Acrylglas oranje fluorescerend gelaserd

Configureer uw individuele laseronderdelen van acrylglas in fluorescerend oranje goedkoop online met onze Laserdeel-configurator en profiteer van de flexibele, diverse mogelijkheden. Beschikbaar in 3 mm dikte tot 1500 mm lengte en 980 mm breedte. De platen zijn transparant en hebben een verminderde lichtdoorlatendheid van ongeveer 37% vanwege de oranje kleur. De randen hebben een fluorescerend, lichtgevend effect.

Het artikel is in voorraad

Verzendklaar in ongeveer 1 week na ontvangst van uw order

 • Formulieren

+ Basisvorm Kies een van de beschikbare basisvormen.
Alle benodigde invoervelden worden geladen op basis van uw selectie.

 • Rechteck als Laserform
 • Abgerundetes Rechteck als Laserform
 • Kreis als Laserform
 • Kreisring als Laserform
 • Ellipse als Laserform
 • Halbkreis als Laserform
 • Viertelkreis als Laserform
 • Octagon als Laserform
 • Trapez als Laserform
 • Dreieck als Laserform
 • Rechtwinkliges Dreieck als Laserform
 • Route als Laserform
 • Stern als Laserform
 • Polygon als Laserform
Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo

+ Gatenboringen Wählen Sie Größe, Abstand und Positionen für optionale Lochbohrungen aus.
Je nach gewählter Grundform stehen Ihnen unterschiedliche Varianten zur Verfügung.

 • Er worden geen boringen uitgevoerd
 • Gatenboringen gecentreed op laserdeel
 • Gatenboringen gecentreerd aan elke kant
 • Gatenboringen in elke hoek
 • Gatenboringen boven en onder
 • Gatenboringen links en rechts
 • Lochbohrungen an jeder Seite

Zonder boringen

Er worden geen gaten op het laserdeel geapliceerd

Uw prijs € 0,00 Incl. 19% BTW Gewicht: 0,0000kilo
Beschrijving

Acrylglas oranje fluorescerend lasergesneden

Onze oranje fluorescerende glazen platen zijn verkrijgbaar in een laser gesneden tot een maximaal formaat van 1500 mm x 980 mm. De platen zijn transparant en hebben een sterke oranje kleur. De kleurtoon is vergelijkbaar met de RAL-tint RAL 2005 (fel oranje). De sterke pigmentatie van de acrylglasplaten vermindert de lichttransmissie tot ca. 37%. Vanwege de fluorescentie van deze platen werken de snijranden alsof ze zelfverlichtend zijn. Dit opvallende effect is vooral merkbaar in zeer gladde en gepolijste randen, daarom is lasersnijden het meest geschikt voor deze platen. Om het best mogelijke lichteffect van de platen te bereiken, gebruiken we uitsluitend gietmateriaal voor onze lasersnijdingen van de gekleurde acrylglasplaten. Gegoten acrylglas kan veel beter worden gelaserd dankzij het speciale productieproces en wordt gekenmerkt door een veel schonere laserrand, waarvan de gelijkmatigheid en glans bijna gelijk zijn aan het oppervlak van de plaat.

De gekleurde acrylplaten in oranje fluorescerend zijn volledig oranje geverfd en vertonen een consistent hoge pigmentatie. Onze acrylplaten in lasersnijden zijn massieve platen. Er zijn geen gebruikte holle platen of dubbelwandige platen.

OPMERKING: Onze fluorescerende acrylglasplaten in oranje zijn aan beide zijden voorzien van een beschermfolie om de oppervlakken te beschermen. Dit kan echter na verwerking gemakkelijk worden verwijderd.

Eigenschappen van acrylglas in oranje fluorescerend

Onze acrylplaten met lichtrand, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren in onze online shop en kunnen in slechts enkele stappen in vrijwel elke vorm in onze laser-configurator worden gemaakt en goedkoop worden besteld. De kleurrijke platen met fluorescentie hebben een speciaal lichteffect dat de indruk wekt dat de randen worden verlicht zonder dat een directe lichtbron nodig is. Vooral bij weinig licht of in de schemering is het fluorescerende effect merkbaar.

Vanwege hun speciale eigenschap worden fluorescerende acrylglasplaten in veel verschillende gebieden gebruikt, waar een aantrekkelijk uiterlijk met hoge opvallendheid vereist is. De oranje platen van acrylglas worden bijvoorbeeld heel vaak gebruikt in de reclame-industrie voor bewegwijzering, bijvoorbeeld als letters in de lasersneden of voor belettering met een hoog optisch effect. Ook transparante productpresentatoren of standaards voor promotiemateriaal zijn gemaakt van dit aantrekkelijke materiaal. In de particuliere sector worden de felgekleurde kunststofplaten voornamelijk gebruikt als decoratie in de tuin, op het balkon of op ramen.

