Polystyreen platen zwart op maat

Koop hoogwaardige polystyreenplaten in zwart in 2 mm of 3 mm met een hoogglanzend oppervlak online tegen de beste prijzen, rechtstreeks op maat bij de vakhandelaar.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

  • Snede
  • Vraag een monster aan

Vraag maximaal drie gratis monsters aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Polystyrol - de Allrounder onder de kunststoffen

Onze zwarte polystyreen platen zijn vergelijkbaar met de 9005 RAL-tint en hebben aan bijde zijden een glad oppervlak, waarvan één zijde glanzend is. Zodat snijranden en het oppervlak de gelijke diepzwarte kleur hebben, hebben wij de polystyreenplaten helemaal geverfd. Om het hoogwaardige oppervlak van de zwarte polystyreen platen te beschermen tegen krassen, zijn onze platen aan de hoogglanszijde gecoat met een beschermende folie. Een zeer speciaal voordeel van onze zwarte polystyreenplaten, naast de zeer goede prijs-prestatieverhouding, ligt in de verhoogde slagvastheid in vergelijking met de gebruikelijke polystyreenplaten die op de markt verkrijgbaar zijn. Daardoor zijn onze platen uit polystyreen niet alleen stabiel, maar hebben ook een lange levensduur. De zwarte polystyreenplaten zijn in onze shop in de diktes 2mm en 3mm verkrijgbaar.

Eigenschappen van onze hoogglanzende polystyreenplaten in zwart

Polystyreen is een goedkoop en hard thermoplast, die bei de verwerking geen hoge vorderingen stelt. Om deze reden wordt polystyreen voor alle denkbare doeleinden gebruikt. We beweren dat er geen enkele huishouding is dat geen polystyreenproducten gebruikt. Beginnend met kantoorbenodigdheden zoals opbergvakken, penkokers of lade-inzetstukken, kinderspeelgoed zoals spelfiguren, auto's en poppenhuizen, voor elektrische apparaten zoals koffieautomaten, broodroosters of ventilatoren, kan de lijst met voorbeelden voor het gebruik van polystyreen bijna oneindig worden voortgezet.

Bestel alleen wat u echt nodig hebt – wij doen de rest voor u.

Bespaar tijd voor het snijden van onze zwarte polystyreen platen en bestel uw kunststofplaten direct in de maat die u nodig heeft. Onze snijconfigurator biedt u de mogelijkheid om alle benodigde informatie voor dikte, hoeveelheid, lengte en breedte te kiezen en bepaalt onmiddellijk na het voltooien van de invoer de lage prijs voor uw polystyreenplaten. De platen worden gesneden op een moderne, liggende platenzaag met een zeer lage zaagtolerantie van slechts +/- 1 mm. Maar u bespaart niet alleen tijd, want het geaccumuleerde afval dat u anders zou moeten weggooien, wordt door ons gebruikt voor verdere snede en dus niet berekend, of verzameld gesorteerd en geëxtrudeerd tot nieuwe polystyreenplaten (geregenereerd). Bovendien zijn de verzendkosten in de meeste gevallen lager in vergelijking met polystyreen platen van standaardformaat.

Het snijden, evenals de verzending van onze zwarte polystyreen platen gebeurt altijd snel, dankzij een constante voorraad zwart polystyreen in 2 mm en 3 mm dikte in ons eigen magazijn.

Toepassingsvoorbeelden voor zwart polystyreen

  • Polystyreen in zwart wordt vaak gebruikt voor behuizingen en behuizingsonderdelen van elektrische apparaten
  • Uit sus Polystyreen worden zwarte papierprullenbakken, opstaande verzamelaars, oppervlakken en andere kantoorbenodigdheden gemaakt
  • Polystyreen in zwart wordt gebruikt voor de productie van trays, de zwarte dragers in CD-hoesjes
  • Zwart polystyreen wordt gebruikt in de tankconstructie en als afdekking van machines en uitrusting
  • en nog veel meer

Verwerking van polystyreen in zwart

Onze polystyreen platen zijn volledig zwart geverfd en hebben daarom de diepe, zwarte kleur zelfs bij snij- en freesranden. Het polystyreen is zo eenvoudig te bewerken, dit waarderen niet alleen modelbouwers, omdat een snede eenvoudig door alle bewerkingsmethoden kan worden gedaan. Zagen, frezen, boren, slijpen of vijlen - zelfs snijden met een CO2-laser is mogelijk met onze zwarte polystyreen platen.

Om onze zwarte polystyreen platen door middel van warmte te vormen, bijvoorbeeld met een warme föhn te vormen, of om dit kunststof dieptetrekken, moet de beschermende folie vooraf worden verwijderd. Het zelf thermovormen, dus het vormen doormiddel van warmte, is bij polystyreen geen probleem. Hiervoor zijn al relatief lage temperaturen voldoende.

Het beplakken of verven van ons zwart polystyreen is zonder enkel probleem mogelijk net zo als het verlijmen. Hiervoor zijn onze glasheldere modelbouwlijm Ruderer L530 erg goed geschikt.

OPMERKING: De eenzijdige beschermende folie van onze zwarte polystyreen platen zou het glanzende oppervlak van krassen beschermen. Bij het warmvormen of dieptrekken moet de folie vooraf verwijderd worden.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerPS-SW-HG
Dikte2mm - 3mm
Standaardlengte2000
Standaardbreedte1000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofPolystyreen
MateriaalPS (HIPS)
UV-bestendigheidniet UV-bestendig
KleurZwart
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9005
KleurnaamGitzwart
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.