HPL schroeven lichtgrijs (RAL7035)

HPL schroeven 5,5 x 35mm uit roestvrij staal met krasbestendige koplak in lichtgrijs (RAL 7035). De gevelschroeven zijn geschikt voor de montage van onze HPL platen in lichtgrijs op een houtconstructie.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 5 Items € 0,89/ stuk (Basisprijs € 0,89/ stuk)
 • from 10 Items € 0,77/ stuk (Basisprijs € 0,77/ stuk)
 • from 20 Items € 0,60/ stuk (Basisprijs € 0,60/ stuk)
 • from 50 Items € 0,48/ stuk (Basisprijs € 0,48/ stuk)
 • from 100 Items € 0,42/ stuk (Basisprijs € 0,42/ stuk)
 • from 250 Items € 0,36/ stuk (Basisprijs € 0,36/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 1,19 / stuk
€ 1,19 / stuk
0,0040 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 1,19 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0040 kilo
Beschrijving

HPL schroeven RAL7035 (lichtgrijs) uit edelstaal

Al vanaf 1 schroef ✓ goedkope staffelprijzen ✓ roestvrij staal ✓

Onze HPL schroeven in lichtgrijs (RAL7035) met 5,5 schroefdiameter en 35mm lengte zijn gemaakt van hoogwaardig A4 edelstaal. De ronde schroefkop heeft een diameter van 12mm en is voorzien van een krasbestendige coating, waarvan de kleur speciaal is aangepast aan onze HPL platen. Dankzij het gebruik van A4 roestvrij staal hebben de schroeven een zeer goede corrosie- en zuurbestendigheid. De coating van de schroefkop is UV-bestendig en krasbestendig. Bij ons koopt u alleen het aantal schroeven dat u nodig hebt in plaats van beperkt te blijven tot vaste verpakkingseenheden van 25 of zelfs 100 schroeven.

OPMERKING: Er word een Torx Bit T20 benodigd voor het schroeven van de HPL schroeven met Torx-aandrijving. Dit is niet inbegrepen.

Eigenschappen van onze HPL schroeven in lichtgrijs

Onze HPL schroeven zijn gemaakt van hoogwaardig, roestvrij A4 edelstaal. Dit zorgt voor een zeer goede corrosieweerstand en zuurbestendigheid, wat absoluut noodzakelijk is wanneer HPL platen buitenshuis worden geïnstalleerd. De totale lengte van de HPL schroeven is ca. 37mm. waarvan ongeveer 2mm goed is voor de schroefkop. De lengte van de schroefdraad zonder schroefdraad is ongeveer 10mm en heeft een diameter van ongeveer 3,8mm. Aldus blijft een draadlengte ongeveer 25mm met een diameter van 5,5mm.

Onze HPL schroeven zijn voorzien van een hoogwaardige kopcoating, die qua kleur en glans exact is afgestemd op onze HPL platen in lichtgrijs. Dit maakt het mogelijk om de lichtgrijze HPL platen in dezelfde kleur en onopvallend te installeren. De verf is extreem krasbestendig en UV-bestendig. Een permanent buitengebruik in direct zonlicht is dus gemakkelijk mogelijk zonder dat de lichtgrijze kleur na verloop van tijd vervaagt.

Technische data van de HPL-schroeven in lichtgrijs

 • Kleur: RAL7035 (lichtgrijs)
 • Afmetingen: 5,5 x 35mm
 • Kopdiameter: 12mm
 • Materiaal: Edelstaal A4
 • Kopvorm: Rond
 • Aandrijving: Torx 20 (T20, ISR20)
 • UV-bestendigheid: Zeer goed
 • Corrosiebestendig: Zeer goed
 • Roestbestendig: Zeer goed
 • Zuurbestendig: Zeer goed

Montage van HPL platen met onze gevelschroeven in lichtgrijs

De HPL schroeven zijn geschikt voor het monteren van HPL platen in lichtgrijs op een houten constructie. Bij het lakken van de schroefkop worden de kleur en glansgraad nauwkeurig aangepast aan onze bijbehorende HPL-platen in lichtgrijs. Zorg er bij het schroeven van de gevelschroeven voor dat deze zonder beperkingen worden geïnstalleerd. Zodra de schroefkop op de plaat rust, mogen de schroeven niet meer worden vastgeschroefd. Wij adviseren een diameter van 8mm voor de gaten, zodat de HPL platen voldoende speling hebben in het geval van thermische uitzetting en daarom niet uitpuilen. Een gevelplaatboor met centreerpunt van gehard staal met een diameter van 8mm is hiervoor het meest geschikt.

Voor de montage van gevelbekleding met HPL platen wordt een schroefafstand van ongeveer 50 cm aanbevolen. Bij een formaat van 1000mm x 500mm zijn daarom 6 schroeven vereist, waarvan een schroef als vast punt moet worden gekozen. De andere fittingen moeten worden opgevat als drijvende punten voor de thermische uitzetting van HPL platen.

De roestvrije schroeven van edelstaal zijn geschikt voor de montage van onze HPL platen in lichtgrijs, evenals voor alle andere gevelplaten die aan een houten onderconstructie worden vastgeschroefd. De HPL schroeven kunnen bijvoorbeeld ook heel goed worden gebruikt om een gevelbekleding op te bouwen van aluminium composietplaten met platen van vezelcement.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604223052
Gewicht0.0040
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4260604223052
MateriaalRoestvrij staal A4
Schroefmaat5,5 x 35mm
SchroevendraaierTorx T20
Vorm schroefkoprond
Ø Schroefkop12mm
SchroefdraadGrove draad
Ø Draad5,5mm
Lengte schroefdraad35mm
KleurnauwkeurigheidProductie volgens RAL-kleursysteem
KleurGrijs
RAL kleurcodeRAL7035
KleurnaamLichtgrijs
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.