Afstandhouder staal 25x25mm schroefbaar

Robuuste muurafstandhouder van massief RVS voor muurmontage van grote borden of zware glasplaten met een muurafstand van 25mm voor plaatdiktes van 2mm tot 18mm.

✓ Roesvrij staal
✓ Voor binnen en buiten
✓ Eenvoudige montage
✓ 25mm muurafstand
✓ ronde, massieve uitvoering
✓ Met schroefkop

De afstandhouders zijn ook geschikt voor het plaatsen van grote, zware gevelplaten met een veel gewicht - ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 4 Items € 9,42/ stuk (Basisprijs € 9,42/ stuk)
 • from 12 Items € 8,79/ stuk (Basisprijs € 8,79/ stuk)
 • from 24 Items € 7,96/ stuk (Basisprijs € 7,96/ stuk)
 • from 48 Items € 7,12/ stuk (Basisprijs € 7,12/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 10,47 / stuk
€ 10,47 / stuk
0,1150 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 10,47 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,1150 kilo
Beschrijving

Afstandhouder 25x25mm van RVS met schroefkop

Al vanaf 1 stuk ✓ Enorme draaglast ✓ Roestvrij staal ✓

De robuuste afstandshouder met een afmeting van 25mm x 25mm van RVS is de grootste in ons standaard leveringsprogramma en is door zijn enorme draagvermogen van ongeveer 40kg ideaal voor grote borden tot 18mm dikte of glasplaten met een hoog gewicht. De diameter van de afstandshuls en de schroefkop is 25mm. De door de afstandshuls gedefinieerde muurafstand is ook 25mm. Door de enorme productie van V2A RVS heeft deze afstandhouder een gewicht van 115 gram. Een van de belangrijkste voordelen van roestvrij V2A staal is dat het probleemloos binnen en buiten kan worden gebruikt, wat betekent dat bekledingsplaten of privacyschermen kunnen worden geïnstalleerd op muren of dragende onderconstructies.

We leveren deze grote, zware afstandhouder exact in de hoeveelheid die u nodig heeft. Ongeacht of u slechts een exemplaar of meerdere honderden nodig heeft. U profiteert niet alleen van zeer korte levertijden, maar ook van aantrekkelijke volumekortingen, waarmee automatisch rekening wordt gehouden.

  Leveringsomvang:
 • 1 x Afstandhuls RVS 25mm x 25mm rond geborsteld
 • 1 x Schroefkop RVS 25mm rond gefacetteerd

Eigenschappen van onze afstandhouder 25x25mm

Door de grote kopdiameter is de afstandshouder meer geschikt voor afbeeldingen, borden en reclameborden in grotere formaten. Zelfs kleinere borden kunnen stevig aan de muur worden bevestigd, maar dit kan een negatief effect hebben op het algehele uiterlijk. De dikte van de gebruikte platen moet meer dan 2mm en minder dan 18mm zijn. Als de diameter van 25 mm niet aantrekkelijk is vanwege de grootte of als er alleen kleine bordjes moeten worden bevestigd, hebben we er nog een aantal in de onlineshop Afstandhouder in subtiele uitvoeringen met 10mm, 13mm of 15mm diameter.

Al onze afstandhouders in de onlineshop zijn gemaakt van massief V2A RVS, waarbij zowel de schroefkop als de afstandshuls uit een stuk zijn gemaakt. Het is dus geen afstandhouder met een messing-kern en dunwandige RVS-huls, zoals ze vaak worden aangeboden. Dit heeft enerzijds gevolgen voor het relatief zeer hoge draagvermogen en anderzijds voor een betere bruikbaarheid buitenshuis.

OPMERKING: Für das Verschrauben der Abdeckkappen wird kein weiteres Werkzeug benötigt.

Technische data van onze afstandhouders 25x25mm

 • Kleur: RVS
 • Diameter: 25mm
 • Muurafstand: 25mm
 • Schroefkopvorm: Rond
 • kopdikte: 6mm
 • Totaal lengte: ca. 32,4mm
 • Ø Schroefkop: min. 7,0mm - max. 10,0mm
 • Schroefdraad: max. 6,0mm
 • Geboorde plaat: min. 12,0mm - max. 16,0mm
 • Klembereik: 2mm - 18mm
 • Draagkracht: ca. 40kg
 • Fixatie: Schroefkop
 • Materiaal: RVS V2A
 • Toepassingsgebied: Binnen en buiten
 • UV-bestendigheid: Zeer goed
 • Corrosiebestendigheid: Zeer goed
 • Roestbestendigheid: Zeer goed
 • Zuurbestendigheid: Zeer goed

Het zeer grote klembereik verwijst naar de totale dikte van alle platen incl. optionele afstandsringen of afdichtringen.

Montage van robuuste RVS-afstandhouders

Onze afstandhouders met 25mm doorsnee van RVS zijn geschikt voor het monteren van platen en borden in diktes van 2mm tot zeer dikke platen met een maximale dikte van 18mm. Om de borden te bevestigen, is het noodzakelijk dat ze van tevoren worden geboord. We raden een gat aan met een diameter van 12mm tot maximaal 16mm om ervoor te zorgen dat het gat altijd volledig wordt afgedekt door de schroefbare kop. Let bij het boren van de plaat op een stevig oppervlak en neem altijd de montage instructies van het gebruikte materiaal in acht met betrekking tot thermische uitzetting, ongeremde montage of aanbevelingen met betrekking tot de afstand tussen de bevestigingspunten.

De maximale draaglast van het afstandhouder is ongeveer 40kg. Afhankelijk van de aard van het oppervlak of de buigsterkte van de gewenste plaat, kan het zinvol zijn om meer afstandhouders te gebruiken dan het werkelijke gewicht om het best mogelijke resultaat in termen van stabiliteit te bereiken.

TIP: De doorsnee van de afstandhouder is 25mm, dus we raden een randafstand van de gaten aan van minimaal 20mm of meer. Dit voorkomt uitsparingen bij de boorgaten - tijdens montage of door vandalisme.

Voordat u het bord monteert, moeten de afstandstukken van de afstandhouders stevig tegen de muur worden geschroefd. Tenslotte worden de schroefkoppen door de afscherming in de afstandhouders geschroefd. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van het bord is het raadzaam om een of meerdere personen erbij te betrekken. Met onze robuuste afstandhouders van 25mm is de schroefbare kop uitgerust met een subtiele uitsparing, waardoor de schroefkop iets steviger kan worden vastgedraaid met een schroevendraaier of inbussleutel, wat vooral handig kan zijn bij zwaardere platen.

OPMERKING: Voor het vastschroeven van de afstandhouders zijn schroeven met een kopdiameter van maximaal 10,0mm en een schroefdraaddiameter van maximaal 6,0mm geschikt. Afhankelijk van het gewicht van het bord adviseren wij verzonken schroeven in de maat 5,0 x 60mm en voor zwaardere platen schroeven in de maat 6,0 x 80mm of zelfs 100mm.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604223434
Gewicht0.1150
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604223434
MateriaalRoestvrij staal V2A
Muur afstand25,0mm
Totale lengte32,4mm
Diameter25,0mm
Diameter plaat borenmin. 12,0mm - max. 16,0mm
Klemgebied2mm - 18mm
KleurnaamRoestvrij staal (geborsteld)
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.