L-BOXX Mini zwart/transparant (leeg)

De L-BOXX Mini assortimentsdoos in zwart voor zelfvulling is ideaal voor het praktisch opbergen van kleine assortimenten, montagemateriaal of bijpassend gereedschap en kan worden gecombineerd met alle fischer FIXtainers of L-BOXX Mini.

✓ 1,5l capaciteit
✓ Ideaal voor verbruiksmateriaal
✓ Hoogwaardige L-BOXX Mini
✓ Flexibele indelingen mogelijk
✓ Snel, eenvoudig stapelen
✓ Combineerbaar met alle FIXtainers

De lege L-BOXX is gemaakt van voedselveilig polypropyleen met een transparant deksel en verwijderbare tussenschotten.

Het artikel is in voorraad

Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

 • Prijs berekenen
Beste voorstellen
 • from 5 Items € 8,90/ stuk (Basisprijs € 8,90/ stuk)
 • from 10 Items € 7,90/ stuk (Basisprijs € 7,90/ stuk)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 9,90 / stuk
€ 9,90 / stuk
0,3000 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 9,90 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,3000 kilo
Beschrijving

Zwarte assortimentsdoos L-BOXX Mini voor zelfvulling

Veelzijdig inzetbaar ✓ Geschikt voor voedsel ✓ Transparant deksel ✓

Als je last hebt van losse schroeven die rondvliegen in de gereedschapskoffer, dan is onze L-BOXX Mini in het zwart de perfecte oplossing om orde te scheppen. De praktische assortimentsdoos van robuust polypropyleen biedt 36 verschillende configuratiemogelijkheden voor individuele vakindelingen, zodat de vakken aan uw eigen behoeften kunnen worden aangepast. De lege assortimentsdoos is een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment van Fischer en kan worden gevuld met andere schroefmaten, speciale pluggen of montagegereedschap om alles wat u nodig heeft voor het handwerk samen te kunnen vervoeren.

Als assortimentsdoos biedt de zwarte L-BOXX Mini van BS-Systems talloze toepassingsmogelijkheden, die net als de navulbare fischer FIXtainers in felrood individueel gevuld kunnen worden en niet per se voor opzetstukken of zelfs voor thuis en ambachtelijke behoeften. In de toepassingsvoorbeelden voor de L-BOXX vindt u hieronder enkele volledig afzonderlijke suggesties. Je hebt vast nog talloze andere ideeën over hoe de opbergdoos voor kleine assortimenten kan worden gebruikt.

Leveringsomvang:

 • 1 x L-BOXX Mini zwart / transparant (leeg)

Eigenschappen van de assortimentsbox L-BOXX Mini

De L-BOXX Mini assortimentsdoos is de kleinste in de L-BOXX serie en wordt gebruikt voor kleine onderdelenassortimenten van een groot aantal merken. Daarnaast wordt de box door veel merken ook als ongevulde versie verkocht, zoals de fischer FIXtainer L-BOXX Mini om zelf te vullen. Afgezien van de verschillende kleuren, die per merk verschillen, is de L-BOXX verkrijgbaar met een doorzichtig of een ondoorzichtig deksel. Wij kiezen bewust voor de versie met een doorzichtig deksel, zodat een snel zicht op de inhoud gegarandeerd is, zelfs zonder de doos te openen. Dit is een aangenaam voordeel, vooral als u meerdere dozen hebt. Dankzij het geïntegreerde kliksysteem, waarmee snel en gemakkelijk kan worden gestapeld dankzij verende koppelhendels van schokbestendige ABS-kunststof, kunnen de kisten zeer gemakkelijk in combinatie worden getransporteerd. Alle L-BOXX Mini - ongeacht kleur of merk - zijn compatibel met elkaar. Dit betekent dat de lege assortimentsdoos ook zonder problemen gecombineerd, gestapeld of gedragen kan worden met de L-BOXX Mini van Sortimo, Bosch, Flex of Wago.

De L-BOXX Mini kan individueel worden ingedeeld met de 7 geïntegreerde verdelers. Van deze zeven verdelers zijn er twee 15cm lang en geschikt om de doos in de breedte te verdelen. Dit betekent dat tot drie vakken met een breedte van ca. 8cm en een diepte van iets minder dan 15 cm mogelijk zijn. Het lange tussenschot kan ook worden gebruikt om de diepte van de doos te verdelen, op voorwaarde dat het tweede tussenschot wordt geplaatst om een vak in de breedte af te scheiden. De drie kleinere tussenschotten van ongeveer 7,5cm breed kunnen worden gebruikt om de compartimenten nog kleiner te maken. In totaal zijn tot 6 afzonderlijke vakken mogelijk, elk met een afmeting van ongeveer 8cm x 8cm. Als er geen tussenschot wordt gebruikt, wordt één groot compartiment verkregen met binnenafmetingen van 229,0mm voor de breedte, 149,5mm voor de diepte en 44,2mm voor de hoogte.

