ABS recyclaat zwart 8mm op maat

ABS- regeneraat platen (gerecycled materiaal) in zwart in 8mm dikte met eenzijdige beschermfolie – Made in Germany – koop online op maat gemaakt tegen lage prijzen

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

  • Snede
  • Vraag een monster aan
8mm

Vraag een gratis monster aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

8mm
Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Hoogwaardig zwarte ABS platen uit regeneraat

Onze zwarte ABS platen uit regeneraat (recyclet) is in de dikte 8mm verkrijgbaar. De zwarte platen uit gerecycled materiaal zijn absoluut ondoorzichtig en volledig zwart, zodat zelfs bij het zagen en snijden van randen een consistent diepe zwarte kleur zichtbaar is. Het gladde oppervlak van het slagvaste materiaal is aan een zijde beschermd door een beschermlaag tegen krassen.

Wat is ABS uit regeneraat?

ABS-regeneraat verwijst naar ABS-kunststoffen, die zijn gemaakt van gerecycled materiaal (het zogenaamde recyclaat). Hier wordt het afval gereproduceerd door het snijden van onze ABS-platen (acrylonitril-butadien-styreen) door ons gesorteerd. Het recycle materiaal wordt vervolgens vermalen en weer tot een kunststof plaat uit ABS geperst. Net als onze ABS-platen van nieuw materiaal worden de gerecyclede platen in duistland gemaakt en hebben ze de typische ABS-hoge slagvastheid. Ook in termen van materiaalhardheid en goede chemische weerstand, zijn de platen ABS-regeneraat op geen enkele manier inferieur aan de nieuwe geëxtrudeerde platen.

Vergelijking van ABS-regeneraat tot ABS platen uit nieuwe ware

Het enige opmerkelijke verschil, afgezien van de goedkope prijs in vergelijking met ABS-platen gemaakt van nieuw materiaal, is dat ABS-platen van geregenereerd materiaal weinig verontreinigingen of vreemde stoffen kunnen bevatten. Hoewel dit niet altijd het geval is, kan het niet 100% worden uitgesloten. Deze onzuiverheden, indien aanwezig kunnen zichtbaar worden op het oppervlak.

Koop uw regeneraten ABS-platen voor een goedkope prijs helemaal op uw gewenste maat. Onze snijcalculator berekent uw persoonlijke voorwaarden, afhankelijk van het formaat en de hoeveelheid. U hoeft alleen het benodigde aantal aan te geven en de gewenste maat in millimeters die u in het invoerschema moet invoeren. Uw ABS-platen worden dan op een van onze moderne CNC-gestuurde paneelzaag gemaakt. De zaagtolerantie van het snijden is slechts +/- 1mm.

Toepasmogelijkheden van regeneratieve ABS-platen in zwart

  • ABS-regeneraat als plaatproduct is uiterst geschikt voor de productie van behuizingen voor elektrische apparaten
  • De slagvaste platen uit regeneratieve ABS-platen zijn ideaal als tafelblad in de hobbywerkplaats
  • ABS-platen uit gerecycled materiaal kunnen worden gebruikt om voertuigdelen in de voertuigconstructie te maken
  • Als een vangrail in garages, industriële hallen of op landbouwmachines is ABS-regeneraat in zwart even geschikt
  • En nog veel meer

Verwerking van regeneratieve ABS-platen in het zwart

Net als onze ABS-platen van nieuw materiaal kunnen de geregenereerde ABS-platen in zwart zonder enkel probleem worden verwerkt met alle gangbare snijmethoden zoals zagen, frezen, boren of slijpen. Evenzo kan ABS thermogevormd worden uit gerecycled materiaal en heeft he uitstekende thermovormende eigenschappen waardoor dit materiaal in vrijwel elke vorm kan worden gegoten.

De recyclede platen uit ABS-regeneraat zijn niet Uv-bestendig, vandaar raden wij u aan de platen niet te gebruiken buitenshuis, of ze te beschermen tegen directe blootstelling aan Uv-straling, zoals lamineren of schilderen. Als u weerbestendige platen van slagvast ABS nodig hebt, raden wij onze ASA/ABS-platen in zwart van UV en weerbestendig kunststof aan. Deze speciale UV bestendige ABS-platen bestaan niet uit regeneratieve ABS maar uit 100% nieuwe ware.

OPMERKING: Wij raden aan dat u de enkelzijdige beschermende folie pas verwijdert na voltooiing van de verwerking om ongewenste krassen op het gladde oppervlak te voorkomen.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer1209
Gewicht16.9600
Dikte8
Standaardlengte2000
Standaardbreedte1000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofAcrylnitril-Butadien-Styrol
MateriaalABS
UV-bestendigheidniet UV-bestendig
KleurZwart
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9005
KleurnaamGitzwart
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.