ABS platen zwart 2x1meter

Stootbestendige ABS platen in zwart (vergelijkbaar met RAL 9005, gitzwart) in een standaardformaat 2,0 x 1,0 meter in diktes van 1mm tot 10mm van vakhandelaar S-Polytec. De platen zijn eenzijdig voorzien van een beschermende folie – Kwaliteit Made in Germany

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

  • Standaard platen
  • Vraag een monster aan
2000mm
1000mm

Vraag maximaal drie gratis monsters aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

ABS platen in zwart in een standaardformaat

Onze ABS-platen in een standaardformaat van 2,0 x 1,0 meter in de kleur zwart zijn in diktes van 1mm tot 10mm verkrijgbaar. De massieven platen zijn volledig door gekleurd, zodat zowel snijranden als ook oppervlakken dezelfde gitzwarte kleur hebben, die te vergelijken is met de kleur RAL9005 (gitzwart). Voor de bescherming tegen krassen, is de oppervlakte eenzijdig voorzien van een beschermende folie, die men na het bewerken eenvoudig te verwijderen is.

Onze standaardplaten uit acrylonitril-butadieen-styreen-colpolymeer – of gewoon ABS hebben de typische hoge slagsterkte en zijn daarom ideaal voor de productie van stabiele, schokbestendige lijsten en ondergronden. Ook voor behuizingen en afdekkingen van elektrische apparatuur is ABS-kunststof ideaal. Dit is het gevolg van de uitstekende elektrische isolerende eigenschappen.

Onze ABS platen zijn voor gebruikstemperaturen tussen -10°C en +90°C bruikbaar. Al vanaf een relatief lage temperatuur van 102°C begint ABS te verzachten. Daarom zijn onze zwarte ABS-standaardplaten uitstekend als het gaat om de productie van kunststof afgewerkte onderdelen door thermovormen. Afdekkingen voor grasmaaiers of binnenbekledingen van voertuigen en vele andere gegoten delen worden vaak geproduceerd in zogenaamde thermovormen, in het bijzonder in de industriële serieproductie.

Als alternatief voor onze ABS standaardplaten, bieden wij u in onze onlinewinkel ook de mogelijkheid de zwarte ABS platen op maat gesneden direct in de door u benodigde maar bestellen. Het snijden van de door u gewenste platen vindt plaats met millimeternauwkeurigheid volgens uw informatie op een van onze moderne platenzagen.

Toepassingsvoorbeelden van onze ABS-platen in zwart

  • ABS platen zijn ideaal voor het produceren van slagvaste afdekkingen en behuizingsonderdelen
  • ABS platen zijn zeer geschikt als slag- en stootbestendige ondersteuning van werkbanken en werkruimten
  • ABS platen laten zich in vergelijking met andere kunststoffen al bij een zeer lage temperatuur thermovormen
  • ABS platen zijn geschikt als behuizingen voor elektrische systemen vanwege hun isolerende eigenschappen
  • En nog veel meer

Verwerking van onze zwarte ABS-platen

Onze zwarte ABS-platen in een standaardformaat van 2,0 x 1,0 meter later zich gemakkelijk door alle gebruikelijke technieken verwerken. Het snijden van onze ABS-standaardplaten kan door zagen, ponsen of frezen gebeuren. Bovendien is het laseren van ABS voor de productie van kunststof onderdelen in elke vorm eenvoudig mogelijk. ABS kan ook worden geboord of geschroefd. Er zijn geen speciale gereedschappen nodig om ABS te verwerken, dit betekend dat eenvoudige houtbewerking gereedschappen kunnen worden gebruikt om te het te snijden of te boren.

Voor het verlijmen van ABS-kunststoffen zijn onze speciale koudlaslijm ABSprof uiterst geschikt. De lijm van ons eigen merk S-Polybond is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van ABS-kunststoffen aan elkaar of vele andere kunststoffen en verlijmt de te verlijmen onderdelen permanent en veilig. Ook het lassen met een ABS-lasdraad is een mogelijke verbinding methode en verbind ABS-kunststof met elkaar.

OPMERKING:Om beschadigingen van de gladde oppervlakte tijdens de bewerking te vermijden, raden wij aan om de eenzijdige beschermende folie pas na het bewerken te verwijderen.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer20020S
Standaardbreedte1000
Standaardlengte2000
DikteNee
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofAcrylnitril-Butadien-Styrol
MateriaalABS
UV-bestendigheidniet UV-bestendig
KleurZwart
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcode9005
KleurnaamGitzwart
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.