STEINEL Lasnaadslede

Onze STEINEL® lasnaadslede is de perfecte aanvulling op STEINEL® sikkelmessen en vereenvoudigd het afstoten van lasnaden uit Vinyl, PVC of Linoleum.

✓ Beschermt de vloerbedekking
✓ Vereenvoudigde voering
✓ Eenvoudig te gebruiken
✓ Professionele kwaliteit

De lasnaadslede van STEINEL® is compatibel met sikkelmessen van vele andere fabrikanten.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

  • Prijs berekenen
Basisprijs € 15,01 / stuk
€ 15,01 / stuk
0,0250 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 15,01 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0250 kilo
Beschrijving

STEINEL® professional lasnaadslede

Eenvoudig te gebruiken ✓ Profi-kwaliteit ✓ Gemaakt van robuust plaatstaal met reliëf ✓

De STEINEL® lasnaadslede is de perfecte aanvulling op het sikkelmes en maat de nabewerking op PVC, Vinyl of Linoleumvloeren veel gemakkelijker. De accessoires ui de STEINEL® Professional Line zijn gemaakt van hoogwaardig plaatstaal met reliëfdruk, dat ondanks zijn geringe dikte door een enorme stabiliteit wordt gekenmerkt. Een lasnaadslede vereenvoudigt niet alleen de nauwkeurige geleiding van het sikkelmes, maar bepaalt ook de perfecte hoek tussen het lemmet en de lasnaad. Hierdoor kan het uitsteeksel van de lasnaad met minder inspanning schoon worden afgestoten. Bovendien voorkomt de lasnaadslede schade aan de ondergrond door onjuist hanteren van het sikkelmes of door kantelen van het scherpe mes.

    Leveringsomvang:
  • 1 x STEINEL® Lasnaadslede

OPMERKING: Voor de lasnaadslede wordt een sikkelmes voor het afstoten van de lasnaad benodigd.

Eigenschappen van de STEINEL® lasnaadslede

De STEINEL® lasnaadslede is een accessoire uit de STEINEL® Professional Line en wordt gekenmerkt door een uitstekende afwerking en een uitstekende kwaliteit. De productie ui robuust plaatstaal met reliëf combineert de laagst mogelijke materiaaldikte van de lasnaadslede met maximale stabiliteit voor een enorme levensduur.

Afgeronde randen zorgen ervoor dat er geen krassen of inkepingen ontstaan bij het geleiden van de lasnaadslede. Zelfs gevoelige vloerbedekkingen van zacht PVC of linoleum worden doeltreffend beschermd tegen beschadiging. De gesloten geleidingsgroef voorkomt dat de lasnaadslede van de lasnaad glijdt. Dit maakt een zeer nauwkeurige geleiding van het sikkelmes mogelijk.

Passen bij de lasnaadslede bieden wij in onze onlineshop ook een gutsgereedschap aan voor het uitgutsen van de lasnaden vóór het lassen, evenals het professionele sikkelmes met uitgekiende lemmetgeometrie uit de STEINEL® Professional Line tegen voordelige prijzen..

Gebruik van de STEINEL® lasnaadslede

Het gebruik van een sikkelmes om lasnaden op vloeren af te snijden vereist wat oefening. Om het voor onervaren gebruikers gemakkelijker te maken om met het scherpe mes te werken en om schade aan de vloerbedekking door kantelen van het mes te voorkomen, is de lasnaadslede van STEINEL® de perfecte aanvulling op ons professionele sikkelmes.

De lasnaadslede wordt eenvoudig met de geleidegroef op de las geplaatst. Vervolgens wordt het sikkelmes in de slede gestoken. De twee begrenzingsklemmen helpen niet alleen het mes stevig op zijn plaats te houden, ze bepalen ook de perfecte hoek voor het mes. Hierdoor kan de uitstekende lasnaad met weinig moeite worden weggeschaafd. Het voorkomt ook dat het mes kantelt, wat snijwonden of inkepingen in de vloerbedekking voorkomt. Bovendien wordt het risico van instortende lasnaden geëlimineerd. Dit kan vooral gebeuren als de druk op het lasnaadslede te groot is of als het lemmet niet goed is gepositioneerd.

De STEINEL® lasnaadslede is gemaakt van dun gegaufreerd plaatstaal dat ondanks zijn geringe dikte kan resulteren in een zeer kleine uitstulping van de lasnaad. Deze fijne graad is veel gemakkelijker te verwijderen door verder te schaven met het sikkelmes zonder lasnaadslede dan een onbewerkte las, waardoor je met aanzienlijk minder kracht hoeft te werken. Uitglijden of kantelen is met zo'n kleine uitstulping van de lasnaad nauwelijks mogelijk.

  • Met de lasnaadslede is een nauwkeurigere geleiding van het sikkelmes mogelijk
  • De lasnaadslede maakt het behouden van de hoek met het sikkelmes makkelijker
  • Met de lasnaadslede worden vloerbedekkingen effectief beschermd tegen beschadigingen
  • De lasnaadslede wordt eenvoudig met de geleidegroef op de lasnaad geplaatst
  • Met de lasnaadslede voorkomt men dat het sikkelmes kantelt

OPMERKING: De STEINEL® lasnaad-slede kan ook met een sikkelmes van vele andere fabrikanten gebruikt worden.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerST-SNS-01
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4007841093013
MateriaalGevormd staal
Gewicht0.0250
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.