Acrylglas is UV- en weersbestendig en dus een weerbestendig plastic dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De juiste chemische naam is polymethylmethacrylaat, vaak afgekort als PMMA. Acrylglas wordt aangeboden door veel fabrikanten die allemaal hun eigen naam en merknaam hebben voor dit kunststof. De bekendste is waarschijnlijk de naam Plexiglas® die in de volksmond synoniem is met het gebruikte kunststof acrylglas.

Als weerbestendig kunststof met een ruim temperatuurbereik van -40°C tot + 80°C, kan acrylglas ook permanent buitenshuis worden gebruikt. Het kan gemakkelijk worden gebruikt in de winter bij weinig vorst, maar ook in de zomer in de zomerhitte en fel zonlicht. Dankzij de UV-bestendigheid worden de transparante platen na verloop van tijd niet broos en vervagen de kleuren niet. Aldus zijn met name opvallende kunststof beglazingen, decoraties of verlichtingsinrichtingen b.v. Voor horeca of retail mogelijk, die door de fluorescentie een hoog reclame-effect bereiken.

 • Oranje fluorescerend acrylglas is weerbestendig, UV- en weersbestendig en geschikt voor buitengebruik
 • Oranje fluorescerend acrylglas is relatief krasbestendig door de hoge oppervlaktehardheid
 • Oranje fluorescerend acrylglas heeft een 8 tot 10 keer hogere slagvastheid dan conventioneel glas
 • Oranje fluorescerend acrylglas is vorstbestendig en duurzaam bij temperaturen van -40°C tot +80°C.
 • Oranje fluorescerend acrylglas heeft door de kleuring een verminderde lichtdoorlatendheid van ca. 37%
 • Oranje fluorescerend acrylglas imponeren met rijke kleuren in het sterke oranje met heldere snijranden
 • Oranje fluorescerend acrylglas wordt als normaal ontvlambaar beschouwd (volgens DIN 4102 B2, UL94 HB)

Voordelen van acrylglas oranje fluorescerend lasergesneden

Met onze online configurator kunt u eenvoudig online laserdelen van acrylglas in oranje fluorescerend maken tegen voordelige prijzen. Voor dit doel zijn de meest voorkomende basisvormen beschikbaar, van rechthoeken, cirkels en ringen tot willekeurige driehoeken of polygonen, die indien nodig verder kunnen worden aangepast en optioneel voorzien van boorgaten. Dankzij de echttijd preview in ware weergave hebt u altijd volledige controle over de ingevoerde gegevens. Onze prijsberekening toont u ook in echttijd de best mogelijke prijs voor uw laserdelen gemaakt van oranje acrylglas en trekt volledig automatisch gewichtafhankelijke volumekortingen af.

Dankzij ultramoderne machines zijn zeer kleine toleranties mogelijk voor onze lasersneden. Voor de hoogste eisen aan de optiek van de snijkant gebruiken we alleen acrylglasplaten van gegoten materiaal. In tegenstelling tot zagen of frezen, waarbij de snijranden saai en ruw gezaagd lijken, worden snedes met een CO2-laser gekenmerkt door gelijkmatig gladde, gepolijste snijranden. Om deze reden bieden wij ook onze gekleurde acrylglasplaten met een fluorescerend effect zonder uitzondering in de lasersnede.

 • Fluorescerend acrylglas lasergesneden wordt gekenmerkt door een lichteffect op de randen
 • Laserdelen kunnen worden gesneden dankzij contactloos snijden met zeer lage productietoleranties
 • Door lasersnijden van het oranje acrylglas zijn de snijranden niet ruw gesneden, maar glad en glanzend
 • Laseren biedt maximale vormflexibiliteit in tegenstelling tot traditionele zaagsneden
 • Met onze configurator worden individuele lasersnedes van oranje acrylglas snel geconfigureerd

OPMERKING: De maximale grootte voor onze lasersneden van acrylglas is technisch beperkt tot 1500 mm x 980 mm.

