Siliconenkit RAL 9006 blank aluminiumkleurig (metallic)

Koop professionele, neutraal verknopende siliconen Parasilico AM-85 in RAL 9006 blank aluminiumkleurig (metallic) online bij uw vakhandelaar S-Polytec

LEVERTIJD: Verzending van uw order binnen 2-3 werkdagen

Prijs berekenen
Beste voorstellen
  • from 5 Items € 5,70/ stuk (Basisprijs € 1,84/ 100ml)
  • from 10 Items € 5,22/ stuk (Basisprijs € 1,69/ 100ml)
  • from 25 Items € 4,87/ stuk (Basisprijs € 1,57/ 100ml)

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Basisprijs € 2,03 / 100ml
€ 6,30 / stuk
0,3600 kilo / stuk

Alle prijzen zijn inclusief 19% btw

Uw prijs € 6,30 Incl. 19% Btw Gewicht: 0,3600 kilo
Beschrijving

Hoogwaardig silicoon Parasilico AM-85 in blank aluminiumkleurig (Metallic)

De siliconendichtstof Parasilico AM-85 in aluminium komt overeen met de RAL-kleur 9006 (wit aluminium) en wordt gemengd met de beste aluminiumdeeltjes, wat resulteert in een zeer fijn metaalachtig effect. Vanwege de RAL9006-kleur is het silicoon, die hecht aan bijna alle bouwmaterialen, bijzonder geschikt voor metalen oppervlakken, bij voorkeur aluminium, en geeft professionele gebruikers de voorkeur vanwege de hoge kwaliteit in termen van kleurbetrouwbaarheid en verwerkbaarheid.

Om een constante hoge kwaliteit te garanderen, wordt de siliconen in wit aluminium, net als alle siliconen van Parasilico, voortdurend gecontroleerd op het vlak van vloeibaarheid, elasticiteit en kleur. Parasilico AM-85 RAL9006 is vervaardigd volgens ISO 9001 en ISO 140001 en is ontworpen voor een breed temperatuurbereik van -50°C tot +150°C. Dankzij de uitstekende weerstand tegen veroudering en chemicaliën, evenals UV- en weersbestendigheid, zijn deze siliconen geschikt voor een zeer breed scala aan toepassingen en kan worden gebruikt als een professionele lijm en afdichtmiddel voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Het zilvere silicoon kan bijvoorbeeld worden gebruikt om werkbladen, gevels, deuren en ramen af te dichten, of om aluminium platen op vrijwel elk denkbaar bouwoppervlak te lijmen. Zoals alle siliconen die wij aanbieden, zijn de siliconen in wit aluminium neutraal verknopend en heeft het schimmelwerende eigenschappen.

Koop uw professionele siliconendichtstof in de beste kwaliteit gemakkelijk online rechtstreeks bij de vakhandelaar S-Polytec en profiteer van onze goedkope staffelprijzen.

Eigenschappen van het silicoon Parasilico AM-85 in blank aluminiumkleurig

  1. Parasilico AM-85 in blank aluminiumkleurig komt overeen met de RAL-kleur 9006 (wit aluminium)
  2. Parasilico AM-85 in blank aluminiumkleurig heeft een zeer fijn metaalachtig effect dankzij de kleinste aluminiumdeeltjes
  3. Parasilico AM-85 in blank aluminiumkleurig is perfect voor het afdichten van ramen en deuren in aluminium-kleur
  4. Parasilico AM-85 in blank aluminiumkleurig hecht aan bijna alle inherente materialen van bouwmaterialen
  5. Parasilico AM-85 in blank aluminiumkleurig is ideaal voor onze aluminium composietplaten in zilver (RAL 9006) of geborsteld aluminium

Verwerking van het silicoon Parasilico AM-85 in blank aluminiumkleurig (Metallic)

De professionele siliconen in de kleur wit aluminium RAL9006 is uitstekend te verwerken en heeft een zeer hoge viscositeit. Om deze reden een zeer uniforme toepassing van de siliconendichtstof met elk in de handel verkrijgbare applicatiepistool voor standaardpatronen zonder enkel probleem mogelijk. Het silicoon met ultrafijn metaaleffect kan worden verwerkt in een temperatuurbereik van +5°C tot +40°C. Voor het beste resultaat bij het verzegelen, afdichten of lijmen, moeten de overeenkomstige oppervlakken eerst worden gereinigd van vet en stof en worden gedroogd met een doek.

TIP: Naast de siliconen in blank aluminiumkleurig volgens RAL 9006, hebben wij ook een iets donkerdere siliconen in onze online shop Grijsaluminium met metallic-effect. Bovendien bieden we een verscheidenheid aan andere siliconendichtstoffen volgens het RAL-kleursysteem.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer114
LevertijdVerzending van uw order binnen 2-3 werkdagen
EAN/GTINN/B
Gewicht0.3600
Vulhoeveelheid in ml310
KleurMetallic
KleurnaamBlank aluminiumkleurig
KleurnauwkeurigheidProductie volgens RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL9006
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

U bent wellicht ook genteresseerd in de volgende producten