Alle afzonderlijke onderdelen van de L-BOXX Mini zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen. De enige uitzondering zijn de verende koppelingshendels voor het geïntegreerde kliksysteem, die gemaakt zijn van robuust ABS. Dit betekent dat de transportbox zonder aarzelen ook kan worden gebruikt voor het bewaren en vervoeren van onverpakte levensmiddelen. De doos is echter niet geschikt voor vloeistoffen omdat hij niet lekvrij is. Voor een gemakkelijke reiniging in de vaatwasser kan de L-BOXX Mini gemakkelijk in zijn afzonderlijke onderdelen worden gedemonteerd, zodat het deksel, de handgreep, de tussenschotten en de box zelf gemakkelijk en grondig kunnen worden gereinigd. Alleen de koppelingshendels zijn niet gemakkelijk te verwijderen.

Voordelen van de L-BOXX Mini in een overzicht

 • Snel en eenvoudig stapelbaar dankzij het verende kliksysteem
 • Kan gecombineerd worden met alle L-BOXX Mini - ongeacht het merk
 • De L-BOXX Mini past perfect in het L-BOXX systeem van boxen en koffers
 • Dankzij variabele verdelers kunnen 36 varianten voor vakindeling worden geconfigureerd
 • De verdelers liggen gelijk met het deksel, zodat alles op zijn plaats blijft
 • Het transparante deksel geeft een snel overzicht van de inhoud
 • Dankzij de vervaardiging uit polypropyleen is de L-BOXX voedsel- en vaatwasmachinebestendig.
 • Ondanks het compacte ontwerp, een royale capaciteit van 1,5 liter of 1,5 kg

Toepassingsvoorbeeld voor de L-BOXX Mini

Naast de typische toepassingsgebieden voor het opbergen van schroeven, pluggen, klinknagels of ander montagemateriaal, kan de L-BOXX op talloze andere plaatsen worden gebruikt om orde te scheppen. Bij de voorgesorteerde assortimentsdozen van fischer in onze onlineshop zijn we al ingegaan op de meest uiteenlopende mogelijkheden voor verder gebruik van de L-BOXX in de ambachtelijke sector. Als praktisch opbergsysteem is de box echter een handig hulpje overal waar een grote verscheidenheid aan kleine onderdelen overzichtelijk en binnen handbereik moet worden opgeborgen. Van kantoorbenodigdheden, zoals paperclips en nietjes, rolletjes plakband en schrijfgerei, tot bestek voor een picknick, naaisetjes, batterijen en oplaadbare accu's, of zelfs kleine decoraties voor de kerstboom en de paasstruik, er zijn geen grenzen aan de fantasie voor het vullen van de L-BOXX Mini en, indien nodig, kunnen meerdere dozen op een verstandige manier met elkaar gecombineerd worden.

De levensmiddelengoedkeuring maakt het mogelijk onverpakte of verpakte levensmiddelen, zoals theezakjes of saus- en kruidenmengsels, overzichtelijk op te bergen. In principe kan de doos ook in de koelkast worden gebruikt voor kaas, worst en dergelijke, maar de L-BOXX sluit niet luchtdicht af. Snoepjes kunnen ook heel goed in de doos gevuld worden. U kunt zelfs de gummibeertjes op kleur scheiden dankzij de zes vakjes, of zoethout apart van winegums bewaren zodat de winegums de overheersende smaak van de zoethout niet overneemt.

Voor onze kinderen zijn de assortimentsdozen fantastisch om accessoires van Playmobil of Lego-sets veilig in op te bergen, zodat ze niet het slachtoffer worden van de stofzuiger. Kleertjes van de Barbie- of LOL-Surprise-figuren, ruilkaarten, kleurpotloden, knutseltoebehoren of speelgoedautootjes van Matchbox vinden ook genoeg plaats in de L-BOXX en zorgen voor wat meer orde in de kinderkamer.

TREND: Diamand Paintings zijn momenteel bijzonder populair bij kinderen (en volwassenen). Bij een dergelijk schilderij worden zeer kleine kunststofpiramides of lenzen - de diamanten - op een voorgedrukt, zelfklevend doek geplakt, waardoor een totaalbeeld met een driedimensionaal effect ontstaat. Afhankelijk van het motief en de grootte, komen vele kleine individuele zakjes met duizenden diamanten in verschillende kleuren samen in zo'n Diamond Painting. Met een grootte van ongeveer 1,5 - 2mm, kunnen deze zeer snel verloren gaan. Ze zullen later ontbreken en het schilderij kan niet worden afgemaakt, wat zal resulteren in droevige kinderogen. In de L-Boxx kunnen de zakken zeer goed worden opgeborgen en zijn ze reeds voorgesorteerd op kleurgroepen.

Technische data van de kunststofbox L-BOXX Mini

 • Producttype: L-BOXX Mini
 • Materiaal: Polypropyleen
 • Buitenafmetingen (BxDxH): 258,5mm x 157,5mm x 63,0mm
 • Binnenafmetingen (BxDxH): 229,0mm x 149,5mm x 44,2mm
 • Gewicht (leeg): 0,3kg
 • Beladingscapaciteit: max. 1,5kg
 • Temperatuurbestendigheid: -20°C - +80°C
 • Ja
Extra informatie

Extra informatie

ArtikelnummerLBM-ST-leer
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTIN4045294846077
MateriaalPolypropyleen
Gewicht0.3000
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product

Product delen? Dank je.