Nabewerking van lasergesneden acrylglas

Onze lasersnedes worden vervaardigd met een zeer hoge nauwkeurigheid, zodat verder trimmen niet nodig zou moeten zijn. Acrylglas kan echter eenvoudig worden bewerkt door zagen, frezen, boren, slijpen of lasersnijden. Lasersnijden is echter de beste manier om de fluorescerende platen bij te snijden. De gladde, gelijkmatige snede zorgt ervoor dat het gloeiende effect zeer goed opvalt. Bij alle bewerkingsmethoden, zoals zagen of frezen, kunnen in de handel verkrijgbare houtbewerkingsgereedschappen worden gebruikt. We raden een gekarteld mes met gemiddelde dichtheid aan voor het snijden en gemiddelde instellingen voor snelheid en invoer voor de best mogelijke resultaten. Voor het boren van gaten moet er een scherpe metalen boor gebruikt worden. Zorg er tijdens het werken altijd voor dat de acrylglasplaat stevig op een vlak oppervlak rust om breuk of breuk van de plaat te voorkomen.

Acrylglas kan heel goed worden gelijmd. Voor laserspellen van geëxtrudeerd acrylglas kunnen echter geen lijmen op basis van oplosmiddelen worden gebruikt, omdat dit tot spanningsscheuren leidt. Om deze reden gebruiken we zonder uitzondering acrylglas van gegoten materiaal, dat geen restspanning heeft en daarom kan worden verlijmd met lijm op basis van oplosmiddelen zonder het risico van spanningsscheuren. Wij adviseren daarom onze koudlaslijm PMMAprofi ons eigenmerk S-Polybond, dit is ideaal voor het lijmen van acrylglas.

Voor het dieptrekken van de fluorescerende acrylplaten in oranje, moeten de beschermende folie vooraf worden verwijderd, omdat deze alleen dienen om de oppervlakken te beschermen en niet thermovormbaar zijn. Vanwege het lichtgevende effect van de platen kan thermovormen een bijzonder merkbaar effect hebben op de diepgetrokken delen. Voor thermovormen is een temperatuur tussen 150°C en 190°C vereist. De verwarmingstijd is afhankelijk van de gekozen temperatuur en de dikte van de acrylplaat.

Het buigen of vouwen van acrylglas kan ook worden uitgevoerd met voldoende verwarming van de platen. Als de temperaturen echter te laag zijn en de buigbelasting te hoog is, kunnen de platen breken.

 • Fluorescerend acrylglas oranje kan gemakkelijk worden geboord, gefreesd of gezaagd
 • Fluorescerend acrylglas oranje kan worden gelijmd met geschikte lijmen
 • Fluorescerend acrylglas oranje kan thermogevormd worden bij temperaturen tussen 150°C en 190°C
 • Fluorescerend acrylglas oranje kan worden vastgeschroefd, b.v. met roestvrijstalen muurbeugels

ATTENTIE: Laserplaten van acrylglas mogen niet met alcohol worden gereinigd. Dit kan leiden tot spanningsscheuren aan de laserranden.

Sneden volgens tekening en gravure op aanvraag

Met onze laserdeel-configurator bieden we u verschillende opties voor online lasersnedes om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien zijn we ook in staat om uw individuele laserdelen exact volgens uw ontwerptekening uit te voeren. Van individuele letters van acrylglas in oranje in fluorescerend ontwerp tot volledige belettering of als bedrijfslogo in lasersnijden. Serieproductie van complete kits voor productpresentaties, reclamelabels of displays, we kunnen op verzoek met onze laserapparatuur produceren. Lasergraveren is ook mogelijk, vooral met de fluorescerende acrylglasplaten, die een speciaal effect creëren. Neem voor verdere vragen en specifieke offerteaanvragen telefonisch of per e-mail contact op met ons vriendelijke team.

  Andere mogelijkheden van ons CO2-lasersysteem op aanvraag:

 1. Individuele letters en lettertypes laser gesneden van acrylglas oranje fluorescerend
 2. Lasersnedes volgens ontwerptekening in vector-formaat met hoge dimensionale nauwkeurigheid
 3. Gaten, geperforeerde platen of uitsparingen van oranje fluorescerend acrylglas
 4. Lasergravure met zelflichtgevend effect van fluorescerend acrylglas oranje
 5. Laserdelen van prototype tot massaproductie gemaakt van acrylglas oranje fluorescerend
 6. en veel meer

Plexiglas® is een geregistreerde merknaam van de Röhm GmbH.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer51980L
Dikte3mm
Standaardlengte1520
Standaardbreedte1010
LevertijdVerzendklaar in ongeveer 1 week na ontvangst van uw order
KunststofAcrylglas
MateriaalPMMA
UV-bestendigheidUV-bestendig
KleurOranje
KleurnauwkeurigheidKleur soortgelijk RAL-kleursysteem
KleurnaamOranje fluorescerend
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen meningen van klanten beschikbaar

Schrijf de eerste review over dit product
Datasheet

Product delen? Dank je.