Afstandhouder staal 13x13mm schroefbaar

Kleine muurafstandhouders van roestvrijstaal met schroefbare kop voor de muur montage van borden en informatieborden, zelfs op moeilijkbereikbare plaatsen.

✓ Roestvrijstaal
✓ Voor binnen en buiten
✓ Eenvoudige montage
✓ 13mm muurafstand
✓ Ronde, massieve uitvoering
✓ Met schroefkop

De afstandhouders zijn geschikt voor het monteren van kleine tot middelgrote wandborden, afbeeldingen en informatieborden met een dikte van 4 mm tot 10 mm.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 4 Items € 2,95/ stuk (Basisprijs € 2,95/ stuk)
 • from 12 Items € 2,75/ stuk (Basisprijs € 2,75/ stuk)
 • from 24 Items € 2,49/ stuk (Basisprijs € 2,49/ stuk)
 • from 48 Items € 2,23/ stuk (Basisprijs € 2,23/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 3,27 / stuk
€ 3,27 / stuk
0,0180 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 3,27 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0180 kilo
Beschrijving

Afstandhouder 13x13mm van RVS met schroefkop

Al vanaf 1 stuk ✓ Eenvoudige montage ✓ Massief V2A RVS ✓

De kleine, ronde afstandhouder met een afmeting van 13mm x 13mm is gemaakt van roestvrij staal en heeft een schroefbare kop met een aantrekkelijke facetlook. Door zijn kleine formaat en de kleine muurafstand van slechts 13mm is de kleine muurhouder perfect voor kantoor- en belborden of ook voor informatieborden voor het markeren van brandbeveiligingsapparatuur of vluchtroutes. Ondanks het kleine formaat heeft de RVS houder een zeer hoog draagvermogen van ongeveer 10kg wat ruim voldoende is voor de meeste toepassingen. Voor een hogere gewichtsbelasting kan het draagvermogen worden vergroot door meerdere houders te gebruiken.

Koop uw muurbeugel naar uw wensen en profiteer van onze aantrekkelijke staffelprijzen, of u nu slechts één muurhouder nodig heeft of grote hoeveelheden.

  Leveringsomvang:
 • 1 x Afstandshuls RVS 13mm x 13mm rond geborsteld
 • 1 x Schroefkop RVS 13mm rond gefacetteerd

Eigenschappen van onze afstandhouder 13x13mm

Onze muurhouders hebben een diameter van 13mm en een muurafstand van 13mm en zijn net zo populair als onze wat grotere muurhouders in 15mm uitvoering. Door het kleine formaat en de zeer kleine muurafstand zijn de optisch filigraan muurhouders perfect voor kleine bordjes of aflbeeldingen. Ze zijn even geschikt voor het bevestigen van kleine borden of voor het markeren van kantoorruimte, parkeerterreinen of wegwijzers. Ondanks het kleine formaat kunnen borden worden bevestigd tot een dikte van 10mm. Een relatief zeer hoog draagvermogen van ongeveer 10kg is in de meeste gevallen ruim voldoende. Dankzij de schroefbare kop zijn de kleine muurhouders ook perfect voor moeilijk bereikbare plaatsen, omdat de roestvrijstalen afdekkap eenvoudig rechtstreeks in de afstandshuls wordt geschroefd. Als u een afstandhouder wilt gebruiken die ongewenste diefstal bemoeilijkt, bieden wij u ook Afstandhouders met borgschroeven in 13mm of 15mm grootte tegen goedkope prijzen in de onlineshop aan.

Zoals al onze afstandhouders die we in de shop aanbieden, is de muurhouder in de maat 13x13mm gemaakt van massief V2A roestvrij staal. Zowel de schroefbare kop als de afstandshuls zijn gemaakt uit een stuk. In tegenstelling tot producten van veel andere leveranciers, waarbij alleen de schaal is gemaakt van dunwandig staal, zijn al onze afstandhouders volledig roestvrij en weerbestendig, zodat permanent gebruik buitenshuis geen probleem is. Zelfs in vochtige ruimtes en sanitair zijn onze muurhouders gemakkelijk langdurig te gebruiken.

OPMERKING: De afdekkappen worden eenvoudig in de afstandshuls geschroefd. Voor deze stap is geen gereedschap nodig.

Technische data van de schroefbare afstandhouder 13x13mm

 • Kleur: RVS
 • Diameter: 13mm
 • Muurafstand: 13mm
 • Kopvorm: Rond
 • Kopdikte: 4mm
 • Totaal lengte: ca. 19,5mm
 • Ø Schroefkop: min. 5,5mm - max. 7,0mm
 • Schroefdraad: max. 4,5mm
 • Geperforeerde plaat: min. 8,0mm - max. 10,0mm
 • Klembereik: 4mm - 10mm
 • Draaglast: ca. 10kg
 • Fixatie: Schroefkop
 • Materiaal: RVS V2A
 • Toepassingsgebied: Binnen en buiten
 • UV-bestendig: Zeer goed
 • Corrosiebestendigheid: Zeer goed
 • Roestbestendigheid: Zeer goed
 • Zuurbestendig: Zeer goed

Het klemgebied van de kleine muurhouder verwijst naar de som van de dikte van de platen incl. optionele afstandhouder of afdichtringen en is maximaal 10 mm.

Montage van de schroefbare RVS-afstandhouders

Met onze afstandhouders met een diameter van 13mm kunnen platen en borden met een dikte van 4mm tot 10mm in een mum van tijd op een afstand van 13mm van de muur worden geïnstalleerd. Het draagvermogen van de kleine afstandhouder is ongeveer 10kg en is daarom ideaal voor kleinere borden van acrylglas, wegwijzers of mededelingenborden. De benodigde hoeveelheid hangt in wezen af van de stabiliteit en de inherente stijfheid van het bord, dat varieert afhankelijk van de dikte van het plaatmateriaal.

TIP: De diameter van de afstandhouder is 13mm. Voor een aantrekkelijk uiterlijk raden we een gatafstand van minimaal 10mm aan, zelfs 20mm zou beter zijn. Naast het visuele effect heeft dit ook het voordeel dat het voorkomen kan worden dat de geperforeerde gaten uitbreken als de montage onzorgvuldig gebeurt.

Voor de montage moeten de gaten in de borden eerst op de muur worden overgebracht en indien nodig worden geboord. De afstandshulzen worden dan op de gemarkeerde plaatsen vastgeschroefd. Tenslotte worden de afdekkappen door de gaten in de afscherming in de afstandshulzen geschroefd.

OPMERKING: Om de afstandhouders te schroeven, kunnen schroeven met een maximale kopdiameter van 7,0mm en een maximale schroefdraaddiameter van 4,5mm worden gebruikt. Verzonken schroeven met de afmetingen 4,5 x 40mm of 4,5 x 50mm zijn ideaal voor montage van de muurhouders en hebben voldoende draagvermogen voor kleine tot middelgrote borden.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604223458
Gewicht0.0180
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604223458
MateriaalRoestvrij staal V2A
Muur afstand13,0mm
Totale lengte19,5mm
Diameter13,0mm
Diameter plaat borenmin. 8,0mm - max. 10mm
Klemgebied4mm - 10mm
KleurnaamRoestvrij staal (geborsteld)
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.