikt en anderzijds de oude handgreep moet worden afgevoerd. In de geest van duurzaamheid bieden we de mogelijkheid om een willekeurig aantal vervangende mesjes te kopen tegen betaalbare prijzen. In plaats van een verpakkingseenheid met 10 verwisselbare mesjes te moeten kopen, zijn de mesjes ook los verkrijgbaar in onze online shop.

  Leveringsomvang:
 • 1 x 63mm reserve mes voor Techno Professional 63mm Profiel-schraper

OPMERKING: Het blad kan niet worden gebruikt met de 35mm brede profielschraper.

Technische data van het 63mm reservemes voor profiel-schrapers

 • Materiaal mes: Staal
 • Breedte mes: 63mm
 • Vorm mes: recht

Toepassingshints voor vervanging van het mes

Het blad van onze profielschraper is gemaakt van een hoogwaardige staallegering, die zich kenmerkt door een zeer lange levensduur. Dit varieert afhankelijk van het doel waarvoor de profielschraper wordt gebruikt. Als het gereedschap alleen wordt gebruikt om de randen van kunststof te bewerken, zal het mes waarschijnlijk nooit zo belast worden dat het vervangen moet worden. Bij intensief en veelvuldig gebruik kan het mes echter verslijten. Met name bij schade door kerven of groeven, die bijvoorbeeld kunnen optreden bij het veelvuldig ontbramen van gelegeerd staal, is het raadzaam het mes te vervangen om altijd de best mogelijke resultaten te behalen bij het ontbramen, egaliseren of schrapen zonder beschadiging aan oppervlakken door krassen.

Als het mes moet worden vervangen, heeft u alleen een tang nodig om het oude mes vast te pakken, omdat het zeer stevig en stram in de bevestigingsgroef zit. Men moet uiterst voorzichtig te werk gaan, want zelfs als de messen niet zijn geslepen, kunnen ze nog steeds verwondingen veroorzaken. Een stevige ondergrond of bankschroef kan erg handig zijn, maar is niet vereist.

  Vervangen van het mes - stap voor stap

 • Voor het verwisselen van het mesje wordt een combinatietang of een nijptang en een stevige ondergrond aanbevolen
 • Verwijder voorzichtig het oude mesje door het met de tang zijwaarts uit de houder te trekken
 • Leg de profielschraper op zijn kant en steek het mes vanaf de andere kant in de vasthoudgroef
 • Gebruik de tang om het vervangende mes stevig in de daarvoor bestemde groef te drukken totdat het gelijk ligt
 • Let er bij het plaatsen van het mes op dat het niet wordt beschadigd door de tang

TIP: Als de profielschraper ernstige vervuiling op het blad vertoont, kunnen deze worden verwijderd met een tweede schraper of een grote platte schroevendraaier. Regelmatige reiniging zorgt niet alleen voor een perfecte werking, maar zorgt er ook voor dat het mes niet voortijdig vervangen hoeft te worden doordat bijvoorbeeld resten van uitgeharde tegellijm aan het mes blijven kleven. Bovendien kan de levensduur aanzienlijk worden verlengd als het mes bij gebruik van de schraper niet aan hoge druk wordt blootgesteld. Bij toenemende hardheid van het materiaal en toenemende druk neemt de kans toe dat het blad de minste beschadiging heeft, wat er, afhankelijk van de maat, aan kan bijdragen dat de profielschraper niet meer gebruikt kan worden voor gevoeligere, gladdere oppervlakken.

OPMERKING: De profiel-schraper, als afgebeeld, maakt geen deel uit van de levering. Alleen het reservemes wordt in de gewenste hoeveelheid geleverd..

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerTF-126163
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4015878502484
MateriaalStaal
Gewicht0.0150
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.

U bent wellicht ook geinteresseerd in de volgende producten