Schroef-afdekkap staal 15mm

Hoogwaardige schroefkop-afdekking van roestvrij staal voor optische verbetering van schroefverbindingen zonder zichtbare schroefkoppen.

✓ Roestvrij staal
✓ Voor binnen en buiten
✓ Eenvoudige montage
✓ zonder muurafstand
✓ Ronde, massieve uitvoering
✓ schroefbaar

De schroefafdekkingen zijn geschikt om schroefkoppen af te dekken bij het monteren van borden, profielen of andere constructies met zichtbare schroefverbindingen.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 4 Items € 3,21/ stuk (Basisprijs € 3,21/ stuk)
 • from 12 Items € 3,00/ stuk (Basisprijs € 3,00/ stuk)
 • from 24 Items € 2,71/ stuk (Basisprijs € 2,71/ stuk)
 • from 48 Items € 2,43/ stuk (Basisprijs € 2,43/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 3,57 / stuk
€ 3,57 / stuk
0,0050 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 3,57 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0050 kilo
Beschrijving

Schroefaddekking 15mm van RVS

Al vanaf stuk ✓ Gereedschapsloze montage ✓ Roestvrij staal ✓

Onze schroefdop met een diameter van 15 mm bestaat uit twee afzonderlijke delen, die beide zijn gemaakt van massief roestvrij staal. Zowel de schroefbare afdekkap als de ring met schroefdraad zijn roestvrij door de hoogwaardige V2A legering en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De afdekdop heeft een totale hoogte van 5 mm en een uiterst fijn geborsteld oppervlak, dat ook aan de bovenzijde gefacetteerd is geslepen. Dit verbergt niet alleen lelijke schroefverbindingen, maar geeft ze ook een bijzonder hoogwaardige en edele uitstraling - niet alleen bij wandmontageborden.

Zoals bij ons gebruikelijk is zijn onze schroefdoppen al vanaf één stuk leverbaar, zodat u precies het aantal kunt kopen dat u nodig heeft voor uw schroeven. Met onze aantrekkelijke staffelprijzen kunt u tot wel 32%.

  Leveringsomvang:
 • 1 x Afdekdop RVS 15mm x 5mm rond, geborsteld
 • 1 x Schroefring RVS 10mm x 3,2mm

Eigenschappen van onze V2A schroefafdekkingen

Onze schroefafdekkingen van RVS worden voornamelijk om optische redenen gebruikt om schroefkoppen af te dekken om een aansprekend totaalbeeld te creëren. De doppen zijn geen afstandshulzen of muurafstandhouders, maar uitsluitend RVS doppen met een diameter van 15mm en een diepte van 5mm. Vooral bij het plaatsen van borden, afbeeldingen, spiegels, glaselementen of scheidingswanden die in het zichtbare gebied moeten worden geïnstalleerd door middel van schroeven, kunnen onze schroefdoppen helpen om niet zo mooie schroefverbindingen visueel te verbeteren. In het geval dat montage met een bepaalde afstand tot de muur gewenst is, bieden wij in onze onlineshop een rij hoogwaardige afstandhouder van RVS met verschillende muurafstanden in 10mm, 13mm, 15mm of ook 25mm diameter.

Om ervoor te zorgen dat de schroefdoppen ook buiten of in vochtige ruimtes kunnen worden gebruikt, gebruiken wij voor de schroefdraadringen en afdekkappen alleen hoogwaardig V2A RVS. Zorg er bij de montage voor dat de schroeven ook van roestvrij materiaal zijn gemaakt als de bevestigingen worden blootgesteld aan de elementen of vocht.

OPMERKING: Voor het schroeven van de afdekdoppen wordt geen verder gereedschap benodigd, behalve een schroevendraaier voor de gebruikte schroeven.

Technisch datablad van de schroefdoppen van RVS

 • Kleur: RVS
 • Diameter: 15mm
 • Muurafstand: Zonder
 • Kopvorm: Ronde
 • Kopdikte: 5mm
 • Totaal lengte: ca. 5,0mm
 • Ø Schroefkop: min. 5,5mm - max. 8,0mm
 • Schroefdraad: max. 5,0mm
 • Geperforeerde plaat: komt overeen met schroefdraad
 • Klembereik: komt overeen met schroeflengte
 • Draagvermogen: komt overeen met het draagvermogen van de schroef
 • Fixatie: Schroef
 • Materiaal: RVS V2A
 • Toepassingsgebied: Binnen en buiten
 • UV-bestendigheid: Zeer goed
 • Corrosiebestendigheid: Zeer goed
 • Roestbestendigheid: Zeer goed
 • Zuurbestendigheid: Zeer goed

De schroefdop heeft geen speling tot de muur, zodat het klemgebied betrekking heeft op de lengte van de gebruikte schroeven.

Montage van borden met schroefkappen

Bij onze schroefafdekkingen kunnen schroefkoppen met de mooie afdekkap van geborsteld RVS afgedekt worden, mits de schroefdraaddiameter niet groter is dan 5mm en de schroefkop ook een maximale diameter heeft van 8,0mm. Waar de schroeven voor worden gebruikt, speelt slechts een ondergeschikte rol. Bij gebruik van de schroefdoppen kunnen zowel bevestigingen van borden of spiegels, die zonder muurafstand rechtstreeks op de ondergrond worden geschroefd, als aansluitingen van leuningen, kozijnen, meubelstukken of balkconstructies worden afgedekt. Het maakt niet uit of de schroeven metrische schroefdraadschroeven voor metalen constructies zijn of houtschroeven met grove schroefdraad.

De montage van de schroefafdekkingen worden in twee kleine stappen gedaan. In de eerste stap worden de schroeven door de ring met schroefdraad gestoken en stevig vastgeschroefd in de gewenste positie. Ten slotte wordt de afdekkap op de schroefdraad van de draadring geschroefd. Voor deze stap wordt geen gereedschap benodigd en kan ook op moeilijk bereikbare plaatsen worden gebruikt.

TIP: Voor de gatenboring in de plaat moet altijd rekening worden gehouden met de montage instructies en eventuele opmerkingen over thermische uitzetting. Voor meer flexibiliteit bij het bevestigen, kunnen onze schroefdoppen gemakkelijk gaten met een diameter tot 10mm afdekken.

OPMERKING: De schroefafdekkingen kunnen worden gebruikt voor schroeven met een kopdiameter van 5,5mm tot 8,0mm. De maximale schroefdraaddiameter is 5,0mm. Afhankelijk van de dikte en het gewicht van het gebruikte plaatmateriaal adviseren wij verzonken schroeven in de maat 4,0 x 40mm. Voor dikkere diktes, bijvoorbeeld bij het schroeven van houten balken of iets dergelijks, raden we aan om langere schroeven te gebruiken, bijvoorbeeld 5,0 x 100mm of langer.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604223496
Gewicht0.0050
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604223496
MateriaalEdelstahl V2A
Muur afstandzonder
Totale lengte5,0mm
Diameter15,0mm
Diameter plaat borenmax. 10mm
KleurnaamRoestvrij staal (geborsteld)
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.