Alu sandwich panelen in zilver 3mm

Aluminium composietpaneel in zilver (vergelijkbaar met RAL9006, wit aluminium) met een metallic effect in 3 mm dikte, op maat gemaakt met een mat zilver oppervlak aan beide zijden, handig verkrijgbaar in de maat die je wilt bij je vakhandelaar. De zilverkleurige aluminium composietpanelen zijn UV-bestendig, weerbestendig en aan beide zijden voorzien van een beschermende folie.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

 • Snede
 • Vraag een monster aan
3mm

Vraag een gratis monster aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

3mm
Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
 • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Alu composietplaten in zilver met een zeer fijn metallic-effect

Onze alu composietplaten in zilver hebben een metallic-effect. De zilveren kleur van de alu composietplaat is vergelijkbaar met de kleurcode RAL9006 (witaluminium). Alu composietplaten die ook vaak sandwichplaten worden genoemd, hebben hun naam dankzij hun sandwichmethode, waarbij een zwarte kern van polyethyleen aan beide zijden permanente en onafscheidelijk is verbonden met een aluminium toplaag van ongeveer 0,3 mm dikte. De totale dikte van onze zilveren alu composietplaten is 3mm. De zilverkleurige kleur met het metallic effect is aan beide zijden beschilderd door een speciaal glazuurproces op de buitenste lagen aluminium.

Dankzij de zwarte PE-kern, die alleen te zien is aan snijranden en freesranden. De platen hebben een laag gewicht in vergelijking met conventionele aluminiumplaten gemaakt van massief materiaal. Aluminium composietplaten hebben desondanks een hoge stabiliteit, zodat deze platen zonder probleem kunnen worden gebruikt in grote formaten als reclamebord, aanwijzingsbord of gevelbekleding. Onze zilveren alu composietplaten zijn ook extreem buig- en breekbestendig.

De aluminium composietpanelen hebben een zeer fijn metaaleffect. De gemoffelde oppervlakken hebben een glansgraad van ongeveer 30% aan beide zijden, waardoor de zilveren kleur eerder mat lijkt.

Normen van de zilveren alu composietplaten

 • ISO 9001:2000 Eisen voor de certificering van kwaliteitsmanagementsystemen
 • ISO 14000:2004 Milieubeheersystemen – eisen met richtlijnen voor gebruik
 • Productie volgens ASTM (internationale standaardisatieorganisatie)
 • Productie volgens DIN (Duits instituut voor normen)
 • REACH (EU chemicaliën verordening)
 • RoHS (Verordening betreffende het verbod op gevaarlijke stoffen in de elektrische industrie)

Gebruik onze snijconfigurator, om uw alu composietplaten direct in de gewenste maat te bestellen.

In onze productiefaciliteit beschikken we over hoog moderne CNC-gestuurde platenzagen voor horizontaal snijden. Dankzij ons eigen warehouse met constante opslag van zilver aluminium composietplaten, kunnen we uw composietplaten ook binnen een zeer korte tijd exact volgens uw specificaties snijden en leveren.

Voor speciale contourfrezen, bijvoorbeeld cirkelvormige uitsparingen, afgeronde hoeken of zelfs individuele vormen, hebben we een ultramoderne 3-assige-CNC-Freesmachine waarmee we de zilveren alu composietplaten in vrijwel elke denkbare vorm kunnen snijden.
Kom meer te weten over onze freesservice.

Toepassingsvoorbeelden voor alu composietplaten in zilver metallic

 • De zilveren alu composietplaten met metallic-effect is uitstekend geschikt als plinten of keuken achterwanden
 • Alu composietplaten in zilver-metallic zijn ideaal als hoogkwalitatieve, contour-gefreesde bedrijfslogo’s voor uw bedrijf
 • Dankzij het metallic-effect zijn de zilveren composietplaten bijzonder edel in het directe afdrukproces van zwart-witafbeeldingen
 • Hoogwaardige gevelbekleding in zilver-metallic is met Uv-bestendig alu composietplaten geen probleem
 • Bedrijfsborden met inscripties in de folieplot op zilveren composietplaten zien er bijzonder hoogwaardig en aantrekkelijk uit
 • en nog veel meer

Verwerking van onze alu composietplaten in zilver metallic

Zagen, slijpen, boren. Al deze bewerkingsmethode zijn voor het verwerken van alu composietplaten zonder enkel probleem mogelijk. Tegelijkertijd kan het composietmateriaal veel aangenamer in vorm worden gesneden dan massieve aluminiumplaten. Perfecte, rechte sneden worden het best bereikt met een standaard cirkelzaag. Voor het doorboren van de zilveren composietplaten heeft u niets anders nodig dan een accuboormachine en een bijpassende metalen boor, die in elke bouwmarkt verkrijgbaar is.

Onze alu composietplaten in zilver zijn erg geschikt als bedrijfsbord die erg hoogwaardig en edel over komt. Ze laten zich zeer goed doubleren of worden gelabeld. Ook bedrukken van het zilverkleurige oppervlak is ook mogelijk dankzij het metallic-effect en de heldere zilveren kleur kan dit een mooi, opvallend gedrukt beeld opleveren. Het beste is zwart-wit-afbeeldingen bedrukken op de zilveren platen.

Als weerbestendige composietplaten, laten zich de alu composietplaten in zilver-metallic eenvoudig worden gebruikt voor buitentoepassingen, zoals uithangbord, deurborden, bedrijfsborden of bedrijfslogo’s in contourfrezen. De platen uit aluminium roesten niet en zijn ook bestand tegen Uv-straling en weerinvloeden.

Alu composietplaten kunnen perfect worden verlijmd met montagelijm of siliconen. Voor onze zilveren composietplaten hebben wij naast de montage lijm Parabond 600 in grijs (RAL7004) voor enorme hechting ook passende silicone in professionele kwaliteit van Parasilico als lijm en dichtingsmiddel in de kleuren Aluminium (met metallic-effect), of Witaluminium (RAL9006).

TIP: Voor bescherming tegen krassen voor of tijdens het bewerken, zijn al onze alu composietplaten dubbelzijdig voorzien van een beschermende folie. We raden aan dat u ze pas verwijdert als de platen klaar zijn, zodat het hoogwaardig oppervlak in zilver niet kan worden beschadigd.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer83
Gewicht7.8000
Dikte3
Standaardlengte3050
Standaardbreedte1500
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
EAN/GTIN4260604221263
KunststofAlu sandwich
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurMetallic
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9006
KleurnaamBlank aluminiumkleurig
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.