ABS platen zwart recyclaat 8mm op maat

ABS platen zwart recyclaat 8mm op maat
€ 0,00

Inkl. 19% MwSt.

€ 0,00 / stuk
Gewicht: 0 kilo

ABS platen recyclaat zwart 1mm in lichtdicht door en door gekleurd glad met beschermfolie. Om de prijs te berekenen vult u de lengte en breedte in de betreffende velden onder deze tekst in mm in. Houd er rekening mee, dat onze zaagcalculator de prijs calculeert op basis van de hoeveelheid en de afmetingen. Een kleine verandering in het plaatformaat kan in bepaalde gevallen tot een relatief grote prijsverandering voeren. Probeer 500x500mm en 496x496mm uit.

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

min 30 mm, max 2000mm
Please, enter a valid number
min 30 mm, max 1000mm
Please, enter a valid number
OF
Beschrijving

ABS platen recyclaat 8mm zwart online bestellen, in standaard platen van 2x1 meter of op maat gezaagd. De zaagtolerantie bedraagt +/- 1 mm. Onze ABS platen zijn voorzien van een eenzijdige beschermfolie

ABS platen, technische toepassingen.

Kenmerkend voor ABS platen is de hoge mate van slagvastheid en dat maakt dit materiaal tot een heel bijzondere kunststof. Deze platen kunnen uitstekend worden gefreesd en strak en glad bewerkt omdat ze geen neiging tot brokkelen vertonen. En met een CO2-laser kunnen perfecte snijhoeken worden gemaakt.

De verwerking van ABS platen is probleemloos: ze kunnen gefreesd, geboord, gezaagd en vacuumgevormd worden. Ook lakken en bedrukken is met ABS platen mogelijk.

Behuizingen voor hoogwaardige apparatuur worden vervaardigd van ABS kunststof platen, omdat deze platen een hogere geluidsdemping hebben en daardoor beter ´klinken´. Ze vertonen niet de typische eigenschappen van goedkoop plastic.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer1209
Gewicht16.9600
Sterkte8
Standaardlengte2000
Standaardbreedte1000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
KunststofAcrylnitril-Butadien-Styrol
MateriaalABS
UV-bestendigheidniet UV-bestendig
KleurZwart
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9005
KleurnaamGitzwart
Beoordelen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten