S-Polybond PMMAclean - Acryl- en plexiglasreiniger 500ml

Onze S-Polybond PMMAclean Acryl- en plexiglasreiniger in de herbruikbare spuitfles van 500 ml is een gebruiksklare speciale reiniger voor alle acryloppervlakken en maakt doffe oppervlakken weer glanzend en glad.

✓ Uitstekend reinigingseffect
✓ Voor alle acrylglasoppervlakken
✓ Beschermt tegen spanningsscheuren
✓ Geschikt voor vele oppervlakken
✓ Antistatisch effect

PMMAclean reinigt het oppervlak voorzichtig en voorkomt ouderdomsspanningsscheuren.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Basisprijs € 10,00 / l
€ 5,00 / stuk
0,5600 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs in plaats van € 6,90 € 5,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,5600 kilo
Beschrijving

Acryl- en plexiglasreiniger S-Polybond PMMAclean

Voor alle acrylplaten ✓ Reinigt en beschermt ✓ Antistatisch effect ✓

Met ons reinigingsmiddel S-Polybond PMMAclean is een gebruiksklaar mengsel voor het reinigen van acrylglas en plexiglas oppervlakken. Het wordt gebruikt voor het reinigen, opfrissen en beschermen tegen spanningsscheuren en is geschikt voor alle oppervlakken in supermarkten, openbare voorzieningen en voor kunststofbeglazing in caravans en op campings. PMMAclean heeft een antistatische werking en voorkomt zo effectief stofopname. Dankzij de speciale beschermende formule beschermt de reiniger de kunststofoppervlakken tegen leeftijdsgebonden spanningsscheuren in het materiaal en verlengt zo de levensduur van acrylglas.

S-Polybond PMMAclean is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van acryl en plexiglas® oppervlakken en bevat, in tegenstelling tot veel andere kunststofreinigers, geen alcoholen of zuren, waar acrylglas slechts een geringe weerstand tegen heeft. Het is geschikt voor alle acrylglasplaten, ongeacht merk en fabrikant, en zorgt voor een zachte reiniging met een langdurig effect.

Eigenschappen van het reinigingsmiddel S-Polybond PMMAclean

Met onze speciale reiniger PMMAclean ons eigen merk S-Polybond, is een kant-en-klaar product dat onmiddellijk kan worden gebruikt. Dankzij de traploos instelbare sproeikop kan de reiniger naar wens haarscherp op hardnekkig vuil worden aangebracht of zelfs met een fijne sproeinevel over een groot oppervlak worden verneveld. De hoogwaardige spuitfles met een inhoud van 500 ml kan na gebruik worden uitgespoeld en opnieuw worden gevuld.

S-Polybond PMMAclean tast de oppervlakken en afdichtingen niet aan en kan worden gebruikt op alle oppervlakken van polymethylmethacrylaat, bijv. acrylglas XT, acrylglas GS, Plexiglas®, Setacryl, enz. ongeacht of het om transparant acrylglas, opaal of ondoorzichtig acrylglas gaat. Bovendien is de speciale reiniger zonder meer ook geschikt voor gekleurd of fluorescerend acrylglas.

 • PMMAclean is gebruiksklaar gemengd en kan onmiddellijk worden aangebracht zonder te worden verdund
 • PMMAclean kan precies en zuinig worden aangebracht dankzij de traploos instelbare sproeikop
 • PMMAclean is ideaal voor het voorzichtig reinigen van kunststof beglazing in caravans en op campings
 • PMMAcleanreinigt voorzichtig en maakt doffe ruiten en oppervlakken weer glanzend en glad
 • PMMAcleanbeschermt acryl- en plexiglasoppervlakken en voorkomt ouderdomsspanningsscheuren
 • PMMAcleanbevat geen alcoholen of zuren en tast geen oppervlakken of afdichtingen aan
 • PMMAcleanis volledig pH-neutraal en dus ook na langdurig gebruik niet agressief voor de huid

OPMERKING: Gebruik voor het reinigen van acryl en plexiglas altijd een zachte, pluisvrije doek en geen microvezeldoek.

Use of PMMAclean reinigingsspray

Voorbereiding van het oppervlak

Grof vuil op acryl- en plexiglasoppervlakken moet voorzichtig worden verwijderd met voldoende helder water voordat de speciale reiniger wordt gebruikt, om te voorkomen dat de oppervlakken door het wrijven met de doek worden bekrast met zand- en vuildeeltjes. Om hardnekkig vuil op te lossen kan het volgende worden gebruikt PMMAclean moet rechtstreeks op de aangetaste gebieden worden gespoten en na een korte inwerktijd met schoon water worden afgespoeld voordat het oppervlak ten slotte met een doek wordt gereinigd.

Dosering van het reinigingsmiddel

Voor het reinigen van kleinere oppervlakken kan onze acrylglasreiniger op een doek worden aangebracht en over het oppervlak worden gewreven. Voor grotere oppervlakken kan de reiniger ook rechtstreeks op het oppervlak worden gespoten en met een pluisvrije, zachte doek worden ingewreven. Wrijf met een droge doek totdat het oppervlak streeploos en droog is.

In het geval van hardnekkig vuil of doffe oppervlakken is het raadzaam om de reiniger rechtstreeks op de betrokken plaatsen te spuiten en enkele minuten te laten inwerken. Vervolgens kan de reiniger op een pluisvrije doek worden gespoten en over het oppervlak worden gewreven. Afnemen met een droge doek.

Breng het reinigingsmiddel niet aan in direct zonlicht of op hete of te sterk door de zon verhitte oppervlakken om een streeploos oppervlak te verkrijgen. Gebruik voor de reiniging van acrylglas en plexiglas oppervlakken alleen zachte, pluisvrije doeken om de oppervlakken voorzichtig te reinigen. Gebruik geen microvezeldoeken om krassen op de gladde oppervlakken te voorkomen.

Verwerkingseigenschappen van het acrylglas reinigingsmiddel PMMAclean

 • Kleur: Kleurloos
 • pH-Waarde: ca. 7 (pH-Neutraal)
 • Werkende temperatuur: +5 °C tot +35 °C
 • Opslagtemperatuur: +5 °C tot +25 °C
 • Opslag capaciteit: min. 24 maanden

Veiligheidsinstructies voor gebruik

Voordat u de acrylglasreiniger gebruikt PMMAclean het veiligheidsblad en het technisch informatieblad moeten worden geraadpleegd. In het bijzonder moet de informatie over het hanteren en de persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de verwerking in acht worden genomen. Zelfs als het veiligheidsinformatieblad dit niet expliciet vermeldt, moeten reinigingsmiddelen om veiligheidsredenen altijd in de oorspronkelijke verpakking en buiten het bereik van kinderen worden bewaard.

Gevarenaanduidingen overeenkomstig Verordening (EG) nr. 1272/2008

 1. Voor het mengsel geldt geen etiketteringsplicht in de zin van de verordening

Ingrediënten volgens EG-aanbeveling
< 5% niet-ionische en anionische oppervlakte-actieve stoffen, hulpstoffen, geur- en kleurstoffen.

DUURZAAMHEIDSTIP: Na het spoelen is de lege fles geschikt om bijvoorbeeld kamerplanten met leidingwater te besproeien. Wij hebben het etiket speciaal gekozen zodat het gemakkelijk van de fles kan worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer4260604220228
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
Kleefstof typeReiniger
MateriaalAcryl- en plexiglasreiniger
EAN/GTIN4260604220228
Gewicht0.5600
Vulhoeveelheid in ml500
KleurKleurloos
Kleurnauwkeurigheidgeen informatie mogelijk
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.