Acrylglas rood fluorescerend gelaserd

Configureer uw individuele laserdelen van acrylglas in rood fluorescerend goedkoop online en profiteer van de flexibele, veelzijdige configuratie-opties. Beschikbaar in 3 mm dikte tot 1500 mm lengte en 980 mm breedte. De platen zijn rood transparant en hebben een verminderde lichtdoorlatendheid van ongeveer 12% vanwege de kleuring. De randen hebben een fluorescerend, lichtgevend effect.

Het artikel is in voorraad

Verzendklaar in ongeveer 1 week na ontvangst van uw order

 • Formulieren

+ Basisvorm Kies een van de beschikbare basisvormen.
Alle benodigde invoervelden worden geladen op basis van uw selectie.

 • Rechteck als Laserform
 • Abgerundetes Rechteck als Laserform
 • Kreis als Laserform
 • Kreisring als Laserform
 • Ellipse als Laserform
 • Halbkreis als Laserform
 • Viertelkreis als Laserform
 • Octagon als Laserform
 • Trapez als Laserform
 • Dreieck als Laserform
 • Rechtwinkliges Dreieck als Laserform
 • Route als Laserform
 • Stern als Laserform
 • Polygon als Laserform
Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo

+ Gatenboringen Wählen Sie Größe, Abstand und Positionen für optionale Lochbohrungen aus.
Je nach gewählter Grundform stehen Ihnen unterschiedliche Varianten zur Verfügung.

 • Er worden geen boringen uitgevoerd
 • Gatenboringen gecentreed op laserdeel
 • Gatenboringen gecentreerd aan elke kant
 • Gatenboringen in elke hoek
 • Gatenboringen boven en onder
 • Gatenboringen links en rechts
 • Lochbohrungen an jeder Seite

Zonder boringen

Er worden geen gaten op het laserdeel geapliceerd

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Acrylglas rood fluorescerend in lasersnede

Onze acrylglasplaten in rood met fluorescerende rand zijn verkrijgbaar in laser gesneden tot een maximale grootte van 1500 mm x 980 mm. De platen zijn rood transparant en hebben een lichttransmissie van ongeveer 12% vanwege de sterke rode kleuring. Het speciale kenmerk van de fluorescerende platen is het lichtgevende effect op de snijranden, wat vooral goed is bij lasersnijden. Om lasersnijden van perfecte kwaliteit te garanderen, gebruiken we uitsluitend gegoten acrylglasplaten voor ons felrood acrylglas. Dankzij het speciale productieproces is het mogelijk om een gepolijste, gladde snijkant te bereiken die bijna identiek is aan het oppervlak van de platen. Dit heeft een zeer significant effect op het gloei-effect, vooral met de fluorescerende platen.

De rode acrylglasplaten zijn volledig gekleurd en hebben een hoge en consistente pigmentatie. Dit zijn massieve platen en geen holle platen of dubbelwandige platen.

OPMERKING: Onze fluorescerende acrylglasplaten in rood zijn aan beide zijden voorzien van een beschermende folie om de oppervlakken te beschermen. Dit kan echter eenvoudig worden vervangen na voltooiing van de verwerking.

Eigenschappen van acrylglas in rood fluorescerend

Fluorescerende acrylglasplaten zijn verkrijgbaar in onze online shop in verschillende kleuren laser gesneden. Het bijzondere van deze speciale platen is dat de snijranden een soortgelijk effect hebben alsof ze met een lichtbron worden verlicht. Dit lichteffect wordt mogelijk gemaakt door de toevoeging van speciale kleurpigmenten en kan het beste worden gebruikt in de schemering en in indirect licht. Vooral als een windgong in de tuin, als een folderstandaard of als een whiteboard in combinatie met speciale bordmarkeringen, zorgt u voor een speciale blikvanger met de felrode acrylglasplaten. Ook op het gebied van reclametechnologie kunnen deze platen goed worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor installaties met gekleurd licht of voor opvallende productpresentaties.

De oppervlakken van de acrylplaten zijn transparant en glad en hebben een verminderde lichtdoorlatendheid van ongeveer 12%. De lagere doorschijnendheid is te wijten aan de hoge pigmentatie in de kleur rood, die nodig is voor een sterke, rijke kleur van de kunststofplaat.

Acrylglas is de eenvoudigere term voor polymethylmethacrylaat (kortweg PMMA) en is het meest bekend onder de merknaam Plexiglas® in plaats van zijn kunststofnaam. Het acrylglas is een Uv-bestendig kunststof dat zowel geschikt is voor binnen- als buitengebruik. De weerstand tegen Uv-straling draagt er onder meer toe bij dat de laserdelen niet bros worden. Een ander voordeel van de UV-bestendigheid is dat de felrode kleurpigmenten zelfs bij permanent buitengebruik niet vervagen. De rode acrylplaten zijn water- en weerbestendig en bestand tegen wintertemperaturen tot -40 °C. Maar zelfs bij hoge temperaturen van + 80 °C kunnen de lasersnedes van fluorescerend PMMA permanent worden gebruikt.

Zo zijn de kleurrijke acrylplaten met een lichteffect, perfect voor stralende decoraties in de tuin, op het balkon of op ramen.

 • Acrylglas rood fluorescerend is weerbestendig en uv-bestendig en voor buitentoepassingen geschikt
 • Acrylglas rood fluorescerend heeft een hoge oppervlaktehardheid en is relatief krasbestendig
 • Acrylglas rood fluorescerend beschikt voer een 8 tot 10 keer hoge slagvastheid als glas
 • Acrylglas rood fluorescerend kan bij een temperatuur van -40°C tot +80°C ingezet worden
 • Acrylglas rood fluorescerend heeft een verminderde lichtdoorlatendheid van ongeveer 12%
 • Acrylglas rood fluorescerend maakt indruk met een rijk rood met heldere randen
 • Acrylglas rood fluorescerend is geclassificeerd als ontvlambaar (volgens DIN 4102 B2, UL94 HB)

Voordelen van acrylglas rood fluorescerend met lasersnijden

Configureer uw lasersnijden in een mum van tijd met onze eenvoudige Laser Part Configurator. Met 14 basisvormen en vele andere configuratie-opties kunt u snel uw individuele lasersnijden van acrylglas in fluorescerend rood maken. Levensechte, levensechte voorvertoningen geven u een nauwkeurig overzicht van de impact van uw invoer. Zodra u klaar bent met het configureren van uw lasersnedes en de bestelling is voltooid, worden de gegevens geconverteerd naar een formaat dat leesbaar is voor onze laser en automatisch verzonden naar het juiste lasersysteem. Dankzij de geoptimaliseerde processen zijn we niet alleen snel, maar ook extreem goedkoop.

Met onze laserservice profiteert u niet alleen van de gebruiksvriendelijke configurator. Vooral bij transparante kunststoffen zoals acrylglas heeft de lasersnede een positief effect op de snijkant, die niet ruw en saai lijkt, maar gelijkmatig glad en gepolijst. Vooral bij de fluorescerende platen van acrylglas komt het luminescerende effect goed tot zijn recht. Dat is ook de reden waarom wij deze kunststofplaten uitsluitend aanbieden bij lasersnijden.

 • Fluorescerende laserdelen van acrylglas hebben een gladde, gelijkmatige snijkant met een gloeiend effect
 • Fluorescerende lasers van acrylglas hebben een gladde, gelijkmatige snijkant met een gloeiend effect
 • Door het rode acrylglas te laseren, hebben de spaties geen scherpe randen en geen braam
 • Lasersnijden biedt maximale flexibiliteit voor individuele vormen, bijvoorbeeld als tuindecoratie
 • Met onze configurator zijn lasersnijders van rood acrylglas in vele vormen mogelijk

OPMERKING: De maximale grootte van onze laseronderdelen van acrylglas is beperkt tot 1500 mm x 980 mm.

Het bewerken van lasersnedes uit acrylglas

Het snijden en boren van acrylglas met gereedschap voor houtbewerking is gemakkelijk mogelijk. In het geval van de transparante platen met fluorescentie wordt dit echter geassocieerd met een vermindering van het lichteffect, en daarom bevelen we liever geen bewerkingsmethoden aan. Als u nog steeds de platen wilt zagen, kunt u conventionele cirkelzagen of decoupeerzagen gebruiken om te zagen. Een gemiddelde dichtheid van het zaagblad leidt tot de beste resultaten. Acrylglas kan echter breken, dus de plaat moet stevig op een vlak oppervlak rusten en worden bevestigd. Het snijden van onze acrylplaten zou echter niet nodig moeten zijn vanwege ons lasersnijden, dat wij voor u uitvoeren met zeer hoge precisie volgens uw configuratie.

Het lichtgevend rode acrylglas kan worden gelijmd om bijvoorbeeld kleurrijke decoratie-objecten te maken die zijn gemaakt met verschillende kleuren laseronderdelen. Het moet gezegd worden dat laserdelen van geëxtrudeerd acrylglas spanningen vrijgeven, wat kan leiden tot spanningsscheuren, vooral met lijmen op basis van oplosmiddelen. Omdat we echter alleen gegoten acrylglasplaten gebruiken voor onze lasersneden, die geen spanningen veroorzaken in de plaat vanwege het speciale productieproces, treedt er geen spanningsscheuren op bij het lijmen met lijmen op basis van oplosmiddelen. Als u uw lasersneden wilt lijmen, adviseren wij onze acrylglas-lijm PMMAprofi.

Acrylglas is dieptrekbaar en vanwege het fluorescerende effect, vooral in het geval van de rode acrylglasplaten, kan thermovormen een spannend, opwindend effect creëren. Voor thermovormen moet een temperatuurbereik tussen 150 ° C en 190 ° C worden gekozen. Houd er rekening mee dat de beschermende folie niet dieptrekbaar zijn en daarom van tevoren moeten worden verwijderd.

 • Fluorescerend acrylglas rood kan gemakkelijk worden geboord, gefreesd of gezaagd
 • Fluorescerend acrylglas Rood kan worden verlijmd met oplosmiddelvrije lijmen
 • Fluorescerend acrylglas Rood kan thermisch worden gevormd bij temperaturen tussen 150 °C en 190 °C
 • Fluorescerend acrylrood kan worden vastgeschroefd, b.v. met roestvrijstalen muurbeugels

OPMERKING: Lasersneden van acrylglas mogen niet met alcohol gereinigd worden. Dit kan tot spanningscheuren aan de raden veroorzaken.

Complexere vormen en lasergravure op aanvraag

Met onze lasersystemen zijn we in staat om lasersnedes te maken volgens uw ontwerptekening in vrijwel elke vorm. We kunnen ook individuele letters, lettertypes of lasergravures van onze fluorescerende acrylglasplaten omzetten met een lichteffect voor u. Dit is echter nog niet mogelijk met onze configurator en is momenteel alleen mogelijk op aanvraag. Over prijzen en mogelijke leverdata informeert ons vriendelijke consultatieteam u zeer veel. Bel of stuur ons een e-mail met de nodige informatie en wij zullen u zo snel mogelijk informeren.

  Andere mogelijkheden van ons CO2-lasersysteem op aanvraag:

 1. Letters en lettertypes lasergesneden uit rood fluorescerend acrylglas
 2. Lasersnijden in elke vorm volgens uw tekening in vector-formaat
 3. Individuele geperforeerde platen en eventuele uitsparingen gemaakt van rood fluorescerend acrylglas
 4. Lasergravure met lichtgevend effect van rood fluorescerend acrylglas
 5. Serieproductie van lasersnedes gemaakt van rood fluorescerend acrylglas
 6. en veel meer

Plexiglas® is een geregistreerde merknaam van Röhm GmbH.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer51940L
Dikte3mm
Standaardlengte1520
Standaardbreedte1010
LevertijdVerzendklaar in ongeveer 1 week na ontvangst van uw order
KunststofAcrylglas
MateriaalPMMA
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurRood
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
RAL kleurcodeRAL3024
KleurnaamRood fluorescerend
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.