ASA/ABS platen zwart genervt op maat

ASA/ABS platen in zwart met een dikte van 2mm of 4mm zijn volledig geverfd, weerbestendig en Uv-bestendig en hierdoor dus geschikt voor het buitengebruik

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen

  • Snede
  • Vraag een monster aan

Vraag maximaal drie gratis monsters aan.

Afmetingen van de monsters ca. 200mm x 100mm

Code für Sicherheitsabfrage
Volumekortingen
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)
  • vanaf stuks 0,00 € (Basisprijs 0,00 € / m2)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs 0,00 € / m2
0,00 € / stuk
0,0000kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

ASA/ABS platen in zwart – De Uv-bestendige

Onze ASA/ABS platen in zwart met een dikte van 2mm of 4mm worden in Duitsland gemaakt. De kunststofplaten van bijzonder slagvaste ABS-kunststof hebben aan een zijde een speciale ASA-toplaag met een medium korrel (zie detailaanzicht) om de ABS-platen ook voor buitengebruik mogelijk te maken. Het materiaal is compleet zwartgeverfd. Dit betekent dat de zaag en freesranden van de ASA/ABS-platen ook consistent zwarte kleur vertoond.

Wat is ASA/ABS?

ASA/ABS is een speciaal kunststof waarbij een weer en Uv-bestendige ASA-toplaag onlosmakelijk is gecoëxtrudeerd met de ABS-drager door extrusie.

Vergelijk van ASA/ABS en ABS

ASA/ABS-platen in zwart combineren de uitstekende slagvastheid en de hoge materiaalhardheid van conventionele, zwarte ABS-platen met de uitstekende weerbestendige eigenschappen van de ASA-toplaag, zodat deze speciale ABS-platen ook geschikt zijn voor gebruik buitenshuis zonder de juiste verwerking. Het directe effect van Uv-straling veroorzaakt dus geen borzing van het materiaal en de diepzwarte kleur vervaagt niet.

In onze onlineshop geven wij u de mogelijkheid om de ASA/ABS-platen in zwart direct op maat te bestellen. Met onze snijconfigurator kunt u eenvoudig de afmetingen voor breedte en lengte invoeren. Je hebt de dikte van 2mm en 4mm voor onze zwarte, eenzijdige uv-bestendige ASA/ABS-platen om uit te kiezen. Een van onze gekwalificeerde medewerkers snijdt uw platen precies volgens uw specificaties op onze moderne CNC-gestuurde paneelzaag met een zaagtolerantie van +/- 1mm.

Toepasmogelijkheden voor onze zwart ASA/ABS-platen

  • ABS is geschikt voor de productie van behuizingen voor notebooks, monitors en televisietoestellen van slagvast kunststof
  • ABS wordt voor voertuigonderdelen zoals bumpers in de auto-industrie
  • Uv-bestendig ABS in zwart wordt onder andere voor de binnenbekleding van een voertuig ingezet
  • ABS in zwart met weerbestendig ASA-toplaag is geschikt voor buitenbekleding
  • En nog veel meer

Verwerking van onze ASA/ABS-platen in zwart

ASA/ABS-platen zijn zeer eenvoudig en veelzijdig in verwerking. De 2mm of 4mm dikke kunststofplaten met doorlopende kleuren in diepzwart kunnen worden gezaagd of gefreesd. Ook slijpen of boren van het zwarte ASA/ABS is zonder enkel probleem mogelijk en daarvoor is speciaal gereedschap niet nodig. Het CO2-lazeren, mits geschikte apparaten is mogelijk met de ASA/ABS.

ASA/ABS-platen in zwart zijn ideaal voor thermovormen en dieptrekken waarbij het materiaal wordt verwarmd en door vacuüm in een specifieke vorm wordt getrokken.

Het lijmen, lamineren en bedrukken van ASA/ABS-platen is theoretisch mogelijk op basis van de materiaaleigenschappen. Er moet echter worden opgemerkt dat een duurzaam folielaminaat (afhankelijk van folie dikte) op de ASA-toplaag vanwege de gemiddelde korrelgrootte slecht gedeeltelijk haalbaar is.

OPMERKING:Vanwege de korrelige oppervlaktestructuur van de ASA-toplaag zijn onze zwarte ASA/ABS-platen niet voorzien van een beschermende folie.

Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerASA-ABS-SW
Dikte2 - 4mm
Standaardlengte2000
Standaardbreedte1000
LevertijdVerzending van uw order binnen 2 - 3 werkdagen
KunststofAcrylnitril-Butadien-Styrol
MateriaalASA/ABS
UV-bestendigheidUV-bestendig op ASA oppervlak
KleurZwart
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9005
KleurnaamGitzwart